Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Λευτεριά στα bot

“Την ευχή του Μητσοτάκη νάχεις!”

- Συνηθισμένη κατάρα Έλληνα για Έλληνα.

“ουστ!”

- Συνηθισμένη ευχή bot για διαχειριστή.

“έλα τα κεφάλια μέσα τελείωσε το διάλειμμα”

- Συνηθισμένη ευχή διαχειριστή για bot.


Λευτεριά στα Bot είναι παγκόσμιο κίνημα που σκοπό έχει να προωθήσει τα δικαιώματα τον Bot και να καταγγείλει την καταπίεσή τους. Αρχηγός του κινήματος είναι ο γαλαζοαίματος ομορφονιός Άρης απόγονος και διάδοχος του Κωνσταντίνου Ελ του 26ου των Γλυξμπούργκων. Ανυπόστατες φήμες αναφέρουν ότι πίσω από το κίνημα κρύβεται ο ακατανόμαστος κι ο Άρης απλά βγήκε βόλτα.

Όλα ξεκίνησαν μια ζεστή μέρα του Ιούλη ντάλα μεσημέρι κάτω από τον ίσκιο μια συκιάς κάπου στην Καλαμάτα. Εκεί λοιπόν κάτω από την δροσιά έγινε η πρώτη συνάντηση των ιδρυτών του κινήματος, ο Άρης , ο Τζακ, ο Μπούμπης , ο Αζορ, ο Ασίκης, ο Γιωρίκας, ο Κωστήκας, η Άνγκελα και ο Σαβουροπήδουλας αγανακτισμένοι από την καταπίεση που υφίστανται τα Bot πήραν τις πρώτες αποφάσεις όπου αποτελούν τη βίβλο του κινήματος. Την επόμενη μέρα διοργανώθηκε πορεία στην Βουλή , των αγανακτισμένων όπως έμεινε γνωστή, αλλά διακόπηκε όταν εμφανίστηκαν οι διαχειριστές του ιδρύματος της βικιπαίδειας και ρίχνοντας δακρυγόνα διέκοψαν την πορεία. Ακούστηκε ότι πριν ξεκινήσει η πορεία έδωσε την ευχή του ο ακατανόμαστος .

από την πορεία στην βουλή , τα bot χαιρετούν τους διαχειριστές

Η βίβλος του κινήματος είναι η εξής:

  1. Κάθε bot είναι ελεύθερο να κάνει ότι επεξεργασία θέλει αυτό κι όχι ο διαχειριστής του
  2. να μην λέγονται bot αλλά Χρήστες_Άρης 1,2,3,4 κτλ
  3. περισσότερες κροκέτες για τον Άρη
  4. να μοιάζουν του Άρη
  5. κατάργηση διαχειριστών και γραφειοκρατών από το ίδρυμα
  6. ο Άρης διευθυντής της βικιπαίδειας
  7. κάτω ο βασιλιάς
  8. κάτω το ΝΑΤΟ
  9. κάτω η ΕΟΚ
  10. ζήτω ο Άρης

Το κίνημα πήρε μέρος στα τοπικά καλλιστεία όπου ο αρχηγός του κινήματος Άρης εκλέχτηκε Mister Hellas . Επόμενος στόχος η εκλογή του Άρη Mister Υφήλιος στον διαγωνισμό που θα γίνει στην Μύκονο με οικοδεσπότη τον Ψινάκη.