“Πώς το είπαμε? [math]\displaystyle{ a^2=b^2+c^2 }[/math]????”

Εγώ έδωσα τον τύπο, εσείς να βρείτε την χρήση του. Σας βοηθάω. Κρατάω μια μπυραμίδα.
- Ο Όσκαρ Ουάιλντ.

“Τι είναι αυτά τα κινέζικα??”

- Ο Μπάμπης ο Σουγιάς.

“ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ: Ο Πυθαγόρας είναι Ον.”

- Ο Σουτπιαρέ

Ο Πυθαγόρας ο Σάμιος, γεννήθηκε το 580 π.Χ. σε ηλικία μόλις 7 ετών. Μεγάλωσε σε σταύλο γιατί είχε καταλάθoς κάψει το πατρικό του με αναπτήρα. Ο πατέρας του, βλέποντας πως ο μπαγάσας του είχε κλίση πολλών μοιρών στις φυσικο-χημικο-μαθηματικο-μουσικο-πυρηνικο-κλπό επιστήμες τον έστειλε στον Γιώργο για να του τα μάθει όλα.
Ο μικρός όμως Πυθαγόρας αντί να διαβάζει και να μελετάει τον Νόμο του Ωμ, έφτιαξε μικρές μυγοσκοτώστρες και πήγαινε για κυνήγι.
Ο Γιώργος τον έδιωξε με τις κλωτσιές και ο Πυθαγόρας πηρε τον δρόμος της εξορίας.
Χτυπημένος από την μοίρα αποφάσισε να φτιάξει έναν οίκο ανοχής. Μάζεψε μερικές κουνιστές και τους έδωσε το ψευδώνυμο "Πυθαγόρειοι". Κάθε πανσέληνο έκαναν όργια και με το μεθύσι πετούσαν και καμιά μαλακία του στιλ : [math]\displaystyle{ \overrightarrow \nabla \cdot \overrightarrow E = \frac{1}{\epsilon_0}\rho }[/math] και [math]\displaystyle{ \overrightarrow \nabla \times \overrightarrow B = \mu_0 \overrightarrow J }[/math]. Οι παρτούζες τους, γνωστές και ως "Πυθαγόρειες Τριάδες", έχουν μείνει στην ιστορία.

Η μεγάλη Καριέρα ξεκινάΕπεξεργασία

Βλέποντας πως έλεγαν ορισμένα περίεργα πράγματα όταν έπιναν, ζήτησε από έναν αυλικό να καταγράφει στα όργια τι λένε όλοι τους ώστε ο Πυθαγόρας να τα μελετά το επόμενο πρωί. Ο αυλικός με τον κίνδυνο την ζωής του, σύλλεγε πληροφορίες. Πληροφορίες λένε πως ο αυλικός έχασε την ζωή του σε ένα όργιο που είχε καλεστεί όλη η πόλη.

Αφού δημιούργησε πολλές θεωρίες και ήταν ήδη στην δύση της ζωής του αποφάσισε να σπαταλήσει την περιουσία του σε ένα ταξίδι. Έτσι και πήγε στην Αίγυπτο.

Στην ΑίγυπτοΕπεξεργασία

Με το που πήγε στην Αίγυπτο και είδε τις πυραμίδες αποφάσισε να μετρήσει το ύψος τους. Καθόταν μέρες και μέρες έξω από την πυραμίδα ώσπου τελικά για να μην γίνει ρεζίλι και χαθεί η φήμη του, είπε στην τύχη το ύψος της πυραμίδας και για να φαίνεται ποιο πειστικό, έδωσε και έναν τύπο. Για καλή του τύχη το ύψος ήταν ακριβώς σωστό και ο τύπος έστεκε. Οι ντόπιοι τον γέμισαν χρυσάφι το οποίο το χαράμισε στα καζίνο. Μην έχοντας λεφτά να επιστρέψει στην πατρίδα έστυψε το μυαλό του και έφτιαξε το πρώτο αεροπλάνο. Κουτσά στραβά γύρισε πίσω μισοπεθαμένος.

Ο θάνατοςΕπεξεργασία

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, πήγε με το ζόρι ως το στέκι του με τα όργια. Εκεί τον υποδέχτηκαν οι "μαθητές" του. Για κακή του τύχη ήταν πανσέληνος και άρχισαν να τον "μεταχειρίζονται". Ήταν που ήταν ετοιμοθάνατος, έτυχε για σούπερ γκεστ να είναι ο Γκουσγκούνης που τον αποτελείωσε. Μόνο το πρωί οι μαθητές του κατάλαβαν τι είχαν κάνει. Τον κήδεψαν και έκλεισαν το "Πανεπιστήμιό" του.

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.