Μέσα Μαζικής Αποβλάκωσης

Περιλαμβάνει το σύνολο όλων των συσκευών μετάδοσης φωνών, στριγκλιών, θυμών, βλακειών, αηδίων του κάθε πικραμένου ανούσιου τηλεκαημένου. Γενικά εκπέμπουν κάθε είδους ανούσια και αποχαυνωτική πληροφορία η οποία δεν προϋποθέτει υψηλό βαθμό νοημοσύνης (σε κάθε αντίθετη περίπτωση-που προέκυψε κατά λάθος-μετονομάζονται σε ΜΜΕ). Εξυπηρετούν πολλούς και διαφορετικούς σκοπούς για όλα τα γούστα:

Αποτελέσματα των ΜΜΑ σε ανυποψίαστο θύμα.

Απολιτική (λαϊκιστή πλύση εγκεφάλου)Επεξεργασία

Ένα αναπόσπαστο τμήμα κάθε σύγχρονης δημοκρατίας! Εξυπηρετούν το σημαντικό σκοπό της παραπλάνησης των μαζών. Φυσικά απώτερος σκοπός τους είναι η συμμετοχή του πολίτη στα κοινά, του προσδιορίζουν ποιο κόμμα να ψηφίσει (αφού αν ο καθένας ψήφιζε αυτό που τον έκφραζε πραγματικά θα έβγαινε η λευκή ψήφος πρώτο κόμμα). Παρε-πιπ'-τόντως ναρκώνουν τον κάθε θαμώνα όλων των κομματικών καταστημάτων, για να μη τους χάσουν ξαφνικά τα κόμματα.

Παραπαιδεία (και μάλιστα δωρεάν)Επεξεργασία

Μικροί και μεγάλοι παρακολουθούν τις καθημερινές εκπαιδευτικές τηλεοπτικές σειρές υψηλής ποιότητας (π.Χ. Παρά 5, Μισητοί μου γείτονες, κουτουλού, κουτουλού) του χαζοκουτιού (επιστημονιστί ΤηλεΘώρασι). Εντεταλμένες έρευνες έχουν δείξει την ευεργετική επίδρασή τους κυρίως στα μάτια, τη φυσική και πνευματική κατάσταση, αλλά και την υγιή κοινωνική ανάπτυξη των παιδιών.

Υπερπληροφόρηση/ΠαραπληροφόρησηΕπεξεργασία

Ζωτικής σημασίας για τα ΜΜΑ. Κάθε κανάλι στις 8 (πρωί και βράδυ) φροντίζει για την επιτυχή διεξαγωγή ενός κλασσικού σήριαλ: την καθημερινή επιθεώρηση στην οποία διακωμωδούνται ο κάθε τηλεκαημένος. Συνήθως πρωταγωνιστούν γνωστοί και καταξιωμένοι κωμικοί του χώρου. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και στα υπόλοιπα ΜΜΑ, όπως το βροντόφωνο και η εφηβραδίδα.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.