Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Οι Αγνοούμενοι: Τρίτη Σεζόν

Spoiler.jpg
Spoiler.jpg
Προειδοποίηση για σπόιλερς, αεροτομές, ζάντες αλουμινίου.
Με τα σπόιλερς το άρθρο γίνεται πιο αεροδυναμικό και πιο καγκουρεμένο. Ακόμα μπορεί να σας γλιτώσει από την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση μιας ταινίας αφού θα γνωρίζετε το δήθεν αναπάντεχο τέλος.
Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.

H τρίτη σεζόν της πολυβραβευμένης σειράς "Αποτυχημένοι".


Περιεχόμενα

Επεισόδιο 1Επεξεργασία

Ο Αμέτωπος φυλακίζεται από κάποιους μυστηριώδεις χλιμίντζουρες οι οποίοι αργότερα αποκαλύφθηκαν με το όνομα Γιατροί χωρίς μέτωπα. Η Κέητ και ο Βλάχος κλειδώνονται σε ένα κλουβί μετά από τον διαγωνισμό τάβλι στην παραλία και παίζουν χαρτιά. Ο νικητής κέρδιζει ένα μπισκότο.

Επεισόδιο 2Επεξεργασία

Ο Μπέν ή Χάνος προσφέρει στον Θέλω μέτωπο θέση χειρουργού αλλά ο Τρόμπας ήθελε να κάτσει στο νησί ώς ο Γιατρός γιατί είχε πολύ πελατεία. Ο Σα-γίδ, ο Τζινάρας και η Κινέζα παίζουν πόκερ σε ένα πλοίο και οι Παρά-άλλοι έρχονται και τους παίρνουν διπλό. Οι Παρά-Άλλοι γυρνάνε στο νησί για τσιμπούσι.

Επεισόδιο 3Επεξεργασία

Ο Κλειδαράς, ο Ντέσμοντ και ο Αντίλαλος βρίσκουν τον Τσάρλι να τρώει παστίτσιο και πηγαίνουν όλοι και το γλεντάνε. Μια πολική αρκούδα σκάει μύτη και ο Χέρλι την αμολάει. Το σκηνικό γεμίζει αέρια, και οι Παραλιακοί το σκάνε με δύο ταψιά παστίτσιο.

Επεισόδιο 4Επεξεργασία

Η Κολίν έχει περίοδο και Πίκετ ή Το κεφάλι μου είναι σαν καζάνι τα ρίχνει στον Σώγιερ. Παίζουν χαρτιά και ο Σώγιερ κερδίζει. Τότε έχουμε φλάς μπακ..

Επεισόδιο 5Επεξεργασία

Ο Αντίλαλος βρίσκει τον αδερφό του στο δάσος και πάνε ταξίδι στη χώρα του ποτέ. Το τέρας ζηλεύει και πληρώνει τον Αμέτωπο να σκοτώσει τον Χάνο επειδή δεν πήγε ποτέ για σουβλάκια. Ο Αντίλαλος σκοτώνει μερικά ανθρωπάκια εν ώρα μεθυσιού.

Επεισόδιο 6Επεξεργασία

Η Κέητ και ο Βλάχος παίζουν μπουκάλα με τον Πίκετ και το κάνουν. Ο Καζάνας από την ζήλια του πάει να σκοτώσει τον Σώγιερ αλλά ο Τζάκος απειλεί ότι θα σκοτώσει τον Μπέν. Φλάς μπακ.

Επεισόδιο 7Επεξεργασία

Η Αλεξούλα δίνει ένα κανό στον Βλάχο και την Μελαχροινή για να ξεφύγουν. Ο Πίκετ βρίσκει μια πολική αρκούδα και την τρώει και η Τζούλιετ τον σκοτώνει γιατί τηε έκλεψε το τσιμπούσι.

Επεισόδιο 8Επεξεργασία

Ο Τσάρλι και ο Χέρλι Davidson μεθούν τον Ντέσμοντ για να τους πεί πως κερδίζει συνεχώς στο τάβλι. Ο Ντέσμοντ εξηγεί στον Τσάρλι ότι θα παίξει μπουκάλα με το τέρας και θα χάσει. Ο Ντέσμοντ ζεί μια μέρα στον έξω κόσμο μαζί με την Πέννη ψιλοκομμένη και ξαφνικά εμφανίζεται στο τσιμπούσι της βραδιάς.

Επεισόδιο 9Επεξεργασία

Ο Τζάκ πάει στο σπίτι της Ιουλίας για φίκυ φίκυ αλλά ο Μπέν τους πιάνει και κάνουν τρίο. Ο Αμέτωπος θυμάται που πήγε στην Ταϋλάνδη για να δεί τον αγαπημένο του πατέρα.

Επεισόδιο 10Επεξεργασία

Η Κέητ και ο Σώγιερ γυρνούν στην παραλία και κάνουν μπάνιο. Ο Χέρλι κάνει κόντρες με τον Τσάρλι, τον Σώγιερ και τον Τζίν με τα βανάκια της Ντάρμα και βρίσκουν τον Σαγίδ, την Κέητ και τον Κλειδαρά και πάνε να παίξουν σκάκι.

Επεισόδιο 11Επεξεργασία

Ο Λόκι, ο Σαν-γίδ-α και η Καίτη νικούν τον Μηχαήλ στο σκάκι και πάνε για τελικό. Ο Σώγιερ χάνει στο πίνκ πόνκ απο τον Χέρλι και σταματάει τα παρατσούκλια για μια βδομάδα. Ο Σα-γίδ γνωρίζει την Πυθία και του λέει το μέλλον του.

Επεισόδιο 12Επεξεργασία

Η Κλέρ μαθαίνει ότι ο Τσάρλι θα χάσει στην μπουκάλα και τα παίρνει. Ο Λωκ, ο Σα-γιδ και η Κέητ προσπαθούν να μπούν στο σπίτι του τελικού αλλά προστατεύετε από ένα αυλάκι. Περνούν από πάνω και συνεχίζουν την πορεία πρός την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Επεισόδιο 13Επεξεργασία

Ο Κλειδαράς, ο Σαγίδ και η Κέητ παίρνουν το πρωτάθλημα νικώντας τον 'Τζάκ και την Τζούλιετ οι οποίοι προσπαθούν να φύγουν με το υποβρύχιο των Παρά-Αλλων αλλά ο Λόκι ρίχνει μέσα μια κροτίδα και το ανατινάζει.

Επεισόδιο 14Επεξεργασία

Η Νίκη και ο Πάυλος χάνουν 5-0 στο πίνκ πόνκ και τους ρίχνουν δηλητιριώδεις αράχνες πάνω τους. Ο Τζάκ τους βρίσκει και από την χαρά του, τους χειρουργεί και τους θάβει ζωντανούς.

Επεισόδιο 15Επεξεργασία

Ο Λώκ φεύγει από το Σπίτι του Τελικού και πάει να βρεί τον Τζάκ μπάς και φτιάξουν καμιά κοτόσουπα. Ο Χέρλι πάει για μπύρες με τον Σώγιερ και η Κέητ έχει φλάς μπακ με την πεθερά της.

Συνεχίζεται στο: Οι Αγνοούμενοι: Τέταρτη Σεζόν.

Τα σπόιλερς τελειώνουν εδώ. Δεν έχουμε να σας χαλάσουμε κάτι άλλο.
Τώρα μπορείτε να σβήσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια.