Ένα θαυματουργό εργαλείο που μοιάζει με ρακέτα του τεννίς αλλά δεν βαρεί μπαλάκια αλλά μύγες. Είναι κατά την γνώμη των Φριχτών αποτελεσματικό εργαλείο, γιατί κατά την διάρκεια της Τελικής Μάχης ίσως -που δεν νομίζω- να χρησιμοποιηθεί για την εξόντωση των Emetus Kolonoskopus οι οποίες θα αποτελούν και Κύρια Αεροπορ(δ)ική Δύναμη των Νεφελίμ

Έτσι θα καταπολεμήσουν οι Ελ τα σμήνη των "emetus kolonoscopus" στην τελική μάχη εναντίων των Νεφελίμ

ΧρήσειςΕπεξεργασία

  • Σκότωμα μύγων
  • Σκότωμα κατσαριδών
  • Σκότωμα γενικώς ζωυφίων
  • Σκότωμα
  • Σκότωμα του γιου σου στο ξύλο (αυτό μπορεί να γίνει και με την άλλη πλευρά της μυγοσκοτώστρας)
  • Σκότωμα
  • ...
  • ...
  • Α ξέχασα επίσης ότι σκοτώνει

Είδη μυγοσκοτώστρωνΕπεξεργασία

 
μια μυίγα, θύμα μυγοσκοτώστρας

ΑπλήΕπεξεργασία

Αυτή είναι η απλή, η καθημερινή, η πλαστική, συνήθως βγαίνει σε μπλε αλλά τα βριλ έχουν βρει και κόκκινα δείγματα. Έχει σχήμα παλάμης, και συγκεκριμένα της μούντζας. Είναι σχετικά αεροδυναμική, και η μέγυστη ταχύτητά της φτάνει στα 300χλμ/s, δηλ. έχει την ταχύτητα του φωτός. Όταν μουντζώνετε μια μύγα, αυτή συνθλίβεται, τα στομάχια της διαλύονται, το μυαλό της (δηλ ό,τι έχει τέλος πάντων εκεί μέσα!) καταστρέφεται κλπ. Είναι αρκετά χρήσιμη.

Τούρμπο πάουερ, ελέκτρικ μάστερΕπεξεργασία

Αυτή εδώ είναι η μυγοσκοτώστρα με το ηλεκτροσόκ. Το μέγεθός της είναι ρακέτας, άρα είναι πιο αργή. Επίσης δεν μπορείς να λιώσεις την αντίπαλο μύγα, για να την νικήσεις πρέπει να την "ψήσεις". Πάρε ένα τυράκι (καλύτερα ροκφόρ) και βάλ'το πάνω στην "μυγοσκοτώστρα". Όταν ανεβεί πάνω το τέρας το οχτάποδο, με την εμετική απόφυση, πάτα το κουμπί και δώστου να καταλάβει. Αρχικά, όταν το μπάρμπεκιου αρχίσει, το τέρας θα πεταχτεί και στην συνέχεια θα παθαίνει ηλεκτροσόκ. Μετά από 3 δευτερόλεπτα, θα βγάζει σπίθες (το τέρας), μετά θα αφρίσει, μετά θα βγάλει καπνούς και στο τέλος θα πάρει φωτιά. Πετυχαίνει ιδιαίτερα με σκαθάρια. Εντωμεταξί, θα έχει λιώσει το τυρί. Αυτό που έμεινε σερβίρεται ζεστό... χαχαχαχα!

Εξ' εδάφους αναδυόμενηΕπεξεργασία

Αυτή είναι εξωγήινο είδος μυγοσκοτώστρας που έπαιξε στην ταίνια "Γυρίστε τον γαλαξία με ωτοστόπ". Όταν οι πρωταγωνιστές προσεδαφίζονται στον άγνωστο πλανήτη των Vogons, των γαλαξιακων γραφειοκρατών, μια ντουζίνα μυγοσκοτώστρες βγαίνει από το έδαφος και τους μαυρίζει στο ξύλο. Πιστεύω πως αυτό το είδος πρέπει να μολύνει την Ελληνική Βουλή, την Θεσσαλονίκη, το στούντιο του Άδωνη Γεωργιάδη, και το βιβλιοπωλείο του Λιακόπουλου.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.