Η ξαφνική και άνευ λόγου και αιτίας εμφάνιση πολλαπλών γαμήσαμπλ γυναικών σε μικρή σχετικά έκταση. Φαινόμενο ιδιαίτερα απαντηθέν τους καλοκαιρινούς μήνες. Συχνά έχει να κάνει με το νόμο του Μέρφυ (συμβαίνει όταν τα έχεις με κάποιο μπάζο ή όταν έχεις εξεταστική ή όταν σ' έχει πάει 45 μέρες εμπλοκή). Το μέγεθος της μετριέται σε πόντους στύσης / δέκατο.

Η μουνοθύελα εκτός από τον λαϊκίστικο τρόπο μέτρησής της έχει πλέον και τον επιστημονικό! Βέβαια ακόμα δεν έχει βρεθεί γι αυτό και είναι επιστημονικός. Εάν τώρα εσείς θέλετε να τον μάθετε τηλεφωνήστε ταχέως στο 090 69 69 69 φτου και βγαίνω και θα λάβετε τη καταπληκτική φυλλάδα γνώσης αυτού! Μπορείς και εσύ φίλε Έλληνα να ξεφύγεις από την άγνοια μελετώντας τα άπειρα λαχταριστά άρθρα του Φρικηπαίδεια! Γίνε κι εσύ Φρικηπαιδιστής! Και δε θα χάσεις!

ΜουνοπλημμύραΕπεξεργασία

Σε ορισμένες περιοχές ειδικά εκείνες που δεν έχουν καλό αποχετευτικό σύστημα και τείνουν στην παραμικρή θύελλα να πλημμυρίζουν, συναντάται το σπάνιο φαινόμενο της μουνοπλημμύρας. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα σε στριμόκωλα μπαράκια, τραίνα που πάνε στη θάλασσα το καλοκαίρι και μπιτσόμπαρα τα βράδια. Η μουνοπλημμύρα, αποτέλεσμα της μουνοθύελλας, έχει μια χαρακτηριστική μυρωδιά 302.103 διαφορετικών αρωμάτων αναμεμειγμένη με τεστοστερόνη και οιστρογόνα. Αυτό το φαινόμενο ονομάζεται "Το φαινόμενο μυρίζει μουνί εδώ μέσα".

Δείτε ακόμαΕπεξεργασία