Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Μορφονιός

Αποτελεί ένα από τα δυσεύρετα Μπόκεπον με ιδιαίτερα θανατηφόρες ικανότητες. Θεωρείται το λιγότερο δημοφιλές Πόκεμον και η μασκότ του underground κόσμου του Πόκεμπον. Γκόκεμον.

Κόνσεπτ και ΚριέσιονΕπεξεργασία

Οι δημιουργοί των Μπάκεμον αρχικά ξεκίνησαν με 52 είδη. Αργότερα,γ@μ#θ#κ@ν και άρχισαν να φτιάχνουν ό,τι Μακακία τους κατέβαινε στη Κούτρα γιατί ως γνωστόν,οι Ιάπωνες είναι τέρμα τρόμπες. Έφτιαξαν θεούς, δεινόσαυρους, απομιμήσεις του Μεγιστότατου Τσακ Νόρρις (με παταγώδη αποτυχία) υδρόβια, μηχανόβια, μπυρόβια, αμφίβια, βραχύβια Πάκεμαν της Γης, δεινόσαυρους, πτηνά, το ΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!, το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας, τον Χιρονόμπου Σακαγκούτσι, τον Κυνόδοντα, δεινόσαυρους, την Μπυροκρατία της Μόρντορ, τα ΕΛ, πτηνά, τη Φρικηπαίδεια και τον Μορφονιό. Και τους Δεινόσαυρους τους είπα;

Design, Architecture, Decor ενντ καρακτερίστικςΕπεξεργασία

Το όνομα «Μορφονιός» σίγουρα αποτελεί ευφημισμό όσον αφορά το συγκεκριμένο Πώκαιμων.Οι μορφονιοί είναι μέτριου αναστήματος, ανθρωποειδή CYBORG(!) που τα πρήζουν σε ΌΛΑ τα υπόλοιπα μπόκεμοντ για το Πόσο Γαμάτα Είναι. Είναι ιδιαίτερα επιρρεπή στο Φατσοβιβλίο, την Αγ.Νικολάου και τη καγκουρίαση. Στη Κλίμακα Γαμιστερότητας σκοράρουν περίπου -15 linux, που τα καθιστούν σε επίπεδα Τάκη. Μην σας πω ότι ο Τάκης είναι Μορφονιός. Χαρακτηριστική τους είναι η παντελής έλλειψη αυτογνωσίας. Βέβαια στη μάχη μαμάνε και δέρνουνε, βέβαια επειδή είναι τόσο αντιπαθή...


Οι επιθέσεις τους είναι οι εξής:

  • Η βασική τους επίθεση,το Κουτσομπολιό.
  • Η επίθεση με Pic's apo to fb
  • χτύπημα με την μυτόνγκα τους
  • Το Πέσιμο που αποτελεί την θανατηφόρα του επίθεση. Το αντίπαλο Ντίτζιμον (πω ρεεεεεεε τι θυμήθηκα!!!!!!!!) ξερνάει ακατάσχετα μέχρι να βγάλει και το νευρικό του σύστημα για να μη νιώθει. Όχι μόνο νικά άμεσα στη μάχη αλλά και το καθιστά άχρηστο για μελλοντική μάχη.

Ο μορφονιός στο λέβελ 32 εξελίσσεται σε Ομορφάντρα και έπειτα στο λέβελ 59 έχει δυο πιθανές μεταμορφώσεις: Πορνόγερος ή γεροντοπαλίκαρο.

Γνωστοί ΜορφονιοίΕπεξεργασία

 
Μια από τις (δυσεύρετες) κάρτες του μορφονιού.