Ανήκει στους πάνσοφους γκουρού της Αττικής. Ξέρει τα πάντα και λέγεται πως ο Τσακ Νόρις έκλαψε όταν πρωτοαντίκρυσε τα γυμνά δαχτυλάκια των ποδιών της. Υπήρξε ερωμένη του Όσκαρ Ουάιλντ επί 202 δευτερόλεπτα. Γνωρίστηκαν στη Λιβύη όταν εκείνη είχε πάει με σκοπό να γνωρίσει τον Καντάφι από κοντά.

Φοράει κολλητά τζιν και λατρεύει το skating. Στο στούντιο της εκπομπής της «Έχει γούστο!» παρελαύνουν φρέσκοι καλεσμένοι (βλέπε Αρλέτα) που έχουν μόνο ένα καλό λόγο να πουν για άλλους και είναι πάντοτε ευδιάθετοι και δυναμικοί.

Έχει στο ενεργητικό της πολλές υποψηφιότητες για Όσκαρ Ω' και πάνω γυναικείου ρόλου, αλλά κάθε φορά αρνείται να παραστεί ετην τελετή, υποστηρίζοντας πως οι υποκριτικές της ικανότητες ,η μοναδική εκφραστικότητα και η πλούσια γκαρνταρόμπα της είναι αποκλειστικά ταγμένες στην ερμηνεία των διαφόρων ρόλων που ενσαρκώνει στην εκπομπή της.

Κακές γλώσσες την κατηγορούν ότι ο ρόλος δεν είναι παρά ένας, κι αυτός κακοπαιγμένος, και περιορίζεται σε ανοιγοκλείσματα των βλεφάρων, κοφτές ή βαθύτερες ανάσες, και δάκρυα από κολύρια που μπαίνουν στα διαφημιστικά διαλείμματα που με πόνο ψυχής αναγκάζεται να κάνει.

Η Μπήλιω, κρατώντας όπως πάντα επίπεδο, δεν τους απαντά.

Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.