Πουτανά ή Πουτάνα, η/θηλυκό (Homo Putanus). Το κοινότερο είδος γυναίκας (κοινή γυναίκα). Δημοτική προσφώνηση ανθρωπίνου είδους Homo, που συντροφεύει σποραδικά τους Homo Sapiens. Κατά κάποιους είναι τα μοναδικά ζωντανά πλάσματα με τα οποία οι άντρες μπορούν να έχουν σοβαρές σχέσεις. Ως γνωστόν, ο Μανιακός Συνδετήρ και ο Υποχθόνιος γνωρίζουν τι θέλει.

Homo Putanus των σπηλαίων (National Geographic) σε στάση crouching.

Ουδέτερο: το Πούτανο, Πουτανίδιο, Μπουτανίδιο, Μπορνίδιο, Τσόλι. Αρσενικό: Μπούτανος, Πουτανιστής, Ιερόδουλος. Κίνημα: Πουτανισμός.

Προφέρεται "ποϊτάνα" και "ποητάνα" για όσους έχουν πρόβλημα να τοποθετήσουν τα κουρδουμπούλια πάνω σε ι. Στα χημικά στοιχεία αναφέρεται ως ένα από τα αρχαιότερα στοιχεία της Γης, με σύμβολο Pu και ατομικό αριθμό 94.

ΧαρακτηριστικάΕπεξεργασία

Η τσούλα αν και θεωρείτο είδος υπό εξαφάνιση λόγω των διωγμών του Δαρβίνου, επανεμφανίστηκε ταξινομικά ως είδος βαμπίρ στις αρχές του 21ου αιώνα. Από την εποχή των μαμούθ έως σήμερα, τα χαρακτηριστικά των Homo Putanus δεν έχουν αλλάξει σημαντικά, διακρίνοντάς τους εύκολα από τους Homo Sapiens. Συγκεκριμένα:

 • πιστεύουν ότι η επικοινωνία μεταξύ ατόμων διαφορετικού φύλου είναι εργασία. Μείζονος σημασίας είναι θέματα σχέσης εργοδότη - εργαζομένου και εργαζομένου - κράτους, όπως το ημερομίσθιο, ένσημα, τήρηση της εργατικής νομοθεσίας, περίθαλψη, συνδικαλισμός, ανταγωνισμός, υγειονομική ασφάλεια κτλ. Μην ξεχνάμε ότι σαν άλλοι έμποροι της Βενετίας, οι πουτάνες πρέπει να έχουν καλά νταραβέρια με τους πελάτες τους.
 • σωματική αντοχή στο κρύο. Όπως οι πρόγονοι μας, Homo Sapiens, κατά την παλαιολιθική εποχή, έτσι και οι Homo Putanus έχουν τέτοια φυσιολογία που τους επιτρέπει να στέκονται σε θερμοκρασίες έως -10° C φορώντας δυο-τρία κομμάτια ύφασμα, π.χ. μια κοντή φουστίτσα και μπουστάκι.
 • αδυναμία συσχέτισης ηθικής και σεξ. Δεν λειτουργούν οι ορμόνες τσίπας, τάξης & ηθικής, ταμπού. Προϊστορικό κατάλοιπο των πρώιμων ανθρωπίνων κοινωνιών όπου υπήρχε απελευθέρωση και πολυγαμία. Κάτι που μάλλον μέχρι σήμερα επιθυμεί η πλειοψηφία των αρσενικών Homo Sapiens, κι ας ισχυρίζονται το αντίθετο (λείπει στατιστική επιβεβαίωση). Η έλλειψη αναστολών κάνουν τους Homo Putanus πλέον ειλικρινή και ξεκάθαρα πλάσματα στην κοινωνία, όπως ο έμπορος της Βενετίας (ναι, σοβαρά το λέω).

Η Καριόλα. Διαφορές με την ΠουτάναΕπεξεργασία

Η Πουτάνα πάει με όλους. Η Καριόλα πάει με όλους ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ, άχρηστε! Μαλάκα! You, pathetic loser!

Η δαρβινική αλλαγήΕπεξεργασία

Στη δύση, η βιομηχανική επανάσταση έφερε και τη σεξουαλική επανάσταση. Οι Homo Putanus πήραν την εκδίκηση τους, καθώς όλο περισσότερα θηλυκά άτομα των Homo Sapiens άρχισαν να αντιγράφουν λιγότερο ή περισσότερο τον τρόπο ζωής των πρώτων. Αντοχή στο κρύο, έλλειψη χριστιανικής/βουδιστικής/μουσουλμανικής ηθικής, εργασιακή εκμετάλλευση του σεξ. Ακόμη και σήμερα, οι αρσενικοί "Sapiens" σοκάρονται και, ως λιγότερο προσαρμόσιμοι στις εξελίξεις, ουκ ολίγα προβλήματα αντιμετώπισαν κατά την μετεξέλιξη. Επικές μάχες όπως εκείνη της Τροίας, των Πλαταιών και του Περσικού Κόλπου έγιναν για την παγίωση των νέων πουτανικών χαρακτηριστικών των θηλυκών "Sapiens".

 
Προϊστορικό μπουρδέλο (Πάπαρους Λαρούς Μπριτάννικα)

Έτσι, οι θηλυκές "Sapiens", υιοθετώντας τις τακτικές του Όσκαρ Ουάιλντ, δημιούργησαν όπλα μαζικής καταστροφής όπως το string, το ντεκολτέ και το οπίσθιο κούνημα. Βρίσκοντας όμως εμπόδια στην υπεροχή της παράνοιας των αρσενικών Sapiens - που από τη μία τις ήθελε πουτάνες στο κρεβάτι, από την άλλη κυρίες στο σαλόνι - αποφάσισαν να δημιουργήσουν μασονικά τεκτονικά τάγματα που επικαλούνται την ωμή δύναμη του Τσακ Νόρρις για να κατακτήσουν το σύμπαν. Τέτοια τάγματα είναι τα φεμινιστικά, όπως ο Μαλβινισμός.

Μυστικισμός & ΠροπαγάνδαΕπεξεργασία

 
Με τέτοια όπλα χτίστηκαν οι μεγάλες αυτοκρατορίες...

Η γυναίκα/πουτάνα λοιπόν προσπαθεί μέχρι και σήμερα να δημιουργήσει ένα σύμπλεγμα κατωτερότητας στον άνδρα και μάλιστα να δημιουργήσει το μεγάλο σκάνδαλο της ισότητας, γνωστό και ως "watergate" (= νεροτσουλήθρα). Τα θύματα μέχρι σήμερα είναι χιλιάδες και, καθώς ο γράφων γράφει, όλο και πολλαπλασιάζονται. Γνωστά προπαγανδιστικά περιοδικά όπως το Cosmopolitan , το Madame Figaro, καθώς και η Elle κυκλοφορούν ελεύθερα διότι από τα τεκταινόμενα φαίνεται ότι ακόμη και πανίσχυρες κυβερνήσεις έχουν υποταχθεί στο ποταπό και ύπουλο σχέδιο της γυναίκας πουτάνας.

 
Της πουτάνας το κάγκελο

Το φαινόμενοΕπεξεργασία

Η πουτάνα εξ αρχαιοτάτων χρόνων ήταν το μέσο άνδρωσης κάθε αγοριού. Διέθετε κύρος και επαγγελματισμό, γιατί όχι μόνο πήγαινε με όλους, αλλά και πληρωνόταν γι' αυτό. Όταν όμως η γυναίκα αποφάσισε να χαμηλώσει τον πήχη των ηθών, κάθε αγόρι είχε την ευκαιρία να γίνει άνδρας δωρεάν, αλλά και να επικοινωνήσει βαθύτερα με τη γυναίκα. Τότε είναι που περάσαμε στο χάος και την αταξία και έγινε της πουτάνας, γιατί η σύγχρονη γυναίκα/πουτάνα έχει απώτερους σκοπούς. Σαν άλλος κυνηγός ψάχνει για άνδρες που θα πληρώνουν περισσότερα για την παρουσία της στον χώρο και, αγνοώντας τα αισθήματα του προηγούμενου κατόχου, ακυρώνει κάθε συμφωνητικό και παραχωρεί ψυχή τε και σώματι σε νέους ιδιοκτήτες. Έτσι, πλέον πας άρρεν ηλικίας άνω των 13 προσφωνεί πάσα θήλυ, πλην της μητρός του, της προμήτορός του (γιαγιά) και της αδερφής του, πουτάνα.

Ο λαόςΕπεξεργασία

Η συνεισφορά των πουτάνιων στην άνθιση της ελληνικής γλώσσας είναι άνευ προηγουμένου. Από την εγκυκλοπαίδεια του γλωσσολόγου Μπαμπίνιου Νιώτη :

 1. "Γαμώ την πουτάνα μου"
 2. "Πουτάνα καινωνία"
 3. "Ποητάνα Αναιργία
 4. "Πουτάνα τύχη"
 5. "Την πουτάνα έτσι και τη βρω θα την γαμήσω"
 6. "Η Ευτέρπη κάνει σαν πουτάνα"
 7. "Πουτάνες γυναίκες... Μου ξεζουμίσατε τα ενδότερά μου"
 8. "Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει"
 9. "Πουτάνα μπάλα"
 10. "Της Πουτάνας το κάγκελο" (αρχαία ελληνικά "της επί χρήμασιν κοινής εκδιδομένης κυρίας το σιδηρούν κιγκλίδωμα")
 11. "Έγινε της πουτάνας"
 12. "Στην Τατιάνα, πουτανιές;"
 13. COSMOTE: "Τα δωρεάν μέγα my τελείωσαν."
 
Πουτάνα από άλλο πλανήτη με ειδίκευση στις ευνουχιστικές πίπες.

Διάσημες πουτάνεςΕπεξεργασία

ΓρίφοιΕπεξεργασία

- Τα παιδιά του Ξεπεταίου, ποια είχαν μητέρα;
- Μια πόρνη.

Διάσημες Βιάσιμες πόρνεςΕπεξεργασία

 • Κάρια, Κάργια, Καργιόλα, Καργιολίνα, Caroline
  σύγχρονη έκδοση: Car-online = 🚗📡🌐

ΔισκογραφίαΕπεξεργασία

 • Αχ ρε μισθοφόρια του πεζοδρομίου με τα μισοφόρια σας.

Διάλογος 1Επεξεργασία

εκδιδόμενο ανέκδοτο:

Ήταν ένας Έλληνας, ένας Ιταλός και μια πουτάνα:
- Έλληνας: Εγώ κι ο Ιταλός είμαστε με σαφήνεια εθνιστές και κρατιστές συγκεκριμένης εστίασης. Εσύ από ποια χώρα είσαι;
- πουτάνα: Είμαι άεθνη, διεθνίστρια κι αντικρατίστρια.
- Ιταλός: Αναρχική δηλαδή; Και πάλι όμως, και οι τρεις μας υπαγόμαστε στην υπέρθετη δηλαδή υπερώνυμη ομάδα των ατόμων που εκφράζουν σαφή θέση επί του κρατισμού και του εθνισμού.
- πουτάνα: Ρε παιδιά θα με γαμήσετε ή μου χαραμίζετε τσάμπα μεροκάματα;

Συναφή λήμματαΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.