Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Πάνος Καμμένος

Ο Πάνος Καμμένος είναι ένας από τους ισχυρότερους πολιτικούς στρατάρχες του Ελλαδιστάν, με επιρροή σε κάθε πτυχή της χώρας. Είναι αρχηγός των ΑΝ.ΕΛ (Ανεγκέφαλων Ελλήνων πρώην Ψευτοπατριωτών), τον λένε και αρχηγό των απανταχού Αεροψεκασμένων από τις πολλές μπούρδες και σαχλαμάρες που λέει συνέχεια σε καθημερινή βάση.

Περιεχόμενα

Βίος και ΠολιτείαΕπεξεργασία

 
Θεατρική παράσταση του Πάνου Καμμένου σε έναν απο τους πολλούς ρόλους ψευτοπατριώτη

Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε την καριέρα του ως φτωχός βιοπαλαιστής, έχοντας όμως ένα μεγάλο όνειρο. Έφυγε λοιπόν από τη βιλλάρα του στην Ικαρία αποφασισμένος να ξαναδώσει στο έθνος την παλαιά του αίγλη, καθώς και να επαναφέρει τα σύνορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Η είσοδος του στην πολιτική σκηνή της χώρας γέμισε με πρωτοσέλιδα τις εφημερίδες. Την είσοδό του στη ΝΔ ακολούθησε μια εντυπωσιακή έξοδος λίγο αργότερα, μη αντέχοντας άλλο τους συβαρίτες πολιτικούς με φράτζες και μαλθακότητες. Διαμέσου της γαματοσύνης που τον διακατέχει, σάρωσε στις εκλογές παίρνοντας ψήφους από σχεδόν το 100% του γυναικείου πληθυσμού. Έτσι έγινε ο μπιγκ μποςς του Ελλαδιστάν. Ύστερα, κατάφερε να αποκαλύψει οργανωμένο σχέδιο από ισλαμικές εξτρεμιστικές ομάδες, οι οποίες στέλνουν με το κιλό πρόσφυγες προκειμένου να αλλοιώσουν τον ελληνορθόδοξο πολιτισμό μας!!! Σύμφωνα με έρευνες, στέλνονται κατά μέσο όρο 800 κιλά πρόσφυγες την ημέρα!! Ο Πάνος, αποδεικνύοντας την πλεκτάνη κέρδισε πανελλήνια φήμη και σεβασμό. Ύστερα, πολέμησε ευθέως τα μεγάλα συμφέροντα, παίρνοντας δραστικά μέτρα κατά των καθημερινών αεροψεκασμών οι οποίοι είχαν κάνει το πανελλήνιο άβουλα ζόμπι της νέας τάξης πραγμάτων. Χάρη στον ήρωα, οι Ελ είχαν πια ξυπνήσει από τον λήθαργο. Συνειδητοποιώντας την πλεκτάνη, ακολούθησαν τον στρατάρχη σε κάθε του πράξη. Ο δρόμος ήταν πια στρωμένος με ροδοπέταλα για την επέλαση των υποστηρικτών του, των καμμένων.

Προσωπική ζωήΕπεξεργασία

 
Ο Πάνος Καμμένος σε τέστ αεροψεκασμού

Από το 2012 φαίνεται ότι διατηρεί δεσμό με τον μικρό Αλέξη, ένα 10χρονο παιδάκι το οποίο φαίνεται ότι υπεραγαπά. Του παίρνει παιχνίδια, τον πηγαίνει στο νοσοκομείο όταν δεν είναι καλά και γενικά φαίνεται να απολαμβάνουν χρόνο μαζί, σχεδιάζοντας το μεγαλεπήβολο σχέδιο της κατάκτησης της Κωνσταντινούπολης. Ο μικρός αριστερόχειρας Αλέξης έδειξε από την αρχή μεγάλο ενθουσιασμό για τον θετό του μπαμπά που του αγόραζε καθημερινά παιχνίδια και τον έγραψε σε πλούσιο κολλέγιο. Οι μεγάλες αδυναμίες του μικρού Αλέξη όταν γράφτηκε στο κολλέγιο ήταν οι αντιγραφές στα διαγωνίσματα, οι κοπάνες και οι καταλήψεις. Σε ένα διαγώνισμα η δασκάλα τον έπιασε να αντιγράφει, ο Αλέξης πανικόβλητος σηκώθηκε και άρχισε να τρέχει κλαίγοντας και τότε σκόνταψε και έπεσε κάτω σπάζοντας ολόκληρο το αριστερό του χέρι. Ο θετός μπαμπάς Πάνος τα τελευταία χρόνια στις εντατικές του προσπάθειες να χάσει κιλά ως υπέρβαρος είχε αποκτήσει πολλές ιατρικές γνώσεις. Έδεσε με νάρθηκα το αριστερό χέρι του μικρού Αλέξη, τον έμαθε αμέσως να γράφει κανονικά με το δεξί και, από τότε, ο Αλέξης χρησιμοποιεί μονάχα το δεξί του χέρι όταν γράφει. Ακόμη, ο Πάνος βρίσκεται σε δίαιτα, η οποία φαίνεται να αποτυγχάνει ελαφρώς τα τελευταία 20 χρόνια.

ΠροφητείεςΕπεξεργασία

Φαίνεται πως ο Πάνος είναι όντως ο σωτήρας αυτού του έθνους, σύμφωνα με έγκυρες προφητείες του πατήρ Παστίτσιου, στις οποίες ρίχνει για πρώτη φορά φως έρευνα της Φρικηπαίδειας. Σύμφωνα με αυτές, ο Πάνος θα καταφέρει να συμμετάσχει σε όλες τις κυβερνήσεις των επομένων 40 χρόνων (ακόμη και αν συνεργαστεί με τον διάολο) και θα καταπολεμήσει Τροϊκανούς, Τζιχαντιστές, Εβραίους και Μπαόκια. Ύστερα, γεμάτοι χαρά οι πολίτες θα ζητωκραυγάζουν Ποιος το κάνει το κάμοςςς, ενώ ο Πάνος με δάκρυα στα μάτια θα κάνει stage diving με backflip στο αφηνιασμένο πλήθος. Όλες αυτές οι έγκυρες προφητείες από τη φρίκη μόνο για σας, 20$ το βιβλιαράκι.

ΚαταγωγήΕπεξεργασία

Άγνωστο το γιατί, φαίνεται όμως πως από το 2012 και ύστερα ο Καμμένος κατέχει καθαρόαιμη κρητική ρίζα