(Περίπου) νεαρά, (περίπου) ταλαντούχα, (περίπου) διάσημη (περίπου) ηθοποιός. Δίνει όλα της τα χρήματα για ευγενείς σκοπούς όπως την προαγωγή της τέχνης του φυσήματος του ελληνικού καφέ και της τέχνης του γάμου του Καραγκιόζη (ασχέτως με το τι είναι τέχνη για τον καθένα). Συνεισφέρει, επίσης, με όσα μέσα διαθέτει, στην ενίσχυση των απανταχού της Γης άπορων μόδιστρων της ωτ κουτούρ με το να αλλάζει περίπου 100 τουαλέτες (χώρια εσώρουχα και μεσοφόρια ή λιτές εμφανίσεις) σε κάθε (περίπου) παράσταση που (περίπου) δίνει στο (περίπου) θέατρο - όταν πρωταγωνιστεί, δευτεραγωνιστεί και μη σας πω και πως τριταγωνιστεί (περίπου). Χαρακτηριστικό δείγμα της απώλειας χρημάτων είναι το ότι αν και νεαρή έχει κάνει λίφτινγκ, το οποίο όμως πρέπει να έχει εφαρμόσει μόνο στο δεξί προφίλ της, γιατί το αριστερό δεν το βλέπουμε ποτέ μα ποτέ. Ένα άλλο συμπέρασμα είναι ότι η Μιμή στηρίζει την δεξιά (ακριβώς), και όχι τον Γιώργο (περίπου) Παπανδρέου.

Είναι γνωστή για την εξαιρετική δουλειά της στα κοτόπουλα των Μεγάρων. Μια μυρωδιά άλλο πράγμα, η οποία την ενέπνευσε να αποδείξει άκυρη την δήθεν προσωποπαγίωση το Παντός, διότι η λογική διαδικαστικότητα είναι θεμελιωδέστερη της προσωπότητας η οποία είναι λογικές διαδικασίες του πλησιπρόσωπου [από το πίμπλημι: πληρώ, είμαι γεμάτος] υπολογιστή [που αποδίδει πλήρη προσωπότητα]), και η φυσική θεμελίωση επίσης είναι λογική διαδικαστικότητα.

Η Μιμίκα μας είναι διάσημη για τις προγαμιαίες σχέσεις της με τον αρχιτέκτονα του Παρθενώνα, τον Ροβέρτο Τέκτωνος. Είναι φιλενάδα με την Ζουμπουλία Αμπατζίδου (Παρά 5). Επίσης διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον Λάκη Λαζόπουλο, ο οποίος δεν χάνει ευκαιρία (περίπου) να την επαινεί μέσα από τα ΜουΜουΕ?, λέγοντας πάντα τα καλύτερα για το (περίπου) ταλέντο υποκρητικής (και υποθεσσαλικής) που διαθέτει καλά κρυμμένο, ώστε να μη το βλέπει κανείς και της το κλέψει.

ΑδέρφιαΕπεξεργασία

Δείτε ακόμηΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.