Σύμφωνα με τον Όμηρο και τον Τέρενς ‘Νες’ Κουίκ, πριν από κάμποσα έτη φωτός ένας φυσικομαθηματικοχημικοεξολοθρευτησεντόμων, άγνωστος ακόμη στην ανθρωπότητα (πολλοί λένε ότι ήταν ένα ακόμη Βριλ), μαζί με την βοήθεια κάποιου άλλου, (πολλοί λένε ότι καταγόταν από κάπου αλλού) έφτιαξε μια θεωρία, την κβλαντική. Σύμφωνα με αυτήν την θεωρία, όλοι είμαστε ηλίθιοι (σ.σ. βλάκες).

Η θεωρία αυτή είναι πολύ ευκατανόητη σε όλα τα άτομα ανεξαρτήτου φύλου, ηλικίας, ομάδα αίματος, ομάδα ποδοσφαίρου, σεξουαλικής προτίμησης, γαστρονομικής προτίμησης, γενικά, σε όλους.

ΠαραδείγματαΕπεξεργασία

Ο φυσικό...μπλα μπλα αυτός, δεν είχε καθόλου άδικο. Αυτό αποδεικνύεται τα μάλα μόνο και μόνο αν θυμηθεί κανένας (γενικά κανένας, όχι ο ένας και μοναδικός κανένας) ποιός κυβερνούσε τον κόσμο πριν από τον έγχρωμο κύριο Μπάρακ Ομπάμια. Ένα ακόμη χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της θεωρίας είναι όσοι τόλμησαν να πάνε κόντρα στον Τσακ Νόρις και τον Γιάννη Ράμπο. Αν και το καλύτερο παράδειγμα είμαστε εμείς οι ίδιοι.

Μαθηματικός ΤύποςΕπεξεργασία

Η φυσικομαθηματικοχημική εξίσωση της θεωρίας αυτής είναι η εξής:

  (όπου Β= Βλακεία, Μ= Μαλακία, Κεκ = Καμμένα εγκεφαλικά κύτταρα και Ονν= Ότι Να’Ναι)

Αυτά...Δεν υπάρχει περαιτέρω εξήγηση ή διασαφήνιση του θέματος αυτού. Όπως είπαμε, ο κύριος αυτός ήταν αγνώστης προελεύσεως, ίσως και αγνώστου φύλου.

Μελετήστε επίσηςΕπεξεργασία