Πουτάν (Putan) είναι η μονάδα μέτρησης της πουτανιάς μιας γυναίκας και συμβολίζεται με το κεφαλαίο ελληνικό χαρακτήρα Π.

Τα 3 ΑξιώματαΕπεξεργασία

Μια παρέα επιστημόνων, φανερά ενοχλημένη από την προφανή θεωρία του ότι όλες οι γυναίκες δεν κάθονται σε σπασίκλες, και μετά από πολύ αλκοόλ, αποφάσισε να ερευνήσει το θέμα σε επιστημονικό βάθος.

Μετά από πολλή σκέψη, κατέληξε στα εξής αξιώματα:

“Όλες οι γυναίκες είναι πουτάνες.”

- Αξίωμα πρώτο

“Η πουτανιά των γυναικών δεν είναι σε όλες ίση.”

- Αξίωμα δεύτερο

“Όταν νομίζεις ότι μια γυναίκα δεν είναι πουτάνα κοίτα αξίωμα πρώτο.”

- Αξίωμα τρίτο

Έννοια πουτανιάςΕπεξεργασία

Η πουτανιά δεν είναι αναγκαστικό να είναι το επάγγελμα μιας γυναίκας, μπορεί να είναι και χόμπι. Πουτάνα δεν είναι αναγκαστικά η γυναίκα που πληρώνεται για να κάνει σεξ αλλά η γυναίκα σκέτο. Πουτανιά μπορεί να θεωρηθεί οποιαδήποτε κίνηση ή σκέψη μιας γυναίκας που δεν αρέσει στον άντρα που την πηδάει.

Αντοχή (Πουτάν)Επεξεργασία

Μια γυναίκα που πηδιέται με έναν άντρα την μέρα λέμε πως έχει αντοχή 11,57μΠ (μικρο πουτάν). Και ορίζεται:

Π(γ) = Α / 86400

Όπου Α ο αριθμός αντρών που παίρνει μια συγκεκριμένη γ (γυναίκα) την μέρα και 86400 σταθερά Τερλέγκα ( όπως αυτή ορίζεται στο έργο του "πορνες και της άγιας αλητείας το στρατί").

Χρήσιμες Πληροφορίες

Το Π ορίζεται μεταξύ του -οο (πλην άπειρο) κ του 1. Το 1 είναι ο μέγιστος αριθμός πουτανιάς που μπορεί να συγκεντρώσει μια πουτάνα. Οι στατιστικές μελέτες δείχνουν ότι τα δίποδα αιδειοφώρα είναι πάρα πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να μαζέψουν τόση πουτανιά μέσα στο μυαλό τους! Παρόλα αυτά όμως η παγκόσμια επιστημονική κοινότητα δεν απέκλεισε το ένδεχομενο. Οι μελέτες που έγιναν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας έδειξαν οτι σε μερικές περιοχές οι γυναίκες έχουν υψηλή συγκέντρωση πουτανιάς. Σε πόλεις όπως η Πάτρα κ τα Χανιά η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο! Εκεί έχουν ονομασία Πουτάνες Πατρινιές (για την Πάτρα)κ Χανιόλες (για τα Χανιά όπου βγαίνει απο το Χανιώτισσα + ψ0λα), καθώς υπάρχουν και διάφορες οργανώσεις που τις προστατεύουν ώστε να μην εξαφανιστεί το είδος.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

Ποητάνα Αναιργία, Πουτάνα

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.