Για την Αρχαία Πυθία κάντε κλικ εδώ

“Πάλι offline είναι η σκύλα!”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για την Πυθία


“Είναι μια εξαίρετη παρουσία πραγματικά!”

- Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης για την Πυθία

Η σύγχρονη Πυθία, που είναι πολύ γνωστή στο χώρο του Ίντερνετς ως Pythia offline κατοικεί στο Δημαρχείο των Δελφών (Δελφοί) ή τουλάχιστον έτσι έχει δηλώσει. Σκοπός της είναι να συμβουλεύσει τους θνητούς για σοβαρά θέματα που αφορούν τα επαγγελματικά/ερωτικά/οικονομικά τους (βλ. Χορταρέας, Μύριαμ, Τζόσουα). Προσοχή όμως αν την ρωτήσετε ηλιθιότητες θα πάρετε τις ανάλογες ή καθόλου απαντήσεις, βλέπετε δεν έχει αίσθηση του χιούμορ (καθόλου όμως, και αυτή που έχει είναι 3000 ετών). Τρώει μόνο κατσικίσια δάφνη (βλ τραγοτροφή), συνεπώς έχει γίνει μηρυκαστικό και επειδή αναμασάει όλη την ώρα δεν έχει χρόνο να σας απαντήσει ή απλά βαριέται.

ΠαραδείγματαΕπεξεργασία

-Πότε θα πεθάνω;

Η Πυθία δεν απάντησε

-Ποιος θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός της Ελλάδας;

Η Πυθία δεν απάντησε

-Πότε θα βγω στη σύνταξη;

Η Πυθία δεν απάντησε

-Γιατί δεν απαντάς;

Η Πυθία απάντησε

-Γιατί έχω καλύτερη πελατεία....

Πορτραίτο της Πυθίας offline φτιαγμένο με το Photochop (βλ. φωτοκατάστημα), στα αριστερά βλέπουμε την κατσικοπυθία να μασάει τραγοδάφνες και στα δεξιά ο νταβατζής της που της παίρνει μερίδιο από τα έσοδα του μαντείου.

Τρόποι επικοινωνίαςΕπεξεργασία

Μα στο http://pythiaonline.com φυσικά! Και για αυτούς που δεν μπορούν να αντέξουν χωρίς τους χρησμούς της Πυθίας όσο είναι μακριά από το δίκτυο, μπορείτε να της στείλετε και SMS: http://pythiamobile.com

Είχαμε βρει και το τηλέφωνο της αλλά τελικά μας οδήγησε στο Δημαρχείο των Δελφών και μας κάναν μήνυση.

Η Πυθία προέβλεψε την κατασκευή γυμνού αγάλματος του Ζευς ύψους 1660 μέτρων που θα μπανίζει αυστηρά το Αιγαίο απ' την στρατόσφαιρα. Όσοι τύχει να δουν αυτόν τον μαρμάρινο γίγαντα, θα αφήσουν τον Χριστιανισμό για να πιστέψουν στο Δωδεκάθεο.