“Τι υπουργός είναι αυτός, Παναγίτσα μου!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Πάκη

“Σας το λέω έτσι απλά, χωρίς λεπτομέρειες, ότι ο μεγάλος μου δάσκαλος υπήρξε ο Πάκης, στον οποίο εγώ προσωπικά, αλλά και η μαθηματική επιστήμη, η φυσική και η σοφία του αιώνα μας χρωστάμε τα πάντα.”

~ Ο Άλμπερτ Αϊνστάιν για τον Πάκη

“Όταν μεγαλώσω, θα γίνω Πάκης!”

- Κάποιος Τάκης για τον Πάκη


Ο Πάκης πρόκειται για μοχθηρή και υποχθόνια μετάλλαξη του Τάκη και αυτή τη στιγμή διαβρώνει εκ των έσω τη χώρα των Ελ.

Bouncywikilogo9.gif
  Για τους σοβαροφανείς, υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια για τον Πάκη.
  ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀ ⠀  


Παιδικά χρόνιαΕπεξεργασία

Ο Πάκης είχε γεννηθεί με το όνομα Προκόπης Παυλόπουλος και τον φώναζαν Τάκη, γιατί περί Τάκεως επρόκειτο, όπως λέει κι ο μέγιστος Λιακόπουλος. Στον ελεύθερο χρόνο του μετρούσε τη γαμιστερότητα του και προσπαθούσε να τη συγκρίνει με τον Τσακ Νόρις. Επειδή η γαμιστερότητα του ήταν απειροελάχιστη σαν ορίτζιναλ Τάκης, απευθύνθηκε στον έγκριτο ιατρό Ανδρέα Φικιώρη για να την αυξήσει. Ο έγκριτος ιατρός Ανδρέας Φικιώρης του συνέστησε οζονοθεραπεία. Δυστυχώς, όμως, ο Τάκης το παράκανε και μεταμορφώθηκε στο φριχτό τέρας που όλοι σήμερα γνωρίζουμε ως Πάκη.

ΣπουδέςΕπεξεργασία

Ο Πάκης πέρασε από τις Πανελλήνιες στην πασίγνωστη σχολή τεράτων και εκτρωμάτων "Μάκης Τριανταφυλλόπουλος" όπου και αποφοίτησε με άριστο βαθμό τον οποίο έβαλε μόνος του στον εαυτό του επειδή έφαγε τον καθηγητή. Στη συνέχεια σπούδασε και μπίζνες αντμινιστρέσιον στην Αγγλία γιατί έτσι γούσταρε (Μην ανησυχείτε, πουλάκια μου, πήρε και την άδεια του Τσακ Νόρις).

Η Λαμπρή Καριέρα τουΕπεξεργασία

Ο Πάκης πέρασε πολλά χρόνια στην αφάνεια τρώγοντας Βριλ για πρωινό και μεσημεριανό (αλλά όχι για βραδινό, καθώς όπως είναι γνωστό στους πάντες τα Βριλ πέφτουν βαριά στο στομάχι το βράδυ). Κάποια μέρα λοιπόν ο Πάκης βαρέθηκε κι έπιασε τον Κόμη Μητσοτάκουλα και του είπε: "Βάλε με στη Νουδου, αλλιώς θα σε ταΐσω στο κατοικίδιο Ίμο μου και η Ντόρα θα υποβιβαστεί σε κλητήρας!" "Θα κάνω ό,τι θες!" είπε ο Κόμης Μητσοτάκουλας και τον έστειλε πακέτο στον Κωστάκη. Αυτός του είπε: "Τι θες; Παίζω πλεϊστέισο." "Να μου δώσεις ένα υπουργείο γιατί θα εξαφανίσω όλα τα κεμπάπ του κόσμου!" "Πάρε το Δημόσιας Τάξης", του είπε ο Κωστάκης και συνέχισε με το Resident Evil 4. Έτσι από τότε ο Πάκης διαχειρίζεται την Αστυνομία, ενώ στον ελεύθερό του χρόνο εξουδετερώνει τα εναπομείναντα Βριλ.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.