Η Τηλεόραση είναι ένα Μέσο Μαζικής Αποβλάκωσης Λιακοπούλειας Ανακάλυψης Και Εφεύρεσης του Σταρτσάνελ, που δημιουργήθηκε ώστε η κυβέρνηση να έχει τον απόλυτο έλεγχο των εγκεφάλων όλων.

Λιακόπουλος παντού...

Δείτε τις παρακάτω κατηγορίες για να δείτε τι κατάφερε να κάνει αυτό το χαζοκούτι στα σημερινά μυαλά.

Το χαζοκούτι μπορεί να εισβάλει στα μυαλά των ανθρώπων και να τους βάλει να κάνουν ότι ακούνε.

Σε βάζει να αγοράσεις άσκοπα προϊόντα και σε κάνει να μισείς τα άλλα ζώα που βρίσκονται μέσα στο κουτί πόρωσης.

Όταν βλέπεις τηλεόραση δεν σκέφτεσαι τίποτα.

Δεν αντιδράς σε τίποτα.

Γίνεσαι ζόμπι (ελληνιστί: ζωντανός νεκρός)

Ανταποκρίνεσαι μόνο σε πράγματα που σε ενδιαφέρουν στην καλύτερη των περιπτώσεων.


Εναλλακτική ερμηνεία Επεξεργασία

H Τηλεόραση είναι μια συσκευή-δέκτης που λαμβάνει ηλεκτρομαγνητικα βλήματα σημάτων βλακείας από ένα ή περισσότερους πομποσταθμούς βαρεμάρας (οι οποίοι ονομάζονται κανάλια) και προβάλει ήχο και εικόνα που αυτά μεταδίδουν. Δημιουργήθηκε από τους Ελ πριν απο 350.000 χρόνια και σαν σκοπό της είχε να τους ενημερώνει για τη πορεία του πολέμου με τους Βριλ και άλλα κακόβουλα όντα που εποθαλμιούσαν να διαταράξουν την ηρεμία και βολή των μέγιστων αυτών όντων. Σε μια κρίσιμη καμπή του πολέμου οι Βριλ έκλεψαν το μυστικό της τηλεόρασης και το έδωσαν στους ανθρώπους προκειμένου να τους καθυποτάξουν σε συνεργασία με τις διαφημιστικές εταιρείες και τα στούντια παραγωγής ταινιών. Στην Ελλάδα χρησιμοποιείται κυρίως για την αποβλάκωση των κατοίκων της, ένα σχέδιο που έχει αποτύχει καθώς οι Έλληνες αποδεικνύονται πιο ηλίθιοι από όσο μπορεί να τους καταστήσουν τα κανάλια.


ΧρήσηΕπεξεργασία

 
Δις αρτικλ ις όου κέι γουιθ Τσακ

Σαν συσκεύη από μόνη της χρησιμεύει μόνο για να πιάνει χώρο και να σκονίζεται. Οι γιαγιάδες τη χρησιμοποιούν για να απλώνουν τα πλεξίματα τους και να βάζουν επάνω τους τα αγαλματάκια με τις γατούλες. Αυτό ισχύει με τις παλιές ογκώδεις συσκευές τηλεόρασεων καθώς οι νέοι λεπτοί τύποι πλάσμα δεν έπιτρέπουν τη στήριξη μπιμπελό επάνω τους δημιουργώντας πολλαπλά εγκεφαλικά στις αθώες γιαγιούλες. Η αξιοποίηση της τηλεόρασης γίνεται αν κάποιος έχει καταφέρει να πληρώσει το λογαριασμό της Δ.Ε.Η.,  την έχει βάλει στη πρίζα και μετά πατήσει διάφορα κουμπιά στο σατανικής ευφυίας μηχάνημα τηλεχειρισμού που παρέχεται με την αγορά της. Λέγεται ότι ο πρώτος άνθρωπος που άνοιξε τηλεόραση ήταν ο Μάκης, ύστερα απο παραίνεση του Τσακ Νόρρις, για να πάρει συνέντευξη από τον μέγα Αλέξανδρο.

ΧρήστεςΕπεξεργασία

Κυριότεροι χρήστες αυτής της συσκεύης είναι οι καλές και αγαθές νοικοκυρές και νοικοκύρηδες-δικτατορίσκοι του πορτοφολιού, οι οποίοι μαγεύονται από τη θεματολογία των καναλιών και την χρησιμότητα των πληροφοριών που παρέχουν του τύπου πώς να μην καούν τα γεμιστά, τι φόρεσε η κυρία Ταδοπούλου στη δεξίωση του εφοπλιστή Χεζοπλούτη, ποιος/α τα έχει φτιάξει με ποιον/α και με ποιον τσακώθηκε η Άντζελα Δημητρίου ή η Τζούλια Αλεξανδράτου. Οι άνδρες του νοικοκυριού μπορούν να παρακολουθήσουν τις ειδήσεις των καναλιών το βράδυ όπου θα ενημερωθούν ειλικρινέστατα σχετικά με τα πολιτικά δρώμενα ή κανένα αγώνα ποδοσφαίρου ή μπάσκετ αν είναι σαββατοκύριακο ενώ τα μικρά παιδάκια μπορούν να παρακολουθούν καμιά ταινία θρίλερ από τη συνδρομητική όταν η γονική συναίνεση ροχαλίζει βαθιά.

Χαρακτηριστικοί Τύποι προγραμμάτων που μεταδίδονται από την ΤηλεόρασηΕπεξεργασία

  • Εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος: Αυτές οι εκπομπές υπάρχουν κυρίως στα κανάλια της ΕΡΤ(ντοκιμαντέρ για διάφορα επιστημονικά θέματα, ποιοτικές εκπομπές) και στο κανάλι της Βουλής στο οποίο προβάλλεται ντοκιμαντέρ για την άγρια φύση και τον τρόπο ζωής και επικοινωνίας των πιθηκάνθρωπων (πολιτικών). Σε άλλα κανάλια μπορείται να ψυχαγωγηθείτε παρακολουθώντας μεσημεριανές εκπομπές κοινωνικής κριτικής, ή εκμάθηση Σουαχίλι για εκείνους που ομιλούν τη Σουριναμική διάλεκτο.
  • Αθλητικά Προγράμματα:  Αγώνες ποδοσφαίρου, καλαθοσφαιρίσεως, πετοσφαίρισης, αντισφαίρισης, δεξιοτεχνίας μεταξύ κουκουλοφόρων και αστυνομικών, δεξιότητος πόκερ.
  • Δραματικές σειρές: Όπου είτε η χαρά αγνοείται, είτε κάποια Γκόλφω ζει τη ζωή κάποιας άλλης, είτε ο πυρόξανθος κομμουνιστής Γκ-λέτσος τριγυρνά στα γυφταριά ψάχνοντας γυναίκα. Συνήθως η παρακολούθηση αυτών των "δραματικών" σειρών και ταινιών φέρνει μυξόκλαμα επειδή είναι για γέλια και για κλάματα.
  • Κωμικές Σειρές: ¨Ότι δηλαδή προβάλεται από το κανάλι της Βουλής κυρίως οι ζωντανές συνεδριάσεις.Η Βουλή χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα εκπαιδευτικό ντοκιμαντέρ για την άγρια ζωή και κωμωδία.
  • Ελληνικές Ταινίες: Ασπρόμαυρες και ολίγες έγχρωμες ταινίες ελληνικής παραγωγής που δεν έχουν μεταδοθεί ποτέ και κρατούν το θεατή σε αγωνία ενώ τον διακεδάζουν όπως: "Η Οδύσσεια ενός ξεριζωμένου" (Αγροτική περιπέτεια), "Η Αλίκη στο Ναυτικό" (Δραματική υπερπαραγωγή με φόντο μια τιτάνεια ναυμαχία).
  • Ξένες Ταινίες: Χολυγουντιανές υπερπαραγωγές πρώτης προβολής όπως: "Η Μεγάλη των Μπάτσων Σχολη" 1,2,3,4, 5 & 6. (το 7 δεν προβάλλεται μάλλον επειδή αφορά Ρώσους
  • Διαφημίσεις: Χρήσιμα ολιγόλεπτα πολλάκις επαναλαμβανόμενα μηνύματα καταναλωτικής μορφής με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού για την πενία των τραπεζών, των αυτοκινητοβιομηχανιών, των εφοπλιστικών ομίλων, των πολυεθνικών και άλλων φτωχών εταιρειών που χρειάζονται ΑΜΕΣΑ την οικονομική μας συνδρομή. Ειδικά τα προγράμματα telemarketing προωθούν στον έξυπνο καταναλωτή προϊόντα που θα του φανούν παρά πολύ χρήσιμα ή ακόμα και θα του αλλάξουν την ζωή π.χ. θαυματουργό σαμπουάν για αναγέννηση μαλλιών, μάσκα που εξαφανίζει τις ρυτίδες, ιπτάμενη σκούπα, γκλιτσοφλογέρα, ανεμιστήρας κεφαλής και πολλά άλλα μοναδικά προϊόντα.
  • Σαπουνόπερες

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.