Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Φρικηβιβλία:Λιακουριάδα

(Ανακατεύθυνση από Λιακουριάδα)

Η λιακουριάδα και όχι λιακουράδα αποτελεί ένα από τα κυριότερα έργα του μεγαλοπροφήτη τηλεπωλητή (αυτόματου) το οποίο επαρήχθη σε στιγμές ατέρμονου οίστρου του τελευταίου είς τα ιδιαίτερα διαμερίσματά του κατά την φυσική ροή της φύσης αφού πρώτα ακολούθησε οζονοθεραπεία. Ήταν μεσάνυχτα και κάτι, του σωτηρίου έτους ΧΩΨ (υπολογισμένου με Μαθηματικά λυκείου και ενώ τα βριλ κοιμώσαντο, ο αρκούδος αποφάσισε πως ήταν η στιγμή να εξετάσει τα παράγωγα της οζονοθεραπείας που ακολουθούσε σύμφωνα με τις οδηγείες του Φικιώρη. Έτσι σύμφωνα και με τον γέροντα και τις προφητείες των Μπρούτζινων βιβλίων ο πρώτερος βίος του οσιοπροφήτη κατέληξε στο αριστούργημά του εντός του αφοδευτηρίου ύστερα από πολύ κόπο και μακράν νηστείαν και ασυλήπτου ποσότητος όζοντος. Ήταν εκεί και ήταν υπέροχο... τρυφερό μαλακό ζεστο... ήταν επιτέλους έτοιμο...

η Λιακουριάδα.

Περιεχόμενα

ΠεριεχόμεναΕπεξεργασία

ΕισαγωγήΕπεξεργασία

Περιλαμβάνει λίγα πολλά λόγια για τον πρώτερο βίο του προφητολόγου μεγαλοπωλητή καθώς και την γνωριμία του με τον Φικιώρη και την θεραπεία που ακολούθησε για να καταλήξει στον οίστρο που τον οδήγησε σε αυτήν την ανάγκη να αφήσει αυτό του το έργο στην ανθρωπότητα. Αφού δώσει ορισμένα στοιχεία για την χαμένη του αδερφή Πετρούλα όπως και για το όνομα εκείνου που ξεκινάει από Ο και τελειώνει σε Α και ξεμπλέξει με τις ευχαριστίες στου στον Παπαστρούμφ, και στην ευγενική προσφορά της εταιρείας Αβουλσύστεμ στην προσπάθειά του εκείνο το βράδυ, ξεκινά να μιλά για τα περίεργα όντα που Ζουν ανάμεσά μας το γιατί, το πώς, και κυριότερα το πού και πότε (άραγε), και πόσο αργότερα.

Εν συνεχεία προβαίνει σε εις βάθος ανάλυση για την προέλευση των Ελλήνων, των Βριλ, και των Ελ, ενώ εκτενή αναφορά γίνεται στον Σούπερμαν και τον Λάκη τον γλυκούλη-αφανή ήρωα στον πόλεμο της Τρίτης γης και του 2ου Πολέμου στην Ανδρομέδα. Η ανάλυση επικεντρώνεται στον τρόπο με τον οποίον οι Ελ θα κατακτήσουν για 50η φορά την γη και ιδιώς στον κώδικα Βηχώρ όπως και στον ιο Η6Ν12 (Δαρβίνια μετεξέλιξη του H1N1).

ΛιακόπουλοςΕπεξεργασία

 
Ο Λιακόπουλος παίζει με το πουλί του!

Το γενεαλογικό δέντροΕπεξεργασία

ΟΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΚΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΛΙΑΚΟΥΡΙΑΔΑΣ, ΑΣ ΤΟ ΒΑΛΕΙ.