Το μπάτζετ είναι κάτι με το οποίο φτίαχνονται οι ομάδες ποδοσφαίρου. Άμα έχει μία ομάδα μεγάλο μπάτζετ κερδάει. Άμα έχει μικρό μπάτζετ παθαίνει ότι ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη. Το μπάτζετ πρέπει να συνδυάζεται με καλούς προπονητές οι οποίοι το αυξάνουν κι άλλο.

Αμερικανικά δολλάρια


Γιατί είναι σημαντικό το μεγάλο μπάτζετΕπεξεργασία

Γιατί κερδίζεις, και όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Αγοράζεις κότερα, σπίτια, αυτοκίνητα, αστέρια, μοντέλα και ό,τι άλλο επιθυμείς. Επίσης με το μεγάλο μπάτζετ λαδώνεις τους δημόσιους υπαλλήλους και παίρνεις πιο γρήγορα τα πιστοποιητικά.

Χώρις μπάτζετ γίνεται τίποτα;Επεξεργασία

Χωρίς μπάτζετ τα πράγματα δυσκολεύουν. Οδηγείς Λάντα του 1979 που πήρες από μάντρα, νοικίαζεις θαλάσσια ποδήλατα αντί να κυκλοφορείς με κότερα και αντί να πηγαίνεις με μοντέλα σε κλάμπ πηγαίνεις με τη κοπέλα σου για σουβλάκια. Στο ποδόσφαιρο χάνεις εκτός και αν έχεις καλά τσικό τα οποία δεν πληρώνονται ιδίως στο Παναθηναϊκό (Θεωρία Τζίγγερ)

Θεωρία με το ΠλυντήριοΕπεξεργασία

Το μπάζετ είναι σαν το απορρυπαντικό που βάζεις στο πλυντήριο. Άμα βάζεις το ακριβό θα το κρατήσεις για επτά γενιές, άμα βάζεις το μέτριο θα ζήσει τελοσπάντων, ενω για όσους βάζουν το φθηνό ας ξέρουν ότι γρήγορα το πλυντήριο χαλάει!

Άτομα με Μεγάλο ΜπάτζετΕπεξεργασία

  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για ένα κομμάτι του Μπάτζετ.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Άτομα με Μεγάλο Μπάτζετ που δεν το Ξοδεύουν (Κάβουρες)Επεξεργασία

Για τους δήθεν σοβαρούς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη wikipedia για
το Μπάτζετ.
  • Σκρούτζ Μακ Ντακ
  • Τζίγγερ (Γιάννης Βαρδινογιάννης)
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.