Γενικές πληροφορίεςΕπεξεργασία

Τα κουρδουμπούλια είναι μια εναλλακτική version της πολυαγαπημένης και πολυχρησιμοποιημένης λέξης όρχεις ή αρχίδια ή αρχιδάκια ή τα μπαλάκια της αγάπης ή λογίως ουμπαλαιώνας, ή εσφαλμένα Παπάρια (παπάρι είναι ο φαλλός, ενώ ο αόριστος πληθυντικός όταν αφορά έναν άνδρα σημαίνει γενετήσια περιοχή). Χρησιμοποιούνται κυρίως από Βριλ ελληνικής καταγωγής ή από πρώην γκόμενους του Λέγκολας. Η λέξη αυτή προέρχεται από τη συγχώνευση των λέξεων κουρδου (νόστιμο, έξτρα φουσκωμένο τσουρέκι) και μπούλια (μπαλόνια).

 
Κουρδουμπούλι μελάτο.‎
 
παραδοσιακή ιεροτελεστική κινεζωική στάση αρχιδαρμέγματος/ορχε[ο]άμελξις*[1]

Τρόπος χρήσηςΕπεξεργασία

Τα κουρδουμπούλια χρησιμοποιούνται πάντα σε συνδυασμό με τα σπαραγγοφλίγκαρα, εικόνα των οποίων φαίνεται παρακάτω. Η ονομασία σπαραγγοφλίγκαρο, προέρχεται από τον συνδυασμό των λέξεων: σπαράγγι+πουτσοφλίγκαρο, λόγω της εμφανούς ομοιότητας με το ομώνυμο λαχανικό (τα σπαράγγια). Η συνηθισμένη αναλογία χρήσης είναι 2 κουρδουμπούλια, με 1 σπαραγγοφλίγκαρο. Έχουν όμως καταγραφεί και περιπτώσεις Βριλ, που δεν χρησιμοποιούν 2 κουρδουμπούλια, αλλά μόνο ένα. Αυτές οι περιπτώσεις αναφέρονται ως "μονάρχις", ή, "μονοκουρδούμπαλος".

Υπάρχει μια μοναδική περίπτωση χρήστη κουρδουμπουλίων και σπαραγγοφλίγκαρου, που δεν ανήκει ούτε στα Βριλ, ούτε στους πρώην γκόμενους του Λέγκολας. Είναι ο Τσακ Νόρις, ο οποίος μάλιστα είναι το μοναδικό εν ζωή ον που έχει 3 κουρδουμπούλια. Κάποτε είχε 4, αλλά από το πολύ βάρος και επειδή δεν μπορούσε να περπατήσει, αφαίρεσε το 1α. Αυτό το 1α κουρδουμπούλι έγινε ο Εφιάλτης που αργότερα πρόδωσε τους Σπαρτιάτες. Πολλοί γουαναμπήδες προσπαθώντας να μιμηθούν τον Άρχων Νόρις, λανθάνουν, και λένε "μου έκανες τα τρία δύο", αγνοώντας την πρωταρχική αλήθεια πως ο Τ.Ν. είχε εκ γενετής τέσσερα. Υπάρχουν μάλιστα και κάποιοι που υποστηρίζουν πως ο Τσακ μετά την αφαίρεση του πολύτιμου στελέχους έγινε θνητός και μόνον τότε κατάφερε ο Μπρους Λη λύνοντας το πρόβλημα των τριών σωμάτων να τον (συγνώμη Τσακ!) σαπίσει στο ξύλο.

 
σπαραγγοφλίγκαρα
 
Σταρχιδογράφος του 1900. Οι όρχεις απουσιάζουν διότι κάηκαν ολοσχερώς.

ΠειράματαΕπεξεργασία

 • ginger στ' αρχίδια: μεγαλώνουν και γίνονται πιο γόνιμα (λίγο θα σε τσούξει)
  αγόρασε 100% καθαρό μπαχαρικό σε σκόνη
  https://www.google.com/search?q=ginger+on+testicles
 • κανέλα στ' αρχίδια (επιστημονικό συμπέρασμα: 1. αντιοξειδωτική δράση, 2. αυξημένη παραγωγή σπέρματος, 3. οι όρχεις δείχνουν μεγαλύτεροι λόγω αιμάτωσης αλλά μετά από χρόνια χρήση μεγαλώνουν εγγενώς αν την ξεπλένεις με λάδι έγκαιρα· ειδάλλως συρρικνώνονται, 4. η κανέλα όντας καυστική ενίοτε βλάπτει το DNA αν το παρακάνεις [τερατογένεση, θα κάνεις μογγολάκια]), 5. η κουμαρίνη που υπάρχει στην κανέλα μικραίνει τους όρχεις και τα σπερμοκυστίδια, 6. σχεδόν όλη κανέλα παράγεται σε χώρες που δεν τηρούν τους κανόνες της ΕΕ, οι όρχεις σου θα γεμίσουν τοξικά και θα είσαι στείρος και μικρόρχις
  Google Search: cinnamon on testicles
  τρόπος εφαρμογής: 1. πλένεις τα χέρια, 2. βάζεις κανέλα άχνη στη χούφτα, 3. προσθέτεις λάδι ελιάς· βάλε όσο χρειάζεται για να γίνει αλοιφή· όχι περισσότερο ούτε λιγότερο· εφάρμοσε στο όσχεο την αλοιφή. Θα πονάς τρελά. Θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά για 5 χρόνια, ειδάλλως τα αποτελέσματα είναι μικρά. Όντως κάνει καλό στους όρχεις, βάσει διατριβών. Μελέτησε σχετικά. Αν δεν αντέχεις τον ακραίο πόνο μην το δοκιμάσεις. Μετά από κάποιο διάστημα εφαρμογών η ενόχληση ελαττώνεται.

Η υπερβολική κατανάλωση κανέλας αυξάνει την εμφάνιση καρκίνου (λόγω κουμαρίνης· και η φυσική κανέλα Cinnamomum zeylanicum έχει κουμαρίνη) ενώ λίγη δρα προστατευτικά: archive.md/iJxkI

 • η κουμαρίνη μικραίνει τους όρχεις και τα σπερμοκυστίδια: archive.md/FtAY2
 • πράσινο τσάι σε σκόνη matcha στ' αρχίδια
  τα ωφελεί*
 • Vicks στ' αρχίδια (επιστημονικό συμπέρασμα: 1. αυξάνεται η κυκλοφορία του αίματος, 2. ουδέτερη επίδραση)
  βλ. archive.md/sbVdS
  Google Search: Vicks on testicles
 • σοκολάτα ή/και πρόπολη στ' αρχίδια (επιστημονικό συμπέρασμα: 1. προστατευτική δράση, 2. ήπια αύξηση παραγωγής σπέρματος ή μη ελάττωση [μικρή διαφορά])

(για μπαχαρικό 100% σοκολάτα)

 • Google Search: effect of chocolate on testicles
  (θα λερωθείς πολύ ενώ δεν υπάρχει σαφής απόδειξη ευεργεσίας για τον υγιή όρχι· οι διατριβές αποκάλυψαν προστασία κατά την διάρκεια νόσου)
 • μην το κάνεις: καφές στ' αρχίδια (επιστημονικό συμπέρασμα: 1. βλάπτεται η δομή των όρχεων, 2. συρρικνώνονται οι όρχεις, 3. ελαττώνεται η παραγωγή σπέρματος)
  Google Search: coffee on testicles

ΣημειώσειςΕπεξεργασία

Με τον καφέ στ' αρχίδια δεν νιώθεις τίποτα, αντιθέτως το Vicks κάποιους τους ενοχλεί. Ένας αγράμματος άνθρωπος επιλέγει το λιγότερο επίπονο· πράγμα βλαπτικό. Ένας μορφωμένος άνθρωπος αναζητά διατριβές από αξιόπιστα ιδρύματα - πολλές για έκαστο ζήτημα - τις μελετά, και αν όλες συγκλίνουν σε συγκριμένο θετικό αποτέλεσμα, βάζει ότι αναφέρουν στ' αρχίδια του. Σε περίπτωση σφάλματος των μελετών ή εάν δεν περιγράφουν όλες τις επιπτώσεις πραγματικά την έχεις γαμήσει. Εν προκειμένω θα μείνεις ανόρχις.


 • ο καφές οδηγεί σε μακροβιότητα
  Google Search: coffee longevity

Θες πραγματικά να γίνεις μικράρχιδος υπεραιωνόβιος;
Αξίζει τέτοια ζωή;

Να μην συγχέονταιΕπεξεργασία

 • Vicks στ' αρχίδια
 • βήξ' τ' αρχίδια

 • μη μου ζαλίζεις τ' αρχίδια → μη μου τα πρήζεις
 • μη μου ζαλώνεις τ' αρχίδια → μην μου λες πολλά αδιάφορα πράγματα τα οποία γράφω στ' αρχίδια
  (ζαλώνω: παραφορτώνω, βαρυφορτώνω)

Αρχιδοπαγίδα (testicular trap, η ορχίπαγις)Επεξεργασία

Μην αγοράζεις καρέκλες με τρύπες εκτός αν είναι η πολύ μικρή για κλανιές και αέρα.

Η πλαστική καρέκλα αν κάτσεις με φόρα (κι αν έχεις βάρος) αν έχει πλαστικές λωρίδες λυγίζει και μαγκώνει και τα μεγαλύτερα αρχίδια. Εγώ στο είπα.

Χώρα προέλευσηςΕπεξεργασία

Κουρδιστάν

ΕίδηΕπεξεργασία

ΦιλμογραφίαΕπεξεργασία

Κουρδιστό πορτοκάλι

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

Προσοχή!!!Επεξεργασία

 • Να μην συγχέεται ο ορχίλογος (η αρχιδολογία) με τον Αρχίλοχο.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.