Μα καλά δεν υπάρχει άρθρο για τον σιουτζιούκο???

Ο Σουτζούκος είναι ένα από τα φονικότερα όπλα των Ελ. Έχει μακρόστενο σχήμα και μαρτυρείται σε ποικίλα μεγέθη, ενώ χαρακτηριστική είναι η κλωστή που προεξέχει στο πάνω άκρο του. Λόγω της τελευταίας συχνά συγχέεται με το δυναμίτη. Αυτό είναι μεγάλο λάθος γιατί ο Σουτζούκος είναι πολύ φονικότερος. Όπως και όλο το οπλοστάσιο των Ελ, ο Σουτζούκος προέρχεται από το Σείριο και η σύστασή του είναι επτασφράγιστο μυστικό.

Όταν οι Ελ μετέφεραν τον Σουτζούκο στη Γη υπήρξε μεγάλο πρόβλημα όσον αφορά στην αποθήκευσή του. Μετά από πολύωρες συσκέψεις και έντονες συζητήσεις, τελικά αποφασίστηκε να τον στείλουνε στην Κύπρο. Τότε τα πράγματα κάτω ήτανε ακόμα σχετικά ήρεμα, αλλά είχε πέσει σήμα από το Σείριο ότι η Μόρντορ θα προσπαθήσει κάποτε να βάλει χέρι στο νησί και ότι θα παίζουνε και σενάρια για πετρέλαια και πολύ χρήμα και τέτοια, γι'αυτό η Κύπρος κρίθηκε η καλύτερη επιλογή. Είχανε όμως κάτι ψιλοπροβλήματα στο τελωνείο γιατί οι Κύπριοι θέλανε επίσημα χαρτιά για το εμπόρευμα. Για να μην τα πολυλογούμε, οι Ελ την κάνανε για Τόκιο, όπου ιδρύσανε την γνωστή εταιρεία αυτοκινήτων "Σουτζούκι" (λέξη Ελληνική την οποία οι Ελ δεν διεκδίκησαν ποτέ για να μην βάλουν σε κίνδυνο την μυστικότητα του όπλου) και καταφέρανε να μπάσουνε το όπλο τους στο νησί ως ανταλλακτικά αυτοκινήτων (οι Κύπριοι βέβαια τότε δεν ξέρανε τι ήτανε το αυτοκίνητο, αλλά οι Ελ τους είπανε πως το προϊόν είχε μεγάλη δημοτικότητα στην Ατλαντίδα και έτσι τους πείσανε).

ΑΚΕλικό περιστέρι φορτωμένο σιουτζιούκους

Προστάτες του όπλου στο νησί είναι οι ΑΚΕλικοί, οι οποίοι το παίζουνε καμιά φορά φιλαράκια με τους κατοίκους της Μόρντορ για αντιπερισπασμό. Προς το παρόν, το όπλο βρίσκεται στα χέρια του αρχηγού τους, του Τάσσου, που έχει μεγάλη μύτη σ΄αυτά και θα το χρησιμοποιήσει την κατάλληλη στιγμή για να ξεφορτωθεί τους Ντούρκους όχι μόνο από το νησί αλλά και από ολόκληρη την Μόρντορ και να πάρει πίσω την απόλυτη Ελληνίδα σταρ που τυγχαίνει να είναι και Κύπρια.

Μετά την είσοδο του όπλου στο νησί, αρχίσανε να κυκλοφορούν φήμες για τον Σουτζούκο. Λίγο αργότερα οι Ελληνίκιοι φοβηθήκανε μήπως γίνει καμιά στραβή, και για να κλείσουνε το στόμα των Κυπρίων μια και καλή, λανσάρανε το Σουτζούκο-γλυκό. Οι Κύπριοι δεν είχανε καμία αμφιβολία πως κάτι τόσο σημαντικό μόνο φαγώσιμο μπορούσε να είναι και καταχάρηκαν με τα νέα. Φτιάχνεται από αλεύρι που κοσκινίστηκε από ντόπιο Κύπριο μουστακαλή που είχε πιει μία νταμιτζάνα κρασί. Λέγεται ότι έχει το σχήμα του Σουτζούκου-όπλου, για να μπερδεύει τους αδαείς σε περίπτωση τυχαίας ανακάλυψης του πραγματικού Σουτζούκου. Η διατήρηση της κλωστής είναι το απόλυτο καμουφλάζ αλλά δημιουργεί συχνά προβλήματα όταν καταπίνεται από νυσταγμένους μεταμεσονύχτιους λιγούρηδες.

Οι ΑνθΕλληνες έχουνε ανακαλύψει την ύπαρξη του Σουτζούκου και κάνουνε το παν για να πέσει στα χέρια τους. Μέχρι που μετέφεραν ψευδείς πληροφορίες περί σύνδεσης του Σουτζούκου με την Αλ Κάιντα. Τώρα σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου γίνονται πολύ προσεχτικοί έλεγχοι για πιθανή μεταφορά του. Αυτό προκαλεί μεγάλα προβλήματα στους Κύπριους φοιτητές που μεταφέρουν τον Σουτζούκο-γλυκό καθώς επίσης και μεγάλους μπελάδες στην ασφάλεια του αεροδρομίου που τίθεται κάθε φορά σε συναγερμό χωρίς λόγο. Τελικά τρώνε όλοι από ένα κομμάτι Σουτζούκο και τα πράγματα επιστρέφουν στην ομαλότητα.


MediaWiki spam blocked by CleanTalk.