Φυσικό φαινόμενο που κάνει ότι κάνει αφήνοντας πίσω του μεγάλες καταστροφές. Προκαλείται από αναταράξεις του εσωτερικού της γης, λόγω των τρελών και ξέφρενων πάρτυ που διοργανώνουν τα Βριλ. Η ένταση της μουσικής και των χοροπηδηχτών τους λειτουργεί ως αγωγός κίνησης που φτάνει μέχρι την επιφάνεια του πλανήτη. Αν είμαστε τυχεροί και το πάρτυ γίνεται κάτω από έρημο, εντάξει, δεν τρέχει κάστανο. Αν όμως κάποιο Βριλ κάνει το πάρτυ του κάτω από τη θάλασσα, ταράζονται τα νερά, ζηλεύουν που δεν τα κάλεσαν στο πάρτυ κι αρχίζουν να χορεύουν μόνα τους. Αγαπημένη πίστα των κυμάτων είναι οι ακρογιαλιές με πολλές σειρές σεζ λονγκ, τουριστικά ξενοδοχεία και παντός είδους σπίτια. Αν βρείτε στο δρόμο σας τσουνάμι, τσακιστείτε να φύγετε από μπροστά του το συντομότερο γιατί δε σας βλέπω καλά.

ΕπιπλέονταΕπεξεργασία

Ο ορισμός χρησιμοποιείται και με τις εξής έννοιες :

  • Συναίρεση του προγκαρίσματος Τσου (ρε) να μη... (ακολουθεί η βρισιά που χρειάζεστε τη συγκεκριμένη στιγμή). Απαντάται συνήθως σε αθλητικές διοργανώσεις όπου ο νικητής - φίλαθλος προγκάρει τον αντίπαλο - χαμένο φίλαθλο. Παρ' όλα αυτά, η παρουσία της εν λόγω έκφρασης μπορεί να υπάρξει σε οποιοδήποτε τετραγωνικό του χωροχρόνου
  • Ευφημισμός του Τσακ Νόρρις από τους εχθρούς του που προσπαθούν να δικαιολογήσουν το βρωμόξυλο που τους έριξε (π.χ. δε μας χτύπησε ο Τσακ Νόρρις, πέσαμε σε τσουνάμι)
  • Υποκοριστικό της τσουτσούνας, άλλοτε τρυφερό, άλλοτε απαξιωτικό (π.χ. α) Αχ τι ωραίο τσου(τσου)νάμι είναι αυτό! β) Σιγά το τσου(τσου)νάμι!!!)
  • Η Ονομασία της μαγικής κλανιάς του Μητσοτάκη.

Σχετικά φθέγματαΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.