“Πάρε με.”

- Πούτσος

“Το μέγεθος δεν έχει απολύτως καμία σημασία (αν είναι μεγάλο, ειδάλλως δεν θέλω να σε ξέρω).”

- Τσούλια

Ο Πούτσος (427 π.Χ.–347 π.Χ.) ήταν αρχαίος Έλληνας ανθοπώλης από την Αθήνα, ο οποίος έγινε γνωστός και έμεινε στην ιστορία για την ομορφιά, την γοητεία και το ευγενές του χαρακτήρος του. Από εκεί απορρέει το ρητό: "Στον πούτσο μου λουλούδια και γύρω γύρω μέλισσες".

Bwikilogo.gif
Για τους δήθεν σοβαρούς, δεν υπάρχει σχετικό άρθρο στη Βικιπαίδεια οπότε σας παραπέμπουμε στο:
Αριστοφάνης.

Πούτσος ο περιζήτητοςΕπεξεργασία

Παρόλο που υπήρξε φτωχός, ο Πούτσος ήταν ο πιο περιζήτητος γαμπρός της αρχαίας Αθήνας και όλοι οι πατεράδες προόριζαν τις ομορφότερες κόρες τους για τον Πούτσο. Εξού και η φράση: "Το κορίτσι αυτό είναι για τον Πούτσο". Όσο μεγάλωνε ο Πούτσος, οι γυναίκες τον λάτρευαν ακόμα περισσότερο. Όταν περπατούσε στο δρόμο, υπήρχαν ασυγκράτητες γυναίκες που τον φιλούσαν παντού, τον έγλειφαν, τον μύριζαν, τον χάιδευαν και τον έφτυναν. Όλες αυτές ήταν για τον Πούτσο. Πραγματικά ήταν αδύνατο να βγάλει κανείς τον Πούτσο από το μυαλό μιας γυναίκας. Επίσης ο Πούτσος είχε 3 παιδιά! Δυο αγόρια και ένα κορίτσι. Τα αγόρια του τα έλεγαν Αρχίδι και Παπάρι. Ήταν πάρα πολύ αγαπημένα αδέρφια για αυτό ήταν και συνέχεια μαζί! Την κόρη του την λέγαν Καύλα! Η Καύλα είχε μία παρα πολύ καλή φίλη την Μουνί!Τέλος ο Πουτσος είχε έναν εχθρό τον Δονητή που του πηρε την θεση όταν πέθανε.

Ο Τραγικός θάνατοςΕπεξεργασία

Ο Πούτσος πέθανε το 347 π.Χ. σε ηλικία 80 χρόνων, 80 χρόνια μετά τη γέννησή του, κατά τη διάρκεια οργίων με την Άννα Βίσση. 69 παρθένες κλαίγανε για μέρες πάνω από τον τάφο του, κι από τότε κυκλοφορεί η φράση "Τον Πούτσο εκλαίγανε".Μέχρι που μάθανε για τον Δονητή. Για την συντετριμμένη γυναίκα του, Πούτσα, γράφτηκε τότε το μοιρολόι "Πούτσα μου πώς κατάντησες".Και μετά παντρεύτηκε τον Δονητή. Ένα μήνα μετά το τραγικό συμβάν, πεθαίνει από αιφνίδιο θάνατο, ο κολλητός του Πούτσου, ο Κώλος, μάλλον από στεναχώρια ή από τον Δονητή και ταίριαξε να γίνονται "στου Κώλου τα εννιάμερα, του Πούτσου τα σαράντα" Επίσης όλα τα κορίτσια φώναζαν πάνω από το σώμα του αχ αχ αχ αχ πως πονώ αφού όταν τον έβλεπαν έβγαζαν κραυγές από το κάλλος του από τότε έγινε γνωστή η φράση «σήκω Πούτσε».Και τώρα λένε οχοχοχοχ εξαετίας του Δονητή.

ΣπουδέςΕπεξεργασία

Σε νεαρή ηλικία, ο Πούτσος σπούδασε τη ζωή από πρώτο χέρι, συγκεκριμένα το δεξί. Αλλά και το αριστερό καλά το δούλευε. Κατείχε επίσης πτυχίο Σεξολογίας από το Πανεπιστήμιο Αθηνών, και ειδίκευση στο πορνό με πλοκάμια. Ο Πούτσος ονομάζεται και αήραυλος, διότι αποτελεί αρμόνιο όργανο (pipe organ) και κατείχε πτυχίο σωλφέζ από τον Φίδιππο Φνάκα. Από αυτά που σπούδασε έβγαζε πολλά λεφτά και δεν ξέμεινε ποτέ. Έκανε πολλές φιλές και δεν στερήθηκε τίποτα.

ΤώραΕπεξεργασία

Έμεινε γνωστός ως Άη Πούτσος, η μνήμη του οποίου τιμάται κάθε 3 του μήνα εκτός από τον Νοέμβριο γιατί "No nut November" δηλαδή No- έμβρυο! Μπορούμε να γιορτάσουμε την μνήμη του στο μπουρδέλο της γειτονιάς μας!!