Όχι! Δεν ήταν οι Αμερικάνοι!”

- Κωνσταντίνος καραμανλής για την προέλευση των υποκλοπών


Οι υποκλοπές ξεκινούν από την Βικιπαίδεια.

Υποκλοπή είναι μια μορφή κουτσομπολιού. Έχει να κάνει αποκλειστικά με την ικανοποίηση της περιέργειας κάποιων και δεν πρέπει να συνδέεται με κακές προθέσεις.

ΙστορίαΕπεξεργασία

Διαδόθηκε ευρέως από την Μαρία Καλπάκη, πρώην συνεργάτη της Τατιάνας Στεφανίδου, που για να δημιουργήσει ένα αδιάβλητο σύστημα υποκλοπών δοκίμασε να συνεργαστεί με τον Αλεξάντερ Γκράχαμ Μπελ. Ο Μπελ, μόλις είδε την Καλπάκη να πλησιάζει την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια γιατί είχε λερωμένη την φωλιά του. Όπως μάλιστα αναφέρουν υποκλοπείς της οικίας του κυρίου Μπελ, έκρυβε κάτω από το μαξιλάρι του την τέλεια συσκευή υποκλοπής και άκουγε τους δίπλα όλη νύχτα!

Η Καλπάκη, μπαίνοντας στο άδειο σπίτι του Μπελ βρήκε την συσκευή και την χρησιμοποίησε στην Μιμή Ντενίση την Άννα Βίσση και την Δέσποινα Βανδή. Μετά από λίγο συνελήφθη γιατί υπήρχε ένας νόμος που έλεγε ότι αυτό απαγορεύεται και δεν πρέπει να συμβαίνει.

Κατά την αναζήτηση του μηχανήματος οι έρευνες δήθεν αποδείχθηκαν άκαρπες αλλά πολλοί υποψιάζονταν ότι το κινητό της Καλπάκη δεν είναι ένα απλό κινητό τηλέφωνο. Λιγότεροι ωστόσο παρατήρησαν ότι το κινητό αυτό έφτασε στον Κώστα Καραμανλή (δωρεάν) όταν έκανε εταιρική σύνδεση "Vodafone 50000 (€)" και παρόμοια κινητά παραδόθηκαν στους συνεταίρους της εταιρείας του Βουτέξ.

Η απάτη ανακαλύφθηκε 2 χρόνια αργότερα αλλά όλα ήταν εντάξει καθώς οι υπάλληλοι της Βουτέξ μαζεύτηκαν έξω από την Βόνταφον και ικανοποιήθηκε το αίτημά τους,

     "Τα λεφτά μας πίσω, τα λεφτά μας πίσω" 

και οι μεταχειρισμένες συσκευές αντικαταστάθηκαν με καινούργιες.

Δείτε ακόμηΕπεξεργασία