Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Clippy.gif

Από ότι φαίνεται διαβάζεις μαλακίες. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρνεις μόνος σου ρώτα τον ειδικό!

“Θρήνε των γηπέδων, Ολυμπιλακέ!”

- Ένας Τάκης (όχι ο Τσουκαλάς!) για τον Ολυμπιακό.

“Γρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!”

- Ένας μηχανικός για τον Ολυμπιακό.

“Όλοι-μπεεεεε, όλοι-μπεεεεε...”

- Ο Αλέφαντος για τον Ολυμπιακό.

“Ποιος θέλει να φάει γαύρους;”

- Ένας βάζελος για τον Ολυμπιακό.

Περιεχόμενα

ΣυγκεκριμέναΕπεξεργασία

Για τους σοβαροφανείς υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Ο.Σ.Φ.Π..
 
Το λογότυπο του Ολυμπιακού.

Ο Ολυμπγιακός ή Αρλουμπιακός (με ήττα, όχι στη γραφή μα στην πράξη!!!· επίσημο όνομα: ΠΑΕ Κολυμπιακός - Κώλοι Πειραιώς) ιδρύθηκε ως αντίδραση στον φλώρικο βαζελοσύλλογο της Αθήνας, τον Παναθηναϊκό. Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα των μπαμπάδων των βάζελων, των ΑΕΚτζήδων και των ΠΑΟΚτζήδων που δημιουργήθηκε το 1925. Έχει ως σήμα έναν αρχαίο γαμιά έφηβο (κακοπροαίρετοι αντιολυμπιακοί λένε οτι μοιάζει με τον αρχαίο Απόλλωνα). Από νωρίς αυτή η ομάδα φαινόταν ότι θα κυριαρχήσει σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της χώρας, αφού από νωρίς προσέφερε μεγάλες πούτσες. Άλλωστε, όπως ομολογεί και το όνομα της ομάδας, προάγει τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη. Οι διακρίσεις στην Ευρώπη μπορεί να μην είναι πολλές και αυτό επειδή τα πράγματα στην Ευρώπη ελέγχουν οι πράσινοι του Βαρδινογιάννη (ο Γκόντζος είναι ο επικεφαλής τους) και βάζουν αντιολυμπιακούς διαιτητές να τους σφάζουν. Αυτό όμως θα αλλάξει, όπως δήλωσε ο μπαμπάκας ΚΟΚΚΑΛΗΣ στην τελευταία συνέντευξη στους ΤΡΕΛΑΡΕΣ της Θύρας 7. Ολυμπιακός είσαι και έχεις τον περισσότερο κόσμο, άρα πρέπει να νικάς. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα η οποία κατακτά το πρωτάθλημα της Super League πριν καν αυτή να ξεκινήσει. Το γεγονός ότι συμμετέχει -παρόλα αυτά- σε αυτήν είναι για να μην υπάρχει ρεπό μιας ομάδας σε κάθε αγωνιστική.

Γεώργιος ΚαραϊτάβληςΕπεξεργασία

 
Ο ναός του Ολυμπιακού. Το μόνο που φοβούνται είναι να μην πέσει η Θύρα 7 στα κεφάλια τους.
 
Οπαδοί του Ολυμπιακού προσέρχονται να παρακολουθήσουν πώς χτυπιούνται τα πέναλτι στο Καραϊτάβλης

Ο ναός του ΘΡΥΛΟΥ είναι το Γεώργιος Καραϊτάβλης. Φήμες λένε ότι τα κόκαλα του εν λόγω μπαρουτοκαπνισμένου αγωνιστή τρίζουν ακόμη καθώς ήταν γνωστά τα φιλοβάζελα αισθήματα του. Στο ιστορικό λοιπόν αυτό γήπεδο ο Θρύλος έχει γευτεί χιλιάδες χαρές όταν ο διαιτητής είναι ελληνικής καταγωγής. Μεγάλες και ανεξάντλητες μορφές της ελληνικής διαιτησίας έχουν δώσει ρεσιτάλ διαιτητικής ασυναρτησίας στο ιστορικό γήπεδο και όχι μόνο. Αποτέλεσμα της αγάπης αυτής των διαιτητών απέναντι στο κόκκινο χρώμα είναι η δημιουργία της λέξης αντιταύρος που σημαίνει αυτός που έλκεται από το κόκκινο χρώμα. Αντιθέτως δε συμβαίνει τίποτα τέτοιο όταν ο διαιτητής είναι αλλοδαπός όπως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της σπουδαίας αυτής ομάδας όπου και είναι η χαρά των αντιπάλων. Μικρά, μεσαία και μεγάλα αθλητικά σωματεία παρέα με τους φιλάθλους όλων των υπόλοιπων ελληνικών ομάδων έχουν περάσει υπέροχα βράδια τρώγοντας πίτσα και πίνοντας μπύρες καθώς η ομάδα του Θρύλου επιδίδονταν σε σκληρό πορνό.

ΚαλλιτεχνικάΕπεξεργασία

Κάθε παίκτης του Ολυμπιακού είναι υποχρεωμένος να περάσει από σεμινάρια θεάτρου με εξειδίκευση στην βουτιά -πήραν παραδείγματα από τον μάστερ στην βουτιά Γιώργο Καραγκούνη- εντός περιοχής καθώς και στον μορφασμό πόνου σε ανύπαρκτο χτύπημα. Η διάρκεια των σεμιναρίων είναι άγνωστη, άλλα προφανώς πρέπει να πρόκειται για ταχύρυθμα μαθήματα καθώς είδη από τον πρώτο αγώνα ακόμη και οι καινούριοι παίκτες έχουν τα εχέγγυα να προταθούν για το όσκαρ καλύτερης βουτιάς. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα οι αγώνες του εθνικού μας πρωταθλητή να μοιάζουν περισσότερο με αγώνες κατάδυσης παρά ποδοσφαίρου. Φημολογείται δε ότι ο διεθνούς φήμης αθλητής Γκρεκ Λουγκάνης είναι ο βασικός μέντορας της οργανώτριας αρχής των προαναφερθέντων σεμιναρίων. Με δεκάδες όσκαρ καλύτερης βουτιάς χωρίς άγγιγμα έχουν βραβευτεί πολλά ονόματα του Θρύλου όπως αυτό του Αλεξανδρή, και του ανυπέρβλητου στις καταδύσεις Stelios.

ΠαρατσούκλιαΕπεξεργασία

Το πιο γνωστό της ομάδας είναι το "γρύλος", καθώς οι περισσότεροι μηχανικοί αυτοκινήτων είναι ολυμπιακοί. Οι οπαδοί είναι γνωστοί και ως "γαύροι ή γάβροι" διότι δε σταματάνε να γαβγίζουν όταν η ομάδα χάνει (δηλαδή όταν παίζουν με ξένο διαιτητή). Επίσης ένα ακόμα που χρησιμοποιείται ορισμένες φορές είναι το "αρουραίοι" (ή "αρούρηδες"), διότι για κάποιον ανεξήγητο λόγο έχει υπάρξει ταύτιση με τα συμπαθή κόκκινα τρωκτικά που κινούνται υπογείως.

Το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ που τους έχουν βγάλει σαν παρατσούκλι είναι αναληθές γιατί τα λεφτά τα πήραν συνδεσμίτες και παράγοντες από άλλες ομάδες και τα φόρτωσαν στους δικούς τους όπως λένε στα σουβλατζίδικα στο Πέραμα και στα Ταμπούρια. Εντός των επομένων χρόνων μάλιστα θα το αποδείξουν και στα δικαστήρια και η Ολυμπιακή αλήθεια θα λάμψει και πάλι. Και όπως λέει και ο Δον Κόκκαλης "Ο Ολυμπιακός είναι πάνω από την ΕΠΟ, την ελληνική διαιτησία, την Ουέφα και την Φίφα και ο σκοπός αγιάζει τα μέσα όταν πρόκειται για τον Ολυμπιακό μας και οι ασπρόμαυρες, πράσινες και κίτρινες κότες θα πεθάνουν μέσα στο Καραϊσκάκη γιατί ο Ολυμπιακός έχει τον περισσότερο λαό στην Ευρώπη"..

ΔιακρίσειςΕπεξεργασία

  • 156 πρωταθλήματα Ελλάδας
  • 345 Κυππελα Ελλάδας
  • 324 προκρίσεις στου 32 του τσουλού
  • 2.000.000 κερδισμένα πέναλτι
  • 34.500.000 οπαδοί (μόνο στην Ελλάδα)
  • έχει νικήσει τους μπάσταρδους(παναθηναϊκούς) 7.067.400.000 φορές (φέτος)

Δείτε ακόμηΕπεξεργασία