Το μίξερ είναι μηχανή καταστροφής. Είναι το μηχάνημα που χρησιμοποιούν οι δήθεν μανάδες σας για να φτιάξουν Κέικ και άλλα. Αλλά δεν είναι μόνο αυτή η χρήση του...


ΙδιότητεςΕπεξεργασία

Το μίξερ έκτος από το να φτιάχνει Κέικ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως:

1) Δολοφονικό όπλο

2) Μηχανή για να κόβετε τα χέρια σας (σε περίπτωση που είστε emopaida

3) Να δημιουργείτε ανεμοστρόβιλους (κοιτάζετε πιο κάτω)

4) Βίαιος τρόπος αυτοευχαρίστησης σε περίπτωση έλλειψης αγοριού ή δονητή (female only)

ΙστορίαΕπεξεργασία

Το πρώτο μίξερ δημιουργήθηκε την ώρα που ο Τσάκ Νόρις έδερνε τους κακούς στην περίφημη εκπομπή του Texas Rangers. Μια στιγμή ο κακός της υπόθεσης εκτοξεύθηκε πάνω σε κάτι κούτες με όπλα μαζικής καταστροφής και αφού ένας έλικας ελικοπτέρου έπεσε πάνω του (προφανώς καταστράφηκε από την στριφογυριστή-κλωτσιά του Τσάκ Νόρις) τον έκοψε σε κομμάτια και έκοψε πολλά μηχανήματα. Μετά από μια έκρηξη δημιουργήθηκε το λεγόμενο Άγιο Μίξερ. Τότε ο Τσάκ είπε: "Cut! Είναι τέλειο".

ΠροφητείεςΕπεξεργασία

Σύμφωνα με την Βίβλο των Ελ τα μίξερ θα είναι στην πρώτη γραμμή στην μάχη που θα κρίνει τον κόσμο μαζί με τα προφιτερόλ. Οι επιστήμονες των Ελ κάνουν πειράματα στα οποία βάζουν προφιτερόλ μέσα στα μίξερ και τα ανακατεύουν. Το 80% των πειραμάτων βγήκε επιτυχής ωστόσο δείτε τι έπαθε ο τελευταίος που πήγε να ανακατέψει το προφιτερόλ του:

 
Πριν
 
μετά

ΑνεμοστρόβιλοςΕπεξεργασία

Η μυστική ιδιότητα του μίξερ είναι η δημιουργία ανεμοστρόβιλων. Είναι η πιο επικίνδυνη και καταστροφική ιδιότητά του. Μια μέρα στο υπόγειο εργαστήριο των Ελ ο Τσακ Νόρις έριξε στριφογυριστή κλωτσιά στο μίξερ του. Τότε τα μηχανήματα του μίξερ γύρισαν στην ιδιότητα καταστροφή. Το μίξερ πετάχτηκε στον αέρα δημιουργώντας μια δίνη αέρα και αργότερα έναν τυφώνα. Ο τυφώνας αυτός χτύπησε την Νέα Ορλεάνη την οποία κατέστρεψε ολοσχαιρώς. Από το εργαστήριο κάτω από την Νέα Ορλεάνη καταστράφηκε και δεν υπήρχαν επιζώντες εκτός από τον Τσάκ Νόρις. Ωστόσο τα πτώματα των επιστημόνων δεν βρέθηκαν ποτέ. Ακόμα και τα Βριλ δεν βρήκαν τα πτώματα τους. Από την καταστροφή αυτή, οι μυστικές υπηρεσίες ψάχνουν τα πτώματα τους. Αλλά ένας Θεός ξέρει τι απέγιναν...

“Γιατί πρέπει να τα ξέρω όλα εγώ;;”

- Ο Θεός

Από την πρώτη αντίδραση του μίξερ έχουν γίνει πολλά πειράματα τα οποία δεν ήταν όλα επιτυχίες. Το αποτέλεσμα τους ήταν οι συνεχόμενοι ανεμοστρόβιλοι στην Αμερική. Ωστόσο οι Ελ δεν θα διστάσουν να το χρησιμοποιήσουν. Επίσης έγινε μια δοκιμή στο διάστημα και ο ανεμοστρόβιλος κατάπιε μια μαύρη τρύπα, γεγονός που αλλάζει τους Νόμους της Φυσικής και που έκανε τον Ισαάκ Νεύτων να αναστηθεί για να βρεί καινούργια θεωρία και να πάρει πίσω την δόξα του.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.