Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Ναταλία Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού, το γένος Μπεμπεκίδου, είναι κόρη του πατέρα της, του Φρέντυ Γερμανού και κατάγεται από τη Γερμανία. Η Ναταλία δεν γεννήθηκε και, κατά συνέπεια, δεν έχει ηλικία. Ανήκει στις αειθαλείς υπάρξεις αυτού του τόπου, μαζί με την Ελένη Φιλίνη, τη Μαρία Αλιφέρη και τη Ζωζώ Σαπουντζάκη. Φήμες λένε πως έχει τη φιλοδοξία να ξεπεράσει την Άννα Βίσση σε πλαστικές επεμβάσεις, και να γίνει η δημοφιλέστερη βουτυρομπεμπέκα που έχει γνωρίσει η άμοιρη χώρα μας. Έρχονται δύσκολες μέρες...

Εκτός απο το ότι είναι μπολντογάνα, η Ναταλία έχει κι άλλα πολλά και σπάνια ταλέντα. Το πρώτο της ταλέντο, αυτό της στιχουργικής, το ανακάλυψε κάπου στη δεκαετία του '90, όπου και έγραψε τους στίχους για πολλά τσιχλοπόπ, λαϊκοπόπ και βλαχοπόπ τραγούδια, συνεισφέροντας έτσι στην πολιτιστική αναβάθμιση της ελληνικής κοινωνίας. Λέγεται πως όσοι έχουν ακούσει τραγούδια της Ναταλίας, κατέληξαν τρόφιμοι σε ψυχιατρικές μονάδες με σοβαρά συμπτώματα έλλειψης βιταμίνης ΜπεΜπέ -βιταμίνη που ρυθμίζει την αντίληψη του καλού γούστου.

Ένα άλλο εξαιρετικό ταλέντο της Ναταλίας είναι στο να εντοπίζει και να βγάζει απο την αφάνεια όλους τους άρρενες επίδοξους τραγουδιστές. Έχει τη φήμη της "αντροτραγανίστρας", μιας και δεν έχει αφήσει τραγουδιστή (κατά προτίμηση 19 έως 25 ετών) που να μην τον έχει ερωτευτεί. Η Ναταλία αναλαμβάνει να εκτοξεύσει την "καριέρα" αυτών των τραγουδιστών στα ύψη (βλέπε λόφος Φιλοπάππου) με το να γράφει τους στίχους για τα τραγούδια τους, αλλά και να γίνεται η επίσημη μασκότ/γκομενοτραβιόλα τους. Όμως -δυστυχώς για τους νεαρούς τραγουδιστές- η καριέρα τους έχει πάντα διάρκεια πυροτεχνήματος, μιας και, όταν η Ναταλία τους σιχαθεί, τους πετά σα την τρίχα απο το ζυμάρι.

Τέλος, οι κακές γλώσσες λένε πως η Ναταλία Γερμανού είναι ΚΑΙ δημοσιογράφος αλλά κανείς δεν τις πιστεύει (τις γλώσσες), μιας και η γλώσσα -εκτός του ότι είναι γλοιώδης- έχει την τάση να γλύφει απαράδεκτα μέρη του σώματος και να εμπίπτει σε ποινικά και θρησκευτικά κολάσιμα αδικήματα.