Πεοταλάντωσις, η δια της χειρός εξαναγκαζομένη

Αυτοϊκανοποιητική συνήθεια των Ελ, που πραγματοποιούνταν από την εποχή του προπατορικού αμαρτήματος ακόμα. Η συνήθεια αυτή επιβίωσε μέσα στους αιώνες, καταλήγοντας στη λαϊκή ρήση "ο κλασικός μ****** Έλληνας".

Όταν οι Ελληνίκιοι ενστερνίστηκαν αυτήν την τεχνική, την βάφτισαν Ενδοπαλαμική Πεοπαλινδρόμηση, για να μην έχουν προβλήματα copyright με τους απογόνους των Ελ. Το Σύνδρομο Οξείας Χρόνιας Ενδοπαλαμικής Πεοπαλινδρόμησης ασκείται σε εικοσιτετράωρη βάση από τους πάσης φύσεως losers, καθώς κι από τους winners, αν αυτό που "κέρδισαν" δεν τους ικανοποίησε αρκετά...

Μια επιστημονική προσέγγιση-μελέτηΕπεξεργασία

Ο διάσημος αυστριακός μηχανολόγος Dr. Psolov Roden στην διατριβή που κατέθεσε εν έτει 1932 αναφέρει συγκεκριμένα για την πεοταλάντωση πως "αποτελεί δε το μεγαλύτερο πρόβλημα εμβιομηχανικής ταλάντωσης που αντιμετώπισε η σύγχρονη επιστήμη καθώς σύμφωνα με τον πλήρη ορισμό της, ενσωματώνει και τον παράγοντα Χι της ψυχικής διεγέρσεως ο οποίος αποτελεί μυστήριο για την μαθηματική ανάλυση." Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν και η τελευταία φράση του δόκτορος Psolov η οποία έβγαζε κάποιο νόημα καθώς μετά από υπεράριθμες ώρες προσωπικού πειραματισμού στην πεοταλάντωση και έχοντας πλέον αγγίξει ένα άλλο επίπεδο ψυχικά, ο δόκτωρ Psolov είχε ήδη από το 1933 πάψει να βγάζει οποιοδήποτε νόημα, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό του λόγο.

Προς ικανοποίηση και του πιο απαιτητικού αναγνώστη παρατίθεται ο πλήρης ορισμός της πεοταλαντώσεως όπως αυτή διατυπώθηκε από τον Dr. Psolov Roden:

"Η πεοταλάντωσις η δια της χειρός εξαναγκαζομένη, είναι η εξαναγκασμένη, διαμήκης παλλινδρόμηση του οργάνου, η οποία οδηγεί σε υπερδιέγερση του ταλλαντούμενου μέσου και εκτόξευση ρευστών βλημμάτων προς φανταστικό στόχο (παράγων Χι)."

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.