Ο Λευκός Οίκος, γνωστός και ως Λευκός Πύργος ή Οίκος Ευγηρίας των Ορκ, είναι στην πραγματικότητα, νοητή προέκταση του Μπαραντ-Ντουρ, του Μαύρου Πύργου του Σάουρον. Περιέχει αίθουσες αναψυχής, ωραιότατο πάρκινγκ για τα αλογοειδή πετούμενα των Νάζγκουλ, και φυσικά το περίφημο οβάλ γραφείο ή γραφείο του σαδισμού. Κατοικείται και κυβερνιέται όπως και όλη η υπόλοιπη αμερικανική επικράτεια, από τον Σάουρον-Μπους και το τσιράκι του, το Γκόλουμ-50λεπτο.

Ο Φρόντο απέτυχε...


Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειεςΕπεξεργασία

  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Λευκό Οίκο.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


 
Το Γκόλουμ-50λεπτο, μετά από επιτυχή συναυλία στον κήπο του Λευκού Οίκου.

Από την κορυφή του Λευκού Oίκου, το μάτι του Μπους-Σάουρον (που φημολογείται ότι είναι και κομματάκι αλλήθωρο) σαρώνει ωσάν ραντάρ τη γύρω περιοχή, ψάχνοντας για τυχόν ρωσικούς πυραύλους από την Γκόντορ ή προσπαθώντας να αποτρέψει τυχόν επανεμφάνιση του Μητσοτάκη στα μέρη του (η τελευταία επίσκεψη στοίχισε 1-2 πυργάκια, μικρούλια μεν, αλλά ωραία).

Τι έχει μέσα;Επεξεργασία

Ο Λευκός Οίκος βρίσκεται μέσα στην Πολιτεία του Κακού, εχθρική προς τις διαδικτυακές υπηρεσείες E-mule, Soulseek (βλέπε DC++). Εκεί, μόνο ο Σάουρον-Μπους μπορεί να πιάσει καλή ταχύτητα, γύρω στα 145 GΒps. Όχι, θα καθόταν να σκάσει...

Ο Οίκος είναι επίσης η στέγη της Κυβέρνησης των ΗΠΑ, που ελέγχει τις αγοραπωλησίες όλων των χωρών του κόσμου, τον προγραμματισμό chat-rooms με εξωγήινους, και την ποιότητα των στίχων του Φοίβου.

Να μπω μέσα;Επεξεργασία

 
Ο Λευκός Οίκος από την κάμερα ενός ανυποψίαστου Ελ, που τόλμησε να τον απαθανατίσει λίγο πριν πεθάνει.

Να μπεις μέσα; Για μισό λεπτό, μάλλον ξεχάσαμε να αναφέρουμε ορισμένες μικρέεεεες λεπτομέρειες....

Κατ' αρχάς, η πρόσβαση στον Λευκό Οίκο είναι απαγορευμένη σε κάθε άτομο (ακόμη κι αυτοί που είναι μέσα δεν έχουν ξαναβγεί από εκεί). Επιπλέον, το κτίριο χρησιμοποιεί συστήματα παρακολούθησης προ-τελευταίας τεχνολογίας (την τελευταία την έχουν οι Ιάπωνες). Κι ας μην ξεχνάμε ότι στα πυργάκια του βρίσκονται Νάζγκουλ, τα οποία με το Sniper-Τόξο τους "καθαρίζουν" ακόμη κι όποιον τολμήσει να πατήσει στο πεζοδρόμιο απέναντι από το ψιλικατζίδικο στο τέλος του δρόμου με τα μαγαζιά που βρίσκονται 1.500.000 χιλιόμετρα μακριά από τον Οίκο.

Λοιπόν, θες να μπεις;

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.