Νόμος της βαρύτητας

“Όλα γύρω σου γυρίζουν”

"Ενα μικρό άλμα για τον άνθρωπο, ένα μεγάλο για την ανθρωπότητα." Ο Νιλ Άμστρονγκ μελετάει την βαρύτητα
- Νίκος Μίχας για την βαρύτητα της γης

“Εγώ επινόησα την βαρύτητα για να μην ψάχνω τους ανθρώπους στο διάστημα”

- Θεός για την βαρύτητα

“Αγαπητοί συνέλληνες. Η βαρύτητα της γης κινδυνεύει. Οι σιωνιστές σχεδιάζουν να την εξουδετερώσουν για να βλάψουν την ανθρωπότητα”

- Δημοσθένης Λιακόπουλος για την βαρύτητα
H Pamela Anderson είναι ένα κέντρο βαρύτητας με δύο ισχυρά επίκεντρα!
Τα παιδιά γυρίζουν γύρω από την γη, εξαιτίας της βαρύτητας

Ο Νόμος της Βαρύτητας είναι ο πρώτος νόμος που ψήφισε το Προχρόνιο Πανσυμπαντικό Συνέδριο. Σύμφωνα με τον νόμο όλα τα αντικείμενα είναι υποχρεωμένα να έλκονται μεταξύ τους. Ο λόγος της πρότασης και ψήφισης του νόμου ήταν η δημιουργία να συμμαζευτεί η ύλη, τότε σε μορφή υδρογόνου, σε μεγάλα συμπυκνώματα για να είναι πιο εύκολη η διακυβέρνησή της. Ο νόμος εφαρμόστηκε σε όλο το σύμπαν με μεγάλη επιτυχία.

Το ιστορικόΕπεξεργασία

 
"Χέστηκα για τον νόμο της βαρύτητας, εγώ κόψιμο έχω. Μπορούμε να κατέβουμε στη γη;"
 
Οι κάμψεις χωρίς χέρια γίνονται μόνο αν δεν υπακούς στον νόμο της βαρύτητας

Ο νόμος κατατέθηκε στο συνέδριο από τη Βαρύτητα, μια ιδιαίτερα χοντρή και πυκνή μορφή ζωής, πρόγονος γνωστού πολιτικού προσώπου και ήρωα. Στην αρχική του μορφή ο νόμος είχε εμβέλεια 10 χιλιόμετρα και ισχύ στη δικαιοδοσία των τοπικών δυνάμεων. Κατά τη διάρκεια της διαβούλευσης υπήρχαν ενστάσεις για δύο λόγους. Πρώτον, οι τοπικές δυνάμεις μπορεί να μην υπάκουαν στο συνέδριο. Δεύτερον, η διατύπωση του νόμου δεν επέτρεπε σε κάποιο αντικείμενο να πέσει προς τα πάνω. Έτσι, ο νόμος τροποποιήθηκε, ώστε να έχει άπειρη εμβέλεια και πανσυμπάντια ισχύ. Εξαίρεση αποτελούν μόνο τα πτηνά, γιατί δεν έχουν πόδια. Με αυτές τις τροποποιήσεις ο νόμος ψηφίστηκε σε ποσοστό 23,67867868%.

Τρύπες του νόμουΕπεξεργασία

 
"Κύριε Σούπερμαν, κατηγορείστε για παραβίαση του νόμου περί Βαρύτητας..."

Ωστόσο, μερικές άλλες δυνάμεις του σύμπαντος εκμεταλεύτηκαν ένα παραθυράκι του νόμου, τις λεγόμενες μαύρες τρύπες για να φυλακίσουν ένα μέρος της ύλης στο αιώνιο χάος. Έχει προταθεί η τροποποίηση του νόμου με λευκές τρύπες, για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα, αλλά η τροπολογία δεν προχώρησε κυρίως γιατί οι μαύρες τρύπες θεωρήθηκαν μεμονωμένα περιστατικά χωρίς επιπτώσεις στο γενικότερο κύρος του Νόμου.

Οι Παραβάτες του ΝόμουΕπεξεργασία

Παρ όλην όμως την πανσυμπαντική ισχύ του νόμου της Βαρύτητας υπάρχουν και οι παραβάτες του! Κλασσικό παράδειγμα ο Σούπερμαν ο οποίος και επιμένει να πέφτει προς τα επάνω και όχι προς τα κάτω (στην εικόνα φαίνεται η δίκη του στην οποία δικάστηκε στο ποσό των 189.687$ και 59 σεντς παρότι ο ίδιος ισχυρίζονταν ότι το έκανε για να σώσει τον σύμπαν από τις μαύρες τρύπες)! Άλλα τέτοια παραδείγματα είναι ο Ε.Τ,ο Spiderman (παρότι ισχυρίζεται ότι απλά τον βοηθάν οι μυστικές του αράχνες), ο Batman (παρότι ισχυρίζεται πως τον απήγαγε ο Superman),ο Τσακ Νόρις(σε αυτόν δόθηκε παράταση)και άλλοι πολλοί! Γενικά όμως ο Νόμος της Βαρύτητας έχει ισχύ σε όλους, ειδάλλως το Παγκόσμιο Συμβούλιο πετάει τους ανυπάκουους στο Οπουδήποτε Αλλού (ένα άθλιο και σκοτεινό μέρος,όπου εκεί λέγεται πως φυλάγεται και το φάντασμα του Έλβις)!! Στο ίδιο μέρος λέγεται πως πετάχτηκε και ο Νεύτωνα όταν εκείνος κατηγόρησε τον Νόμο της Βαρύτητας για ένα μήλο που έπεσε στο κεφάλι του...

 
Γκέι αστροναύτες γιορτάζουν την κατάργηση του νόμου της βαρύτητας

Διαβάστε σχετικάΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.