ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΟΧΗ! Το περιεχόμενο που ακολουθεί είναι

ακατάλληλο για άτομα κάτω των 18. Επίσης, είναι Μ.Α.Γ.Δ.Α.

(Μη Ασφαλές Για Δουλειά, Ανόητοι!).

Σ' αυτό το άρθρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, άσχημη γλώσσα, πρόστυχα αστεία, σεξουαλικά υπονοούμενα και λοιπές αηδίες. Αν είστε μικρούλης και έχετε ευαίσθητη καρδιά, ή αν σας πιάσει ο προϊστάμενός σας ενώ το διαβάζετε, εμείς δεν φέρουμε καμία ευθύνη.
Bwikilogo.gif
Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τη χαρά του ματάκια της παραλίας.

“Πώς βελάζει ένα πρόβατο που πνίγεται;
Μπέέέέέέέέέέεέέέιγουοτς”

- Ανέκδοτο

Η πιο αληθοφανής τηλεοπτική σείρα από καταβολής κόσμουΕπεξεργασία

Έχουμε συνηθίσει να λέμε για μια σειρά ότι μπορεί να είναι καλή, δεν ανταποκρίνεται όμως στην πραγματικότητα. Αυτό άλλαξε από τη στιγμή που εμφανίστηκε το Μπέιγουοτς. Το Μπείγουοτς έχει δημιουργηθεί με αυτόν τον τρόπο, ώστε να αναδεικνύει τις ανθρώπινες σχέσεις, την δύναμη της ψυχής καθώς και τη δύναμη των βυζιών της Πάμελα Άντερσον.

 
Οι παραγωγοί του Μπέιγουοτς κάνουν κάστινγκ.

Γενική περίληψη σεναρίου και πλοκήςΕπεξεργασία

Το Μπέιγουοτς διαδραματίζεται στην παραλία του Λος Άντζελες. Σύμφωνα με μια βασική σεναριακή αρχή, σε κάθε επεισόδιο κινδυνεύουν να πνιγούν τουλάχιστον 12.000 άτομα, τα οποία τελικά σώζονται μετά από την καίρια επέμβαση ημίθεων, που κρύβονται πίσω από ναυαγοσωστικές στολές απλών ανθρώπων. Όμως καμουφλάρονται καλά, καθώς οι ημίθεοι αυτοί έχουν την εμφάνιση συνηθισμένων ανθρώπων, δηλαδή τέλειο και γραμμωμένο σώμα οι άντρες, και τέλειο σώμα με τεράστια στήθη οι γυναίκες... Τι πιο αληθινό; Ο κάθε ένας που εμφανίζεται εκεί, πρότυπο, με όμορφα χαρακτηριστικά, τέλειο βάρος, καμία ατέλεια. Οι αληθινοί αντιπρόσωποι του ανθρώπινου είδους. Ναυ-αρχίδα όλων των πρωταγωνιστών είναι φυσικά η Πάμελα Άντερσον. Αν τυχόν πνίγεστε ποτέ στον Σχινιά, περιμένετε πέντε λεπτά (ποτέ παραπάνω) για να εμφανιστεί ο ημίθεος να σας σώσει με το καλλιτεχνικό κολύμπι του.