Spoiler.jpg
Spoiler.jpg
Προειδοποίηση για σπόιλερς, αεροτομές, ζάντες αλουμινίου.
Με τα σπόιλερς το άρθρο γίνεται πιο αεροδυναμικό και πιο καγκουρεμένο. Ακόμα μπορεί να σας γλιτώσει από την ανάγνωση ενός βιβλίου ή την παρακολούθηση μιας ταινίας αφού θα γνωρίζετε το δήθεν αναπάντεχο τέλος.
Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.
ο σούπερμαν φοράει το πολύχρωμο σπασουάρ (σημ. ετμ:... σώβρακο) πάνω από τα ρούχα του...

“Ο Μπάτμαν είναι κότα”

- Ο Σούπερμαν για τον Μπάτμαν


“Ο Σούπερμαν φοράει το βρακί του πάνω από το παντελόνι”

- Ο Μπάτμαν για το Σούπερμαν


“Ο Μπάτμαν τον έχει μικρό”

- Ο Σούπερμαν για τον Μπάτμαν


“Ο Σούπερμαν είναι Ο ΚΛΑΡΚ ΚΕΝΤ!!!!”

- Ο Μπάτμαν για το Σούπερμαν


“Ο Μπάτμαν είναι Ο ΜΠΡΟΥΣ ΓΟΥΕΙΝ!!!!”

- Ο Σούπερμαν για το Μπάτμαν


Ποιός είναιΕπεξεργασία

Υπεράνθρωπος. Είναι εξωγήινος που μετακόμισε στη Γη μέσω διαστημόπλοιου. Φήμες θέλουν τον Σούπερμαν/ΚαλΕΛ (όπως είναι και το αληθινό του όνομα) να ήρθε στη Γη από τον πλανήτη Κρύπτον μέσα σε μία κάψουλα, που στάλθηκε στη Γη δευτερόλεπτα πριν εκραγεί ο Κρύπτον. Η αλήθεια όμως είναι πως ήρθε στη Γη, αφού ο πατέρας του τον εξόρισε, καθώς έχασε τον θρόνο του στη βασιλεία των Νάρχ. Στούκαρε στην διαδρομή με τον κομήτη του Χάλεϊ, επιφέροντας του αμνησία και μαλάκυνση εγκεφάλου. Για κακή του τύχη προσγειώθηκε στην περιοχή των ΒΡΙΛ, όπου εκπαιδεύτηκε και έμαθε να μισεί τους Έλληνες. Μετά από χρόνια εκπαίδευσης εξορίστηκε στις ΗΠΑ όπου και διετέλεσε επί σειρά ετών ως Γενικός Διευθυντής, μέχρι να εκθρονιστεί από τον Μπάτμαν. Στην ταινία αναφέρεται ότι η καταγωγή του είναι από τον Κρύπτον αν και πολλοί τον θέλουν να είναι ένας απο τους ΕΛ (για περισσότερες πληροφορίες για τους ΕΛ δείτε Λιακόπουλο). Θεωρίες Συνωμοσίας τον θέλουν να ανήκει στην Λεγεώνα των υπερηρώων και στην Ομάδα έψιλον. Η αλήθεια είναι ότι ο Σούπερμαν είναι ένας...ΝΑΡΧ. Ακριβώς... ένας εξόριστος βασιλίας Νάρχ ζει ανάμεσά μας. Μην ρωτάτε πώς ή γιατί. Το θέμα είναι ότι ζει!!!

Οι δυνάμεις τουΕπεξεργασία

Όπως όλοι ξέρουμε ο Σούπερμαν είναι ένας και μοναδικός(μετά τον Τσακ Νόρρις,τον Μούση και τον Χαράλαμπο ΦΥΣΙΚΑ!). Οι δυνάμεις του Σούπερμαν είναι άπειρες. λιώνει σφαίρες με τα μάτια του (από ak74,m4 carbine και mp5), κάνει push ups με τον Πολύφημο στην πλάτη (ενώ αυτός τρώει πρωινό), σώζει τη Γη 2-3 φορές τη μέρα, και άλλα τέτοια. Καταρρίπτει τον νόμο της βαρύτητας καθώς μπορεί να πετάει προς όλες τις κατευθύνσεις και να μετακινεί αντικείμενα. Δεν έχει καμία σχέση με τις πολεμικές τέχνες καθώς όλες του οι επιθέσεις στηρίζονται στη ρίψη ακτίνων λέιζερ από τα μάτια και καταλήγουν σε δυνάμεις του τύπου Superfart. Τρέχει υπερβολικά γρήγορα (έχει φάει πάνω από 837 κλήσεις για υπερβολική ταχύτητα) μάλιστα μια φορά χάλασαν τα φρένα του και τράκαρε με τον 10ο πλανήτη και ήρθε σε σύγκρουση με τους ΕΛ (τελικά το ζήτημα λύθηκε μέσω της ασφάλειας του, όμως πάλι έφαγε κλήση γιατί πέρασε με κόκκινο).

Κάποιες έξτρα χρήσιμες πληροφορίες και υπερδυνάμεις για τον ΣούπερμανΕπεξεργασία

Προτείνεται σύγκριση με το άρθρο του Τσακ Νόρρις.(Τα παρακάτω είναι απαντήσεις στο άρθρο του Τσακ)

1. Ο Σούπερμαν δεν περιμένει. Ξέρει τι θα γίνει.

2. Ο Σούπερμαν δεν ξέρει να μετράει, γιατί άλλωστε?

3. Ο Σούπερμαν δεν φοράει ρολόι, το έχει στην τσέπη του.

4. Ο Σούπερμαν έμαθε στον Da Vinci τι θα πει διαφωτισμός.

5. Ο Σούπερμαν ανακάλυψε μία παράξενη θεωρία του σύμπαντος, την οποία δεν στηρίζει κάπου... γιατί να το κάνει άλλωστε? 

6. Αν πείτε τη λέξη Σούπερμαν σε παιχνίδι παντομίμας κερδίζετε αυτόματα.

7. Τι ΔΕΝ περνάει από το μυαλό των θυμάτων του Σούπερμαν? Πάντως σίγουρα, ό,τι και να είναι... δεν είναι το παπούτσι του Τσακ Νόρρις.

8. Ο Σούπερμαν μπορεί να νικήσει το Σκορ 4 με 4 κινήσεις MONO .

9. Ο Σούπερμαν κάποτε έφαγε μία ντομάτα πριν βγάλει τα κουκούτσια.

10. Ο Σούπερμαν μπορεί να διαιρέσει με το -0.

11. Ο Σούπερμαν απλά δεν κλοτσάει.

12. Ο Σούπερμαν πήρε το απολυτήριο λυκείου στην ηλικία των 24, Χρόνων.

13. Το 30% του βάρους του Σούπερμαν δεν είναι νερό.

14. Ο Σούπερμαν αποφασίζει ποιά είναι η πρώτη μέρα της εβδομάδας.

15. Ο Σούπερμαν συγχωρεί...γιατί? Γιατί μπορεί!!!

16. Ο Σούπερμαν κάνει push ups με τα πόδια.

17. Ο Σούπερμαν είναι από τον Κρύπτον. Γι αυτό καταστράφηκε.

18. Ο μπαμπούλας πάει για ύπνο πριν τις 12.

19. Ο Σούπερμαν μπορεί να τετραγωνίσει τον κύκλο.

20. Ο Σούπερμαν μιλάει 2 ξένες γλώσσες.(Κρυπτονίτικα και Νάρχικα).

21. Ο Σούπερμαν έκανε μήνυση στο Σταρ λέγοντας ότι το όνομα του πρωταγωνιστή απευθύνεται στο σπίτι του.

22. Ο Σούπερμαν μπορεί να σταγγαλίσει κάποιον με το κινητό του.

23. Ο Σούπερμαν δεν τραγουδάει. ΧΟΡΕΥΕΙ.

24. Ο Σούπερμαν στην Αττική οδό πάει και με 5η.

25. Ο Σούπερμαν παίζει βιολί.

26. Ο Σούπερμαν έχει γλιτώσει απο AIDS.

27. Ο Σούπερμαν έπαιξε σκάκι με τον εαυτό του και έχασε.

28. Ο Σούπερμαν είναι ο πραγματικός υπαίτιος για τον θάνατο του Κωστάκη και του Jack του αντεροβγάλτη.

29. Ο Σούπερμαν ξυρίζεται κάθε φορά που αγοράζει VIT.

30. Ο Σούπερμαν ήθελε να παίξει στην εθνική λυρική σκηνή αλλά δεν τον άφησαν, γιατί μία φορά έπαιξε βιολί στο εθνικό θέατρο και τελικά πριν λίγους μήνες κατάφεραν να το ξαναφτιάξουν.

Καθημερινές ΠληροφορίεςΕπεξεργασία

Ο Σούπερμαν στην καθημερινή ζωή, (οταν δηλαδή δεν λειώνει σφαίρες με τα μάτια), είναι ο κλασσικός γοητευτικός μαλάκας με γυαλιά. Το πραγματικό του όνομα είναι Κλαρκ Κεντ (το Κλαρκ βγαίνει
 
ο Σούπερμαν το 2010
από το, γνωστό σε όλους όχημα, Κλαρκ και το Κεντ δηλώνει την πραγματική του καταγωγή. Στην καθημερινή του ζωή εργάζεται ως δημοσιογράφος σε εφημερίδα γράφοντας σοβαρά άρθρα που δεν υπόκεινται σε λογοκρισία. Έχει βρει μια χαζή γκόμενα για να περνάει την ώρα του (αλλά ίσως ντυθεί και γαμπρός), όταν δεν στέλνει μακαρίτες μαζί με τους φίλους του Σπάιντερμαν, Μπάτμαν, Τσακ Νόρις, Ράμπο. Φοράει τρία εσώρουχα γιατί είναι από ατσάλι. Σήμα κατατεθέν του το τεράστιο S. Έχει σούπερ ακοή και ακούει τα πάντα (λέγεται ότι τελευταία έχει προβλήματα ακοής και πονοκεφάλους εξαιτίας της ιδιότητας του αυτής). Επίσης έχει μεγάλη αγάπη για τις επιστήμες (λέγεται οτι είναι υποσυνείδητο κατάλοιπο της αγάπης που απέκτησε για το διάστημα, από οταν ήταν στο διαστημόπλοιό που τον έφερε στη γή)

μερικές επιστημονικές θεωρίες του ΣουπερμανΕπεξεργασία

αν και οι δασκάλες του στο νηπιαγωγείο τον θεωρούσαν τρελό, η αγάπη του για τις επιστήμες τον βοήθησε να συνεχίσει χωρίς κανένα πρόβλημα. Λίγα χρόνια αργότερα μάλιστα, ανακάλυψε και κάποιες θεωρίες. το μόνο πρόβλημα ήταν ότι πάντα για κάθε θεωρία που σκεφτόταν. έγραφε τον τύπο της ανάποδα. Κάποιες από τις θεωρίες του Σούπερμαν:.

1. 

2. 

3. 

4. 

5. 

6. 

7. 

Άξια ΑπορίαςΕπεξεργασία

Το διασημότερο κόκκινο σπασουάρ (σημ.ετμ:. σώβρακο) του σύμπαντος έχει αποτελέσει πεδίο διαφωνιών και συζητήσεων. Είναι άραγε φτιαγμένο από συνθετικό μετάξι ή είναι βαμβακερό? (όλες οι απαντήσεις στο Λιακόπουλος chanel)

γιατί επιμένει πάντοτε να φοράει το σπασουάρ πάνω από το κολάν του? Πολλοί έχουν κατηγορησει τον Σούπερμαν ως επιδειξία ή ως τραβεστί για αυτήν του την συνήθεια ενώ έχει φάει και 465 πρόστιμα για προσβολή της δημοσίας αιδούς. Ωστόσο μία πιό ρεαλιστική θεωρία θέλει ο Σούπερμαν να μονομάχησε κάποτε με τον Τσακ Νόρις, βάζοντας στοίχημα πως ο χαμένος θα φορέσει το βρακί του πάνω από το παντελόνι

Όταν ο Κλαρκ Κεντ αλλάζει σε Σούπερμαν φοράει στολή με έφεση στο μπλε και στο κόκκινο με το βρακί πάντα απ' έξω και απλώς βγάζει τα γυαλιά του. Γιατί όμως κανείς δεν τον αναγνωρίζει?

Όταν τον πυροβολούν αποκρούει τις σφαίρες με το στήθος του. Γιατί όμως όταν του πετάνε αντικείμενα όπως καρέκλες, τραπέζια, όπλα, κλπ, σκύβει για να τα αποφύγει?

Πολιτιστική ΚληρονομιάΕπεξεργασία

Να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως η λέξη Σούπερμαν έχει τόσο βαθύ εννοιολογικό περιεχόμενο όπου αποτέλεσε σταθμό για την δημιουργία πολλών εκφράσεων και λέξεων όπως: σούπερ μάρκετ, σούπερ νόβα, σούπερ αμόλυβδη, σούπερ μάριο, σούπερ σάγια, σούπερ λιγκ, σούπερ Deal, σούπερ φαστ Ferries, σούπερ σπορτ, σούπερ FM...για να δείτε ότι ο Σούπερμαν υπήρξε σταθμός... όχι μονο στην ΕΛλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο!

Τα σπόιλερς τελειώνουν εδώ. Δεν έχουμε να σας χαλάσουμε κάτι άλλο.
Τώρα μπορείτε να σβήσετε τον υπολογιστή σας με ασφάλεια.