Το πιο ζωντανό δείγμα μετεξέλιξης του αυστραλοπίθηκου σε άνθρωπο, ή για να λέμε και τα πάντα όλα, σε καγκουρογαμόσαυρο. Ο καγκουρογαμόσαυρος JM εμφανίστηκε στην Πουρτουγκάλ μετά από απανωτούς οργασμούς της Βυζέλ, την οποία κανόνιζε ο γνωστός γαμιάς της Πουρτουγκάλ, ο Τρομπαλίνιο. Ο Όσκαρ Ουάιλντ εξηγεί το φαινόμενο JM ως προϊόν μετάλλαξης κάγκουρα με χαμαιλέοντα, γι' αυτό και αλλάζει χρώμα κάθε φορά που παίρνει τη μπάλα ο Μαρεγκάτσι. Το φαινόμενο Μουρίνιο είναι πράγματι ανεξήγητο, αφού κατά τους σεισμούς του 2005, όταν εγκρεμίστη όλη η Αγγλετέρα, ο JM έμεινε ακατακρήμνιστος, μόνο που άλλαξε χρώμα, γιατί τότε ο Στελάρας δονούσε τα δίχτυα του Στάμφορντ Μπριτζ [Τσέλσι-Μπόλτον 2-2]. Ο Μουρίνιο γεννήθηκε το 1962, συννεφιασμένη Κυριακή, και όταν ήταν ήταν μωρό, κατουρούσε στο στριγκάκι της μάνας του.

Ο JM γίνεται μανατζαραίοςΕπεξεργασία

Ο Μουρίνιο ήταν οπαδός της Χαρχάλ Μαδρίτης, αλλά οι συγκυρίες τον έφεραν στην Μπαρμπουτσαλόνα, γύρισε όμως στην Πουρτουγκάλ για να προπονήσει την ομάδα της πολυκατοικίας του. Το 2003 νίκησαν 3-2 την απέναντι πολυκατοικία και το 2004 ο Μουρίνιο είχε την τύχη να προπονήσει την ομάδα της πολυκατοικίας του σε μια μεγάλη νίκη με 3-0 επί μιας μικτής της γειτονιάς.

Ο Μουρίνιο ματσώνεταιΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για Ζοζέ Μουρίνιο.

Μετά από αυτές τις γιγαντομεγιστοτεράστιες επιτυχίες, οι μεγάλες γιουροπίαν ομάδες κάνανε κραααααααααα για να αποκτήσουνε τον καγκουροχαμαιλέοντα Μουρίνιο. Τελικά ο Ρομάν Χαβούζας, απόγονος των Νεφελίμ, έδωσε ένα μάτσο μπιγκιγκινόχαρτα στον JM και τον έκανε δικό του, στην αρχή ως pool boy της πισίνας του London School of Yponomics αλλά μετά και σαν προπονητή, παίχτη, παράγοντα, ζιγκολό και μπουφετζή της Τσέλσι. Ο Μουρίνιο έγινε παγκόσμια famous σαν προπονητοχαμαιλέοντας. Τώρα ο JM προσπαθεί να ξεφύγει από την Ιντερκώλ και κρύβεται κάπου μεταξύ Μεάτσα και Σαν Σίρο, κάνοντας τον αρχινταβατζή σε στριπτιτζάδικα-μπουρδέλα του Μιλάν.

Είπαν για τον ΜουρίνιοΕπεξεργασία

“Ποιος Αναστασιάδης ρε. Μουρίνιο δεν έχει παρακολουθήσει. Ας πάει ρε στο Μουρίνιο να μάθει μπαλίτσα.”

- Αλέφαντος

“ Άντε γεια βάζελε που ήρθες να μου κάνεις το Μουρίνιο.”

- Τάκης Τσουκαλάς

“Ακόμα και φούστη μπορείς να με πεις, Μουρίνιο ποτέ”

- Καρβέλας