Δεύτερος ξάδερφος του γνωστού και αξιαγάπητου σφουγγαριού με σαφώς μεγαλύτερα προσόντα και μελαμψό χρώμα. Ο Μπομπ Σφουγγαράπης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Τέξας, και έζησε τα παιδικά του χρόνια σε μια κλειστή και συντηρητική κοινωνία. Οι γονείς του ήταν Μορμόνοι και γι αυτό από τα παιδικά του χρόνια είδωλο του ήταν ο Τζόζεφ Σμιθ, και κατά δεύτερο λόγο ο Κάτμαν. Η σημαντικότερη στιγμή της ζωής του ήταν στη δευτέρα Γυμνασίου, όπου και μυήθηκε στα μυστικά του σεξ από τον παπά της ενορίας του. Ο παπάς αυτός, γνωστός με το όνομα Πάπα-Σούτρας, έδωσε στο Μπομπ όλα τα εφόδια για να διακριθεί στη βιομηχανία του πορνό.

ΚαριέραΕπεξεργασία

Αφού αποφοίτησε από το σχολείο, δεν είχε όρεξη για πανεπιστήμια και μαλακίες. Αρχικά δούλεψε σαν δούλος σε βαμβακοκαλλιέργειες, αλλά όταν είδε ότι η δουλεία δεν πληρώνει καθόλου, άρχισε τη ραπ. Για μια μικρή περίοδο συνεργάστηκε με τα Ημισκούμπρια στη θέση του Μυθριδάτη, ο οποίος εκείνη την περίοδο τελείωνε επιτέλους το πανεπιστήμιο και παρέδιδε διπλωματική. Συχνές κόντρες και διαφωνίες κατέστρεψαν σιγά σιγά το ωραίο πνεύμα που είχε αρχικά διαμορφωθεί μετά την αποχώρηση του Μυθριδάτη. Τελικά, η συνεργασία έλειξε με τσακωμό του συγκροτήματος και με το Μεντζέλο και τον Πρύτανη να έχουν χάσει την παρθενιά τους. Η πραγματική ευκαιρία για τον Μπομπ ήταν το τηλεπαιχνίδι "Να η ευκαιρία". Εμφανίστηκε στο σόου υπο το ψευδώνυμο Ησαΐας Ματσιάμπα και κέρδισε τις καρδιές του κοινού και της κριτικής επιτροπής. Στο κοινό εκείνη την ημέρα έτυχε να βρίσκεται κυνηγός ταλέντων του πορνό, ο οποίος στα μάτια του Μπομπ είδε το Θηριοδαμαστή που έψαχνε. Αμέσως του έκλεισε συμβόλαιο για την ταινία "Ο βιαστής των λιονταριών".

 
Ο Μπόμπ Σφουγγαράπης σήμερα.

ΟικογένειαΕπεξεργασία

Ο Μπομπ μεγαλωμένος με τα Μορμονικά ιδεώδη ήθελε να κάνει μεγάλη οικογένεια. Αρχικά προσπάθησε να κάνει παιδιά με το σύντροφό του Ηλία Ψινάκη χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια δοκίμασε με το Σεργιανόπουλο και το Σεργουλόπουλο. Η αποτυχία τον οδήγησε στην κατάθλιψη. Μια μέρα, και ενώ είχε πάρει ναρκωτικά, είδε στον ύπνο του τη Lady Gaga, η οποία τον συμβούλεψε να μην παίρνει ναρκωτικά. Από τότε σταμάτησε τα ναρκωτικά και η ζωή του βελτιώθηκε πολύ. Άρχισε να βγαίνει και να γνωρίζει κόσμο, ταξίδια στη Μύκονο και έκανε το πρώτο του τατουάζ με άσπρο μελάνι. Ήταν το σύμβολο της γονιμότητας στα Κινέζικα. Το θαύμα είχε γίνει. Σε ένα από τα ταξίδια του στη Μύκονο, γνώρισε τον έρωτα της ζωής του Έλτον Τζον, ο οποίος τώρα κυοφορεί το μωράκι τους.

ΑυτοκτονίαΕπεξεργασία

Η μεγάλη ζωή και οι καταχρήσεις έχουν φέρει το Μπομπ σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση. Μετά την επιτυχία που είχε ο θάνατος του Μάικλ Τζάκσον, ο Μπομπ σκέφτεται να σκοτώσει και τη Τζάνετ Τζάκσον μήπως βγάλει και αυτός κανένα ψιλό. Πάντως έχει ήδη προγραμματίσει το θάνατό του σαν καλός Μορμόνος για το καλοκαίρι του 2013. Σκοπεύει να αυτοκτονήσει τρώγοντας γιαούρτι ΦΑΓΕ. Το μίσος του για τα Ημισκούμπρια δεν έχει περάσει ακόμα, γι αυτό περιμένει υπομονετικά να πεθάνουν από γηρατειά.