Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

ΣτέλιοςΕπεξεργασία

Στέλιο ονομάζουμε τον Χαλκιδέο κάγκουρα ο οποίος αρέσκεται στην κατανάλωση μεγάλης ποσότητας τηγανητής πατάτας σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Ζει σε σπίτι εξοπλισμένο με νέας τεχνολογίας φριτέζες σε όλα τα μεγέθη και σχήματα. Επιπλέον στο σπίτι του υπάρχει ειδικό κελάρι στο οποίο αποθηκεύει την κέτσαπ την οποία παράγει μόνος του σε ειδικά βαρέλια. Αυτό το εξαίσιο έδεσμα αποτελεί γνήσιο συνοδευτικό για τις τηγανητές πατάτες, την πίτσα, το κοκκινιστό κοτόπουλο (με τηγανητές πατάτες), τις τηγανητές μπριζόλες (με τηγανητές πατάτες) και την κόκα κόλα.

Η μέρα του ξεκινάει με την κατανάλωση frappe γλυκού με γάλα ο οποίος παρασκευάζεται ως εξής : μία κουταλιά καφέ και μία ζάχαρη. Αφού φτιάξουμε τον καφέ προσθέτουμε τη συσκευασία νουνού family του 1.5 λίτρου και άλλες 2 κουταλιές ζάχαρης έτσι ώστε πίνοντας τον καφέ να απολαμβάνουμε το κρουτς-κρουτς ανάμεσα στα δόντια μας. Η κυρία Βέφα Αλεξιάδου ευχαριστεί τον Στέλιο για την ελεύθερη χρησιμοποίηση αυτής της συνταγής στο βιβλίο της Καφέδες & Γαρδούμπες στο οποίο συμμετέχει ο Γιώργος Νταλάρας.

Οι αμέτρητες βόλτες του σε παραλιακό μέρος της Ελλάδος τον έχουν κατατάξει ανάμεσα στους 10 υπερσύγχρονους καζανόβες. Επίσης είναι μέλος της cossa-nostra και πουλάει μόστρα. Του αρέσει πολύ το καζάν-ντιπί και ο Στέλιος (συνονόματος) Καζαντζίδης.

ΠΡΟΣΟΧΗ : Αν τον συναντήσετε στο δρόμο μην του μιλήσετε γιατί θα παρεξηγηθεί και θα δράσει με ήπιο σφαλιάρισμα σβέρκου και ταυτόχρονη τρικλοποδιά.