Ουπς! Μπας και εννοούσατε Κοτσάνα;


“Μα Λη, Για Λη, και Πανταλόνι Λη.”

Ο μέγας δάσκαλος, την ώρα της παράδοσης.
- Ο Μπρους Λη για τους τρεις καλύτερους μαθητές του

“Αρχικά, πρέπει να σας μάθω να τρώτε με ξυλάκια.”

- Ο ίδιος στους εκκολαπτόμενους μαθητές του

“Εγώ τα έχω για να τα τσακίζω τα ξυλάκια!!!”

- Ο Τσακ Νόρις για τα κακόμοιρα τα ξυλάκια

“Εγώ τα έχω για να τα βάζω μέσα μου.”

- Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος για τα ξυλάκια

“Πα-πα-πααααα!!”

- Ο Ντόναλντ Ντακ για όλα τα από πάνω

“Χα-χα-χααααα!!!”

- Ο Σκρουτζ Μακ Ντακ για όλους τους από πάνω

Λίγα λόγιαΕπεξεργασία

Ο Μπρους Λη είναι ο πιο παρανοϊκός, badass, επικίνδυνος, τρελός άνθρωπος που έχει γνωρίσει το σινεμά και ο υπόλοιπος κόσμος (μετά τον Τσακ Νόρις). Είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του Τσακ Νόρις και ο μόνος που κατάφερε να του δώσει μπουνιες(!). Έπειτα για αυτοτιμωρία ο Τσακ Νόρις κατέβηκε στην κατηγορία των Κίου, έναντι των Νταν που είχε, στο Καραμπουμπουνάτε.

Αφού ο Μπρους κατάφερε να δείρει τον Τσακ, ίδρυσε μια σχολή με πολλούς μαθητές με σκοπό να φτιάξει μια ορδή badasses. Κάποιοι έγιναν πολύ δυνατοί, όπως ο Τσάκι Τσαν. Κάποιοι νόμιζαν ότι έγιναν πολύ δυνατοί, όπως ο Κρις Τσαν. Κανείς όμως δεν μπόρεσε ποτέ να δυσκολέψει τον Τσακ Νόρις όσο ο ίδιος ο Μπρους.

Ο Μπρους, αφού απογοητεύτηκε με τη σχολή του, έκανε μια δυο ταινίες όπου έδερνε κάτι κακόμοιρους κασκαντέρ μέχρι θανάτου και μετά εξαφανίστηκε μυστηριωδώς!

Φήμες λένε ότι ο Τσακ συνειδητοποίησε ότι υπήρξε έστω κι ένας που τόλμησε να τον (συγνώμη Τσακ!) δείρει κι έτσι τον εξαφάνισε με την βοήθεια του υποχθόνιου και απόκοσμου πλάσματος που ακούει στο όνομα Λιακόπουλος.

 
Αναμφισβήτητα, είχε ξεθεώσει τον θείο Τσακ
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.