Μαριχουάνα ή αλλιώς γεγραφηκυΐα ως Μαρή-Χουάνα (η παρθενοπιπίτσα).

Ήρωας μια υπερπαραγωγής τυπικής της Λατινοαμερικάνικης σχολής με πάθη, έρωτα, ανοργασμικό πρωκτικό σεξ.... και ΚΑΘΑΡΣΗ (όχι επειδή την χύνει στην μάπα κάθε φορά αλλά αυτό που αναφέρει ο Παρνηθίδης στον ορισμό του προς το Λατινοαμερικάνικο δράμα, την φτώχεια, την κακοπέραση και γενικά το μαύρο τους το χάλι) [ο τόνος στο α. ζήτω το ατονικό σύστημα ενάντια στην καταπιέση των εννοιών!]

Δυό πραμματάκια για την ηρωίδαΕπεξεργασία

Η Μαρή-Χουάνα από την τί-Χουάνα??? είναι ένας τραγικός χαρακτήρας, έτσι; Γεννάει τον ιό του ανθρώπου, όπως αποκαλεί τον εαυτό του ο ιός του Θεού, άθελα της χωρίς να το ξέρει. Τα είχε τσούξει στο μπαρ του μπαρ-μπα-ρόσσα Γιάννη με τις χάντρες ένα βράδυ που 'ταν (η επι τας-ακι) παχιές οι μύγες και τα έβανε με 10 άντρες και έτσι ο κρίνος την γονιμοποίησε. Εδώ πολλοί δάσκαλοι στην Λατινοαμερικάνικη σχολή παρατηρούν ένα νοηματικό κενό, κάτι που δεν συμβαίνει τυπικά σε τέτοιες υπερπαραγωγές αφού παρακολουθείς τα γεγονότα τόσο λεπτομερώς που, και να χάσεις επεισόδιο, όχι μόνο μπορείς να παρακολουθήσεις την συνέχεια σαν να μην έγινε τίποτα, αλλά και να μην στην ξαναδείξουν (πράμμα πιο σπάνιο και από του σπανιού τα γένια) μπορείς να την γράψεις και μόνος σου γιατί είναι ιδιαιτέρως ιδιαίτερες (λεπτό πνεύμα ειρωνίας).
Και όμως έμεινε παρθένα! (και έτσι αποκαταστάθηκε το κενό, έλα;; πού ρε;)
και ο ιός σκορπίζει την Μανώλη.. και πάνε όλοι!

Η προσφορά της στην φαρμακοβιομηχανία, και την ναυπηγικήΕπεξεργασία

Έγιναν μακροχρόνιες μελέτες πάνω στα αμελέτητα του κρίνου (πρωτοποριακή τεχνική) να διαβάσουν ως άλλες μάγισσες γιατί το όνομα της κοπέλας συμπεριφέρεται σαν ναρκωτικό! Περίεργο έτσι; Λύση στο δράμα της παγκοσμίου επιστημονικής κοινότητας δεν υπάρχει, όμως είναι αποδεχτό ως δόγμα. Δεν υπάρχει σύνδεση και όμως έχουν πανομοιότυπο όνομα αν εξαιρέσουμε τις διαφορές τους. Όπως στην γραφή. Το ένα γράφεται με λατινικούς χαρακτήρες και το άλλο με χαρακτήρες λατινοαμερικάνικους. Αυτό το ναρκωτικό έχει χρησιμοποιηθεί πολλάκις και επειδή απλά το βαρέθηκαν κάποιοι, έγινε παράνομο. Γνωστό με 19.999.992 διαφορετικά ονόματα ανά την υφήλιο, είναι πραγματικά όλα τους εύηχα(...)! Μπορεί να καταναλωθεί με πολλούς τρόπους. Από τους μοναδικούς όμως είναι μόνο το κάπνισμα και κάποιοι άλλοι. Ο καπνός του σε ταξιδεύει, σε τόπους μαγικούς όπου όλα είναι δυνατά και ο καιρός καλός, και επιδρά πάνω σου με πλείστους όσους άλλους τρόπους από τον πρώτο ως τον 340ο ανάλογα τον άνθρωπο. Παρακαλείται αυτός που το έμπλεξε με την cannabis να επικοινωνήσει με το γραφείο μας. Κάνναβη είναι κάτι Ινδικό. Μαριχουάνα κάτι Αμερικάνικο. Πώς τα έμπλεξες, βρε μαναράκι, έτσι; cannabis το φεγγάρι. Και το παπόρι από την Περσία.. το οποίο έφερε χασίς, μια ελληνική παραλλαγή της μαριχουάνας. Και τι έκανε αυτός ο μπερδεμένος.. κάνναβη είπαμε το καράβι... το παπόρι είναι καράβι και φέρνει την μαριχουάνα.. κάπου τα μπέρδεψε.

ΛεπτομέρειαΕπεξεργασία

Όποιος ισχυριστεί ό,τι ο συντάκτης ήταν υπό την επήρεια της προαναφερθούσης ουσίας κατά την σύνταξη είναι κακοήθης και ψεματούρης και ας έχει δίκιο.


edit: Όποιος ισχυριστεί όμως το αντίθετο κερδίζει 2 κιλά μαριχουάνα ✔


Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.