Το περιοδικό είναι ένα όπλο μαζικής καταστροφής κατασκευασμένο από κάτι χιμπατζόσαυρους που έχουν σκοπό την κυριαρχία σε όλο τον κόσμο (κλασικά). Υπάρχουν πολλά είδη περιοδικών π.χ. περιοδικοί αριθμοί. Η χρήση τους, παρόλα αυτά, είναι άγνωστη. Και εδώ θέτω το ερώτημα: Σε ποιους τομείς καλυτερεύει η ζωή μας; Λοιπόν, πρώτα απ' όλα, οι χιμπατζόσαυροι που έφτιαξαν το περιοδικό ήταν έξυπνοι. Ήθελαν να μας κάνουν όλους σαν τα πρότυπα που παρουσιάζονται στις σελίδες των περιοδικών, ώστε αφού γίνουμε όλοι ένα σώμα, μια ψυχή (δηλ. μια μάζα από τα πρότυπα-ξέκωλα), να μας εξοντώσουν. Δηλαδή η απάντηση στην ερώτηση είναι πουθενά! Οδηγούμαστε στην παρακμή του γένους! Θα μας κάνουν όλους τάκηδες, θα χάσουμε την αυτοεκτίμησή μας σαν τις Έρπουσες Χέστρες και θα μας βάζουν να ακούμε συνέχεια Έφη Θώδη! Αντισταθείτε από την μαλάκυνση που φέρουν τα περιοδικά! Ζήτω το Έθνος!!

Το γνωστό σε όλους περιοδικό "Κουρκούτι".
Ουδέν σχόλιο...

Λοιπόν, για να καταλάβετε, αν δείτε περιοδικά απομακρυνθείτε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα! Μην κολλήσετε με το τι λέει το εξώφυλλο, θα σας παραπλανήσει και θα σας αναγκάσει να ακούτε Έφη. Και για όσους είναι μαζόχες και γουστάρουν τρελά Έφη, ισχύει το ίδιο! Δεν έχουμε ακόμα ανακαλύψει ποιες άλλες μυστικές δυνάμεις έχουν τα περιοδικά, so be careful (πω, πως το μιλάω το αγγλικό!!!).

Οι προς το παρόν δυνάμεις των περιοδικών:Επεξεργασία

 
To γνωστό σε όλους Κρητικό περιοδικό "Στιγμές".
  1. Έλκουν σαν μαγνήτες τους πάντες.
  2. Τρελαίνουν αυτούς που τα διαβάζουν.
  3. Προκαλούν ανίατη τακήτιδα.
  4. Προκαλούν κωλάγρα.
  5. Κάνουν τους readers να πηγαίνουν παντού με αυτά (ακόμα και στην τουαλέτα).

Στέκια που βρίσκουμε τα περιοδικά:Επεξεργασία

  1. Στα ιατρεία (συνήθως στον χώρο που περιμένουμε το γιατρό για να κάνουμε εξετάσεις για την κωλάγρα
  2. Στα περίπτερα.
  3. Στα βιβλία Χημείας.
  4. Στα Βιβλία Μαθηματικών.

Καθημερινή ζωή και περιοδικόΕπεξεργασία

 
φρικηπαιδικό περιοδικό τύπου κίτρινου

Κάθε άνθρωπος έχει στην κατοχή του έστω κι ένα περιοδικό (από Sporty ως Μπομπ ο Παρκετεζάκης, αδελφό του Σφουγγαράκη) με αποτέλεσμα να αυτοκαταστρέφεται. Για παράδειγμα, πήγα πρόσφατα σε έναν φίλο μου και ο αδελφός του (τρίτη δημοτικού) έκανε μαθήματα με τον πατέρα του. Μια άσκηση έλεγε σε ποιον θα ήθελες να μοιάσεις. Η απάντηση που έδωσε το παιδί ήταν: Με τον Μπομπ τον Σφουγγαράκη. Είδατε τι σας έλεγα πριν; Γινόμαστε ίδιοι με τα πρότυπα! Στο τέλος θα γεμίσει η γη με Μπομπ Σφουγγαράκηδες! Αυτοκαταστρεφόμαστε, ρεεε! Πάρτε το χαμπάρι, ρεεε! Τέλος πάντων, η ανθρωπότητα δεν ζει χωρίς τα περιοδικά. Μέχρι και στην χέστρα, οοοόταν το θυμηθούμε και πάμε, μπαίνουμε μέσα υγιείς κρατώντας ένα περιοδικό αποτελούμενο από 362 σελίδες και βγαίνουμε μετά από μισή ώρα και έχουμε διαβάσει τα πάντα και αποκτάμε σύνδρομο εκρηγνυόμενης κεφαλής. Ακόμα και οι γιατροί έχουν στα ιατρεία τους περιοδικά. Αυτό για κέρδος, γιατί οι επισκέπτες τους διαβάζουν αυτές τις μαλακίες και λογικό είναι να αρρωσταίνουν. Συνήθως γίνεται το σκατό τους παξιμάδι (κωλάγρα) και αναγκάζονται να ανεχτούν την διαδικασία της αποβολής του σκατού (συνήθως μέσω της επίπονης αλλά και συγχρόνως αισθησιακής κωλωνοσκόπησης που τους κάνουν οι ιατροί) αλλά επίσης της αποβολής όλων των ευρώπουλων από το πορτοφόλι. Μερικοί (είτε επειδή είναι μαζόχες είται επειδή τους άρεσε η διαδικασία αφαίρεσης του πετρωμένου σκατού από τον πρωκτό) ξανακλείνουν ραντεβού, ξαναπορώνονται με τα περιοδικά και ξανακάνουν κωλωνοσκόπηση...

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.