ΠΡΟΣΟΧΗ!
Saintmoglis.jpg Ο Άγιος Μόγλης ευλογεί αυτό το άρθρο. Είναι ιερό και πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευλάβεια!
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Άγιος;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Μόγλης;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε Άγιος Μόγλης;

“Ελπίζω το ταξίδι στο χρόνο να μην είναι εφικτό, η Ελλάδα θα πάει και άλλο πίσω στην εξελικτική της πορεία.”

- Έλληνας πολίτης

Το ταξίδι αυτό έχει χαρακτηριστεί υποθετικό, αν και μάλλον αυτοί που τα λένε τους βάραγε η μάνα τους όταν ήταν μικροί. Αυτή η θεωρία ενθουσίασε βαρεμένους συγγραφείς και λογοτέχνες επιστημονικής φαντασίας καθώς τους έδωσε ενα θέμα για να γράψουν κάποιο καινούργιο άχρηστο μυθιστόρημα - όπλο, αφού πιθανότατα θα ζυγίζει 87 κιλά και θα εμπεριέχει 120% χρηηήσιμα πράγματα!!!(ούτε στον ύπνο τους)

ΕισαγωγήΕπεξεργασία

Το ταξίδι στο χρόνο πραγματικά δεν ειναι δύσκολο. Σύμφωνα με τις έγκυρες πηγές της ομάδας Επιστημονικής Έρευνας (Ε.Ε.) της Φρικηπαίδειας, είναι κάτι απολύτως εφικτό. Κάνοντας αναλυτική έρευνα σε όλες τις ταινίες του Ιερού Ξύλου (Holy - Wood) ανακάλυψαν ότι όχι μόνο είναι εφικτό, αλλά είναι και πανεύκολο.

Προβληματισμοί που καταρρίφθηκανΕπεξεργασία

Πού ακριβώς βρίσκονται το παρελθόν και το μέλλον; Δίχως άλλο, το παρελθόν έχει εξαφανιστεί ανεπιστρεπτί, ενώ το μέλλον δεν έχει υλοποιηθεί ακόμη.

 
η προσπάθεια ενός αεροπλάνου να ταξιδέψει μέσα στο ρολόι και να κάνει έτσι την υπέρβαση στο χρόνο

ΛΑΘΟΣ!!! Αμόρφωτοι!! Το παρελθόν απλώς πέρασε και με λίγους καλούς τρόπους μπορεί να ξαναπεράσει, όσο για το μέλλον αυτό το έχει ο τσιγγούνης ο Ιησούς Βοσκός και δεν το δίνει εύκολα.

  • Ποια επίπτωση έχει κάτι τέτοιο στο παρόν και πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι χρονοτουρίστες, που έρχονται από το μέλλον, και γυρίζουν στο παρελθόν, για να δουν, από περιέργεια την κοινωνία του 21ου αιώνα;
  • Μα ακριβώς για αυτό έχουμε γίνει τσίρκο, επειδή γεμίσαμε με βλαμμένα τουρίστες που έρχονται να μας δουν σαν τουριστικό αξιοθέατα.

Σχετικός χρόνοςΕπεξεργασία

Αυτή είναι η θεωρία της σχετικής αντίληψης του χρόνου, σύμφωνα με την οποία ο καθένας αντιλαμβάνεται το χρόνο με το δικό του τρόπο. Πληροφορίες αναφέρουν ότι σε αυτήν

 
Αναλυτικές οδηγίες για να κάνετε και εσείς το ταξίδι στο χρόνο

την θεωρία οφείλεται το ξύπνημα των διακοπών των νέων, καθώς αυτοί αντιλαμβάνονται ότι δύο η ώρα το μεσημέρι είναι η αυγή του ηλίου. Με αυτήν τη θεωρία το Αϊνστάιν έχασε τον τίτλο του Τάκη με τον οποιο αποκαλούταν κοροϊδευτικά από την επιστημονική κοινότητα και βούλωσε στόματα, αφού την είπε σε όλους. Βίντεο - ντοκουμέντο την εποχής έχει απεικονίσει τον Αϊνστάιν να τη βρίσκει καθώς όλοι οι άλλοι έτρωγαν το ταψί στη μάπα.

Σχετικότητα και το Χρονο - ταξίδιΕπεξεργασία

Ας πάρουμε τα πράγματα σχετικά: λίγο - πολύ όλοι ταξιδεύουμε στο χρόνο δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο. Έτσι, αν υπολογίσουμε σε αυτό το δευτερόλεπτο τον σχετικό χρόνο του καθενός, μπορούμε να καταλάβουμε της διαφοροποιήσεις μέσα στην ανθρώπινη ιστορία. Λίγο - πολύ, κάποιοι άνθρωποι κινούνταν λίγο πιο αργά ή λίγο πιο γρήγορα κάθε δευτερόλεπτο. Αν αυτός ο χρόνος συνυπολογιστεί μέσα στους αιώνες από γενιά σε γενιά καταλαβαίνουμε γιατί κάποιοι άνθρωποι έμειναν πίσω στην Ιστορία. Έτσι ο Αϊνστάιν εξήγησε το ανεξήγητο:

Το πώς κάποιοι άνθρωποι μένουν κολλημένοι σε αξίες και ιδανικά περασμένων αιώνων. Μην τους κατηγορείται για ανεγκέφαλους. Μην προσπαθείτε να δείξετε ότι έχουν μικρότερο εγκέφαλο ή ότι είναι παντελώς ηλίθιοι. Η αλήθεια είναι ότι αυτοί οι άνθρωποι ζουν σε άλλο χρονο από το δικό μας. Είναι εκτός τόπου και χρόνου, όπως λέει και ο απλός λαός. Πιθανότατα κάποιοι που κινούνται πολύ αργά έχουν μείνει στην προϊστορία. Ακραίες περιπτώσεις είναι ακόμα πίθηκοι!!! Γι αυτό όταν ξανα - ακούσετε κάποιο άτομο να λέει:

-Πωπω τι μουνί είναι αυτό? Είναι να την βάλεις κάτω αυτήν.....

Μην αισθανθείτε θυμό για την υποβάθμιση του γυναικείου φύλου παρά μόνο λύπη και κατανόηση.

(Συμβουλή:Αν δείτε κάποιο τέτοιο άτομο τσαντισμένο, προσπαθήστε να το ηρεμήσετε με μια μπανάνα)

 
Μην κατηγορείτε τις λεγόμενες 'χαζογκόμενες'. Είναι προφανές ότι δεν έχουν προχωρήσει πέρα από το 2ο στάδιο ακόμα

Επίσης θυμηθείτε ότι όταν ξαναδείτε γυναίκα να ταλαντεύει εντόνως τα οπίσθια της δεν φταίει η ίδια, αλλά η καταραμένη σχετική θεωρία.

Διάσημοι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χρόνοΕπεξεργασία

 
Η σχετική εξέλιξη των ειδών

-Γιώργος Καρατζαφέρης (υπολογίζεται κάπου κοντά στην εμφάνιση των πρώτων βασιλιάδων και μοναρχών)

-Λεωνίδας Γεωργιάδης(η εποχή του Λεωνίδα Γεωργιάδη υπολογίζετε στην εποχή του Χαλκού)

-Κωνσταντίνος Πλεύρης (υπολογίζετε ότι ο κύριος Πλεύρης βρίσκεται στην εποχή των δεινοσαύρων)

-'Άδωνις ''''Γεωργιάδης (βρίσκεται στην Πλειστόκαινο εποχή)

-Παπαδόπουλος (βρίσκεται στην 6η μέρα της Δημιουργίας)

-Χίτλερ (βρίσκεται στην -11 μέρα της Δημιουργίας, γι αυτό έβλεπε και ξαφνικά οράματα από το Θεό το παιδί)

-'Μιχαλολιάκος''''-πρόεδρος Χρυσής Αυγής (και εμείς αναρωτιόμαστε πόσο πίσω μπορεί να φτάσει ένας άνθρωπος και που ακριβώς βρίσκεται αυτός ο άνθρωπος. Έτσι μπορούμε να θέσουμε διαφορετικά το ερώτημα: υπήρξε ποτέ αυτός ο άνθρωπος για να υπάρχει και ο εγκέφαλος του μαζί?)


Άνθρωποι που βρίσκονται μπροστά στην ανθρώπινη ιστορίαΕπεξεργασία

-Μάκης Τριανταφυλλόπουλος (βρίσκεται αιώνες μπροστά, αφού εικάζετε ότι έχει καταγράψει σε βίντεο όλα σχεδόν τα ερχόμενα γεγονότα)

-Λιακόπουλος (ο άνθρωπος είναι πολύ μπροστά, αφού έχει ήδη ανακαλύψει όλες τις μελλοντικές συνωμοσίες)

-Νοστράδαμος (βρισκόταν τόσο μπροστά, που η επιστημονική κοινότητα αναρωτιέται αν είναι πράγματι άνθρωπος ή ανδροειδές)

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.