Μπλε οθόνη του θανάτου

Πίτσες μπλε!”

- Τάκης για την Μπλε οθόνη του θανάτου

“ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΕΕΕΕΕ???”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τη Μπλέ Οθόνη του Θανάτου.

“π0Υτ$ε$ μπλε... χέστηκα για τη Μπλε οθόνη του θανάτου... δεν έχω και δεν με νοιάζει... βάλτε λίνου(κς) για να γλιτώσετε...”

- ανώνυμος λινου(κσ)ας για τη Μπλε οθόνη του θανάτου

“Εγώ γιατί τη βλέπω κόκκινη;;;”

- Αχρωματόπτης για την οθόνη του θανάτου του.


Προσομοίωση μιας Μπλε Οθόνης του θανάτου. Η πραγματική Μπλε Οθόνη είναι θανατηφόρα.


Η Μπλε ΟΘόνη του Θανάτου (Blue Screen of Death) είναι ένα από τα όπλα μαζικής καταστροφής της βιομηχανίας όπλων της Microsoft, της οποίας αποτελεί και πνευματική ιδιοκτησία. Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο μέσο εξόντωσης που χρησιμοποιείται ευρύτατα σε όλο τον κόσμο. Για να λέμε και την αλήθεια, όταν ο Χαρτζιλίκι Κλουβί έδειχνε τα Παράθυρα του 1800 έβγαλε BSOD την ώρα που τα παρουσίαζε!


ΙστορίαΕπεξεργασία

Σύντομη Ιστορίκή ΕπισκόπησηΕπεξεργασία

 • 386 π.Χ. Πρώτη ιστορική αναφορά για την Μπλε Οθόνη του Θανάτου σε σκοτεινά κείμενα.
 • 300 π.Χ. αι. Πρώτη προσπάθεια σύστασης μιας πλήρους φόρμας του θανατηφόρου όπλου από τον Αρχηστρίδι
 • 98-95 π.χ. Προσπάθεια εξουδετέρωσης του όπλου από χάκερς των Ελ. Οι χάκερς εξοντώθηκαν από την ίδια φύση του όπλου, αλλά κατάφεραν να το περιορίσουν. Ή μήπως όχι;
 • 1900 μ.Χ. Το κουτί της Πανδώρας ανοίγει. Η Microsoft ανακαλύπτει την αρχαία περγαμηνή με την μυστική φόρμουλα της Μπλέ Οθόνης του Θανάτου. Αρχίζει έρευνα για την βελτίωσή της και την εφαρμογή της στους οικιακούς (και όχι μόνο) PCs.
 • περ. 1960 μ.Χ. Ολοκλήρωση της έρευνας.
 • 1980 μ.Χ. Εξαπόλυση του θανατηφόρου δολοφονικού όπλου της Μπλε Οθόνης του Θανάτου. Το εκσυχρονησμένο πλέον όπλο, έχει μετατραπεί σε όπλο μαζικής καταστροφής και απειλεί την ανθρωπότητα.
 • περ. 5 Σεπτ. 2006 μ.Χ. Η ανθρωπότητα αρχίζει να αφυπνίζεται και να συσπειρώνεται κατά της Μπλε Οθόνης του Θανάτου
 • περ. 1 Ιουν. 2009 μ.Χ. Δημιουργείται η Μπλε Οθόνη του Θανάτου 2.0
 • 2012 μ.Χ.Η Μπλε Οθονη θεωρείται ο προάγγελος των καταστροφων.
 • Μέλλον Αβέβαιο. Παρά την αισιόδοξη ατμόσφαιρα, ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε το επόμενο μυστικό όπλο που θα ανακαλύψει/εφεύρει η Microsoft.

Αρχαία ΕποχήΕπεξεργασία

Η μπλε οθόνη αναπτύχθηκε αρχικά από τον Αρχηστρίδι τον 3.0 π.Χ. αι. βασισμένο σε αποσπάσματα Σατανιστών, Δαιμονιστών και

 
τώρα και σε μπλούζα για τους φανς της Μπλε οθόνης

Ψυχολόγων του 386 π.Χ., τελειοποιημένο από την Microsoft. Συνδιάζει, εκτός των άλλων, σκοτεινές δυνάμεις, ψυχονευροχημικές ακολουθίες, γλωσσολογικά ιδιώματα από την Μυστική Γλώσσα του Σκότους και των Υποχθόνιων Δυνάμεων, Ξόρκια, το Θεώρημα του Χάους, το Χάος των Θεωρημάτων, Κβαντικές Θεωρίες περί πιθανοτήτων κ.ά. . Προκαλεί ψυχικές διαταραχές, άγχος, θυμό, φοβίες, εφιάλτες, νοητικές δυσλειτουργίες, απώλεια συνείδησης, σχιζοφρένεια, τάσεις (αυτο)καταστροφής/(αυτο)κτονίας και τελικά οδηγεί στον θάνατο.

Η Σύγχρονη Μπλε ΟθόνηΕπεξεργασία

 
Ο Θάνατος καθισμένος μπροστά στην Μπλε οθόνη του

Η ιδέα της κατασκευής του θανατηφόρου αυτού όπλου στην σύγχρονη μορφή του ανήκει στον κάγκουρα Μπιλ Γκέιτς (γνωστός και ως ο Δισεκατομμυριούχος Φιλάνθρωπος ή Τάκης) στις αρχές της δεκαετίας του '90. Αρχικά, η Μπλε Οθόνη του Θανάτου αποτελούσε όργανο βασανισμού. Ο βασανιζόμενος υποχρεωνόταν να παρακολουθεί αδιαλείπτως μία μονότονη μπλε οθόνη, φθάνοντας σε τέτοιο βαθμό αφόρητης πλήξης ώστε να ομολογήσει τα πάντα. Ελάχιστοι θάνατοι από ανία είχαν παρατηρηθεί, ωστόσο το γεγονός αυτό οδήγησε τον Γκέιτς στην ευφυή σύλληψη να ενσωματώσει την Μπλε Οθόνη σε ένα λειτουργικό σύστημα, τα Windows. Κατά αυτό τον τρόπο την μετέτρεψε σε ένα πανίσχυρο όπλο μαζικής καταστροφής.

Σύμφωνα με έγκριτους αναλυτές της πολεμικής βιομηχανίας, τα Windows ήταν απλά ένα μέσο για την ισχυροποίηση της Μπλε Οθόνης του Θανάτου. Η άποψη αυτή ενισχύεται από το γεγονός πως ως λειτουργικό σύστημα είναι εντυπωσιακά άθλιο, ωστόσο δικαιολογείται, αν αναλογιστεί κανείς πως υπάρχει αποκλειστικά για την προβολή της Μπλέ Οθόνης και την μαζική εξόντωση των χρηστών του.

Αχ, και να χαν βρει μωρό μου, μία μηχανή του χρόνου...

Μπλε Οθόνη του Θανάτου 2.0Επεξεργασία

 
H έκδοση 2.0 της μπλε οθόνης του θανάτου που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2010

Ήτανε 1 Ιουνίου του 2009, όταν κάποιος Κάγκουρας βγήκε και είπε:

“Μισώ την μπλε οθόνη του θανάτου! Θέλω κάτι πιο καινούριο!”

- Ένας Κάγκουρας για την μπλε οθόνη του θανάτου


Ο Βίλλης τον πήρε στα σοβαρά και άρχισε να κατασκεβάζει τη ΜΟΤΘ (Μπλε Οθόνη Του Θανάτου) 2.0! Η τελική έκδοση της ΜΟΤΘ 2.0 θα βρίσκεται στα Windows Seven, αν και υπάρχουν φήμες για κυκλοφορία νέου Service Pack για τα Windows Svista, που θα την έχει ενσωματωμένη. Αυτή η μπλέ οθόνη δεν σκοτώνει απλώς το χρήστη, το pc του και το δίκτυο pc-ιών του, αλλα και το blog του χρήστη.Δηλαδή 4 σε 1. Και με τι κόστος? Μόνο με 99.99$. Η Windows ανακοίνωσε την ημερομηνία που θα βγεί η οποία θα είναι 13 Ιουνίου 2010. Οπότε τώρα που διαβάζετε η έκδοση 2.0 της μπλε οθόνης του θανάτου βρίσκεται ήδη στο περίπτερο σου. Τρέχα να την πάρεις!!!!!!!!!!!!!

ΛειτουργίαΕπεξεργασία

 
Η νέα μπλε οθόνη του θανάτου 2.0, όπως φαίνεται στα Windows Seven
 
η νέα μπλε οθόνη του θανάτου 2.0 με έξυπνη ανίχνευση. οταν εντοπιστεί άλλο λειτουργικό σύστημα (και ειδικά λινου(κς)) το window θα σας βγάζει αυτή τη μπλε οθόνη κάθε ένα δευτερόλεπτο, γιατί τολμήσατε να το αμφισβητήσετε
 
Μία προειδοποίηση που εμφανίζεται μόλις συνδέσεις έναν υπολογιστή Windows 8 με ένα λίνουκς

Η Μπλέ Οθόνη του Θανάτου, αποτελεί οργανικό μέρος του λειτουργικού συστήματος της Microsoft και εμφανίζεται στην οθόνη του υπολογιστή μετά από μία βλάβη του συστήματος, από την οποία δεν μπορεί να επανέλθει. Είναι αδύνατο να προβλέψει κανείς το χρόνο εμφάνισής της ενώ ακόμα και το παραμικρό δευτερόλεπτο έκθεσης του χρήστη, στην θέα της Μπλε Οθόνης, μπορεί να αποβεί θανατηφόρο. Αν συνδυάσει κανείς τη συχνότητα με την οποία καταρρέουν τα Windows, τότε γίνεται προφανές γιατί έχει χαρακτηριστεί ως το υπερόπλο της πολεμικής βιομηχανίας. Έχει διαπιστωθεί πως η μόνη δυνατή άμυνα μέχρι σήμερα, απέναντι στη Μπλε Οθόνη, είναι η αχρωματοψία.

ΟνειροκρίτηςΕπεξεργασία

 • Αν δεις στον ύπνο σου την Μπλέ Οθόνη του Θανάτου, ξύπνα γρήγορα και ξαναπέσε για ύπνο.
 • Αν παρόλα αυτά την ξαναδείς πρέπει να κάνεις format.

ΣυμπτώματαΕπεξεργασία

Πριν από τον ξαφνικό θάνατο αυτού που έχει εκτεθεί στην μπλε ακτινοβολία της ΜΟΤΘ, ακολουθούν τα παρακάτω συμπτώματα:

 • "Χμμ...Οκ, πάμε πάλι..."
 • "Τί κάνω λάθος;!..."
 • "Για να δοκιμάσουμε αυτό τώρα..."
 • "Θεε μου!"

Σε αυτό το κομβικό σημείο, η αποχή από το εν λόγω pc για μερικές μέρες/βδομάδες αποτελεί την μόνη άμυνα του ατόμου σε αυτό το θανατηφόρο και σατανικό όπλο. Εάν συνεχίσει, η επιστροφή θα είναι δύσκολη.

 • "Κάτσε, κάτσε....να τα πάμε πάλι τα πράγματα από την αρχή..."

Προαιρετικό βήμα-συνηθίζεται από μαθηματικούς/προγραμματιστές/φυσικούς και γενικά άτομα με Θετική σκέψη. Απαραίτητο για την εμφάνιση του 5ης περίπτωσης ασθενούς.

 • "Γκρρρρ..."

Εμφανή συμπτώματα βίας.

 • "Ε όχι!! ΟΧΙ!!!"
 • "Αυτό δεν το ανέχομαι!"
 • "ΑΚΟΥΣ?! ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΧΟΜΑΙ!!"

Εμφανή συμπτώματα παράνοιας.

 • "Ηλίθιο PC! Ποιός νομίζεις ότι είσαι?! Ε?! ΜΙΛΑ ΡΕ!!"
 • "ΔΕΝ ΜIΛΑΣ ΕΕΕΕΕ???"

Από εδώ και πέρα, έχουμε φτάσει σε ένα σημείο, στο οποίο η δράση του θανατηφόρου όπλου έχει φτάσει στην ολοκλήρωσή του. Η επιστροφή φαντάζει μακρινό όνειρο. Ακολουθούν οι εξής περιπτώσεις:

 1. Τάσεις αυτοκτονίας
 2. Τάσεις βίαιης συμπεριφοράς προς το PC
 3. Τάσεις βίαιης συμπεριφοράς προς λοιπά αντικείμενα
 4. Τάσεις βίαιης συμπεριφοράς προς άτομα
 5. Ανάλυση δεδομένων και βημάτων. Εξερεύνηση του κόσμου των πιθανοτήτων. Χάος. Κατάρρευση λογικής.
 6. Εφιάλτες (στον ύπνο και στον ξύπνιο). Τάσεις σχιζοφρένιας.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.