“Το Ίδρυμα μισεί την Ελλάδα... και μάλιστα πολύ!”

- Ένας λογικός άνθρωπος.

Το Ίδρυμα είναι ένα τυπικό ΑΤΣΟ (Αγνώστου Ταυτότητας Σοβαρή Οργάνωση) με σκοπό την πολιτική σάτυρα. Η Ελληνική αστυνομία έχει διεξάγει ενδελεχείς έρευνες προκειμένου να εντοπίσει την καταγωγή των ειδών που συμμετέχουν στην εκπομπή. Η έρευνα κατέλειξε ότι ίσως είναι Έλληνες, αλλά οι ίδιοι το διαψεύδουν κατηγορηματικά δηλώνοντας προσβεβλημένοι από τον χαρακτηρισμό. Σύμφωνα με τον Χαρδαβέλα οι συντελεστές του είναι Βριλ και προέρχονται από άλλον πλανήτη. Με αυτόν τον τρόπο εξηγείται η διαφορά ανάμεσα σε αυτούς και τα πολιτισμένα μέλη της οικογένειας των ανθρωπίδων στα οποία απευθύνονται.

Εκτός από την καταγωγή των ειδών άλλο θέμα που έχει προκύψει είναι η καταγωγή του ιδρύματος. Όλοι γνωρίζουν ότι πρόκειται για ένα ίδρυμα αλλά κανένας δε γνωρίζει για ποιό ακριβώς! Οι μυστικές υπηρεσίες με πρώτη την CIA το έχουν παρασημοφορήσει ως το πιο καλά καλυμμένο μυστικό ίδρυμα καθ'ότι κανένας απολύτως δε γνωρίζει ποιό ίδρυμα είναι.

Υπάρχουν υποψίες ότι αυτή η οργάνωση έχει μπερδέψει τους πολίτες με τους πολιτικούς, αν και δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία για την προσαγωγή κατηγοριών. Αυτή η εκπομπή αποτελεί επανάσταση στον τομέα της σάτυρας, καθώς αγέλαστης σάτυρας. Έρευνα που έχει διεξάγει η MRB έδειξε ότι υπάρχει ένα μικρό ποσοστό όντως γελάει, αν και αυτό αμφισβητείται.

Η έκθεση σε εκπομπές του ιδρύματος είναι διαίτερα επικίνδυνη. Τα συμπτώματα της ασθένειας ξεκινούν από το βλέμμα της αγελάδας, αργότερα αρχίζουν οι σπασμοί και τέλος καταλήγει σε εμετό.

Δείτε ακόμηΕπεξεργασία

Αυτό που βλέπετε είναι ορφανό. Αυτό σημαίνει πως αυτό που βλέπετε είναι μόνο του και πρέπει να φέρετε κόσμο να το δει, λινκάροντάς το αλλού, but who cares? (Νοέμβριος 2011)