Γεια σου Woka-7 και καλώς ήρθες στην Φρικηπαίδεια!
Η συνεισφορά σου είναι πάντα ευπρόσδεκτη. Ακολουθούν μερικοί χρήσιμοι σύνδεσμοι, ανάλογα με το πόσο εξοικειωμένος είσαι:

Μπορείς να πειραματιστείς στο Πτυελοδοχείο. Για να συζητήσεις με άλλους χρήστες μπορείς να βρεις τις σελίδες τους πατώντας στη γραμμή αναζήτησης το Χρήστης:(όνομα χρήστη), να πατήσεις στη σελίδα συζήτησής του και να την επεξεργαστείς. Σελίδες συζητήσεων έχουν όχι μόνο οι χρήστες, αλλά και τα άρθρα, ακόμα και η Αρχική σελίδα! Όπως καταλαβαίνεις έχεις όσο χώρο θες να σχολιάσεις το οτιδήποτε και μη διστάσεις να το κάνεις!

Μην ξεχνάς μόνο κάθε φορά που συζητάς να υπογράφεις στις σελίδες συζήτησης γράφοντας ~~~~ ή πατώντας το κουμπί της υπογραφής () που βρίσκεται πάνω από το πλαίσιο επεξεργασίας.

Για οποιαδήποτε βοήθεια, απορία ή επικοινωνία, μπορείς να απευθυνθείς στον Τεκέ και ένας από τους πανταχού παρόντες διαχειριστές θα σου απαντήσει.

Σου ευχόμαστε καλή αρχή και καλό κουράγιο.

Προσοχή! Eδώ δεν χρησιμοποιούμε greeklish, αλλά πάντα ελληνικά και κατά προτίμηση τονισμένα!
Monadiki e3airesh apotelei to arthro N00b!

Έδοξε τη Βουλή και τω Δήμω τα παραπάνω καταψηφίσειν.
Μετά τιμών,

--Fililost 08:08, 16 Αυγούστου 2010 (UTC)

Τον Μ εννοείς τον Κόμη Δράκουλα; αν ναι είναι στάνταρ στον χαιρετισμό προς τους νέους χρήστες, μάλλον για να τους γκαντεμιάζει (δεν τον έφτιαξα εγώ τον 'χαιρετισμό'). Τώρα αν εννοείς το Μπρους Λη, είναι ο αγαπημένος μου σταρ, μετά τον Γιόντα & τον Άνακιν. Μερσί, τιμή μου το ευχαριστώ σου! Για ότι χρειαστείς θα είμαι εδώ, σχεδόν 24 ώρες το 24ωρο.--Fililost 08:23, 16 Αυγούστου 2010 (UTC)

Ανακοίνωσέ το στον Τεκέ, μιας και είναι κάτι που μας αφορά όλους. Φόρουμ; δεν γνωρίζω, αλλά υπάρχουν βλογ όλα όσα υπάρχουν είναι εδώ και μπορείς να κάνεις & εσύ δικό σου. Βασικά απ' ότι έχω καταλάβει στον τεκέ γίνονται οι μεγάλες συνεδριάσεις, στο Πτυελοδοχείο οι πειραματισμοί, και στο Φρικηπαίδεια:Κυβερνητική ατζέντα καταθέτονται προτάσεις..(από τους μεγάλους & όχι μόνο) και στην σελίδα συζήτησης του Φρικηπαίδεια:Κυβερνητική ατζέντα, απ'όλους.--Fililost 10:57, 16 Αυγούστου 2010 (UTC)

Εσύ είσαι χρήσιμος για την Φρίκη, όχι πως δεν είναι όλοι δλδ., σου προτείνω να χρησιμοποιείς κάργα το Σελίδες λειτουργιών (βρίσκεται στην Αρχική), γιατί τα έχει όλα μαζεμένα, και να βάλεις Κατηγορία στο πρότυπό σου,,κοίταξε στο->Σελίδες λειτουργιών->Κατηγορίες->Πρότυπα και βάλε του ότι νομίζεις ότι του πρέπει. Συνεχίζω το δουλειά μου..--Fililost 11:31, 16 Αυγούστου 2010 (UTC)

Απλός χρήστης είμαι σαν & σένα, θα το σημειώσω στο τεφτέρι μου όμως, για να το πω μόλις έρθει κάποιος από δαύτους!--Fililost 15:49, 16 Αυγούστου 2010 (UTC)
για αρχη ο 193.92.246.248 πηρε μια προειδοποιηση. αν συνεχισει θα τον θυσιασει ο γκοθας στον κθουλου...

--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 16:23, 20 Αυγούστου 2010 (UTC)

κλείδωσα και το πρότυπό σου, όπως ζήτησες. τώρα θα είναι προστατευμένο από βανδαλισμούς...

--το φρικτό GothicLinuks/Blog/Chat 16:34, 25 Αυγούστου 2010 (UTC)