Ο Νικόλας Ανδρουλάκης, γνωστός επίσης ως Νικολωβιζιτού του Σόιμπλε, είναι Έλληνας ηθοποιός και ΥΓ (Υπερσέξυ Γραμματέας) του ΚΙΝΑΛΑΛΑΛ.

Ο Διάδοχος του θρόνου του ΚΙΝΑΛ, Νικολωετου Ανδρουλωρωροωυ.
Ο πατερουλης μαζί με τον Νικολή

Ξεκίνησε την καριέρα του ως πορνοστάρ. Στον ελεύθερό του χρόνο έγραφε δοκίμια, με αποτέλεσμα να του μείνει απωθημένο το να στέλνει ερωτικά ραβασάκια στην Ευρωβουλή όπως το "Μωρό μου Μισέλ σε ονειρεύομαι στα αστέρια".

Κάποια στιγμή τον ανακάλυψε ο Μπένυ (Του Μπαίνει!) Βενιζέλος και τον έκανε διάδοχό του στο θρόνο του ΚΙΝΑΛΑΛΑΛ.

έργο ως Κινέζος πράκτοραςΕπεξεργασία

 
ΠΑΣΟΚ, Metallica

Ο Νίκος Ανδρουλάκης εργάστηκε σκληρά σαν Κινέζος πατριώτης σε ειδική επιτροπή, και το ευχαριστώ ήταν η διπλή του παρακολούθηση από την ΕΥΠ και την εβραιοπολυεθνική Intellexa με το Predator spyware λογισμικό.

Ρητά στο βήμα ως κεντρικός ομιλητής υπερασπίστηκε την Κίνα.

Η διαφορά του Νικόλα από την Εύα Καϊλή είναι ότι το έπραξε ΔΩΡΕΑΝ ως Κινέζος εθνικιστής, οπότε δεν υπάρχουν στοιχεία σε βάρος του και οι πασόκοι είναι Κινεζάκια οπότε νιώθουν υπερήφανοι για τον αρχαίο πολιτισμό τους.

η Καρπαζιά στον ΓΑΠ η ΓιωργάκηΕπεξεργασία

Στις 5 Δεκεμβρίου του 2021 έγιναν εσωκομματικές εκλογές στο ιστορικό κόμμα των μνημονίων και τον διακοποδανείων για να εκλέξουν τον επόμενο Βασιλιά - Πρόεδρο της Σοσια-ληστικής Επιχείρησης. Τελικά ο Νίκος Ανδρουλάκης που οι περισσότεροι πασοκοι δεν γνωρίζουν καν το όνομα του, νίκησε τον Τζέφρυ με 70-30. Ήταν ένας ωραίος αγώνας.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.