Το νησί Μούντζα

(Ανακατεύθυνση από Το νησι-μούτζα)

Η Κόλαση ή αλλιώς Πελοπόννησος αποτελεί το λίκνο ανθρωποειδών όπως η Δήμητρα Κυρίου που έχουν ως διακριτικό το κούτελο Αυστραλοπίθηκου. Απαρτίζεται από ποικίλους νομούς και ο καθένας τους είναι γνωστός για ένα διαφορετικό έγκλημα. Με άλλα λόγια, ο καλύτερος κάτοικος Πελοποννήσου απλά έχει σκοτώσει τη μάνα του. Τα όντα της Πελοποννήσου δεν έχουν αρκεστεί στα σύνορα του τόπου τους αλλά, μεταναστεύουν και σε άλλους τόπους, όπως είναι ο νομός Αττικής. Συνήθως τους συναντά κάποιος σε δημόσιες υπηρεσίες,

Χάρτης του νησιού.
Η αρχή της πλειοψηφίας δεν δικαιοδοτεί την εθνικοποίηση μεταφυσικής κοσμοθεωρίας στο Σύνταγμα της Ελλάδας και την Σημαία της Ελλάδας. Η ελληνική νομοθεσία δεν προϋπήρχε μαγικά, ούτε είναι στατική, ούτε ταυτίζεται η νομοθεσία με την ηθική (σχετίζονται).
Τυπικός κάτοικος της Πελοποννήσου (έχει παχύνει λίγο απ' τα πολλά κοκορέτσια).

μετά από ώρες αναμονής σε ουρές (δηλαδή άνθρωποι ο ένας πίσω από τον άλλο, αλλά χωρίς να αγγίζονται -δεν πρόκειται για σεξουαλική πράξη-[1]) ή να κάθονται πίσω από ένα γραφείο (στις ίδιες δημόσιες υπηρεσίες) και να σιχτιρίζουν που εξυπηρετούν εσένα αντί να βοηθούν στο ψήσιμο του κοκορετσίου. Οι γυναίκες τους γονιμοποιούνται 2 με 3 φορές τον χρόνο και αυτό καθιστά δύσκολη την εξολόθρευσή τους. Κατά την εποχή της γονιμοποίησης, το θηλυκό αναδύεται 3 φορές από το νερό της θάλασσας και εκτοξεύει μια κολλώδη, πηχτή ουσία στο αρσενικό, με αποτέλεσμα να το παγιδεύει επ' αόριστον.

ΥποσημειώσειςΕπεξεργασία

  1. Για άλλες απορίες σχετικά με τη σημασία ορισμένων λέξεων, επισκεφθείτε το Φρικηλεξικό.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.