Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Συζήτηση χρήστη:Ike Iguana

Γεια σου Ike Iguana και καλώς ήρθες στην Φρικηπαίδεια!
Η συνεισφορά σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είσαι:

Μπορείς να πειραματιστείς στο Πτυελοδοχείο. Για να συζητήσεις με άλλους χρήστες μπορείς να βρεις τις σελίδες τους πατώντας στη γραμμή αναζήτησης το Χρήστης:(όνομα χρήστη), να πατήσεις στη σελίδα συζήτησής του και να την επεξεργαστείς. Σελίδες συζητήσεων έχουν όχι μόνο οι χρήστες, αλλά και τα άρθρα, ακόμα και η Αρχική σελίδα! Όπως καταλαβαίνεις έχεις όσο χώρο θες να σχολιάσεις το οτιδήποτε και μη διστάσεις να το κάνεις!

Μην ξεχνάς μόνο κάθε φορά που συζητάς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής () που βρίσκεται πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, απορία ή επικοινωνία, μπορείς να απευθυνθείς στον Τεκέ και ένας από τους πανταχού παρόντες διαχειριστές θα σου απαντήσει.

Σου ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο.

Προσοχή! Eδώ δεν χρησιμοποιούμε greeklish, αλλά πάντα ελληνικά και κατά προτίμηση τονισμένα!
Monadiki e3airesh apotelei to arthro N00b!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω τα παραπάνω καταψηφίσειν.
Μετά τιμών, --94.68.84.97 18:29, 14 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ΠάγκαλοςΕπεξεργασία

Δεν υπάρχει τίποτα αστείο είτε στο να προσθέτεις το όνομα στο πρότυπο, είτε το πρότυπο {{ζώα}} στο άρθρο. Σε κανένα σημείο του άρθρου δεν αποκαλείται Ζώο, γιατί η Φρικηπαίδεια γνωρίζει τι είναι χιούμορ και παρωδία, γιατί στη Φρικηπαίδεια υπάρχει ο απαράβατος κανόνας του Πώς να είστε αστείοι κι όχι απλά ηλίθιοι το οποίο σου συνιστώ να διαβάσεις πριν συνεχίσεις τις συνεισφορές σου. Μη το συνεχίσεις σε παρακαλώ γιατί θα υπάρξει άσκοπος διορθωπόλεμος με ένα μόνο αποτέλεσμα, αυτό του να μείνει το άρθρο όπως ακριβώς το βρήκες. Καλή συνέχεια. Η αυτή --94.68.84.97 18:29, 14 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

ΠάγκαλοςΕπεξεργασία

Καλά, στο υπόσχομαι! --Ike Iguana (talk) 04:50, 15 Ιανουαρίου 2015 (UTC)

Return to the user page of "Ike Iguana".