Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Το είδος του Φαλότη (Homo Falotius) έχει τις ρίζες του στη Σαντορίνη οπού εκεί μένει ο πρώτος Φαλότης που υπήρξε ποτέ, ο Γιώργος Φαλότης.

Ο Γιώργος Φαλότης σε ηλικία 2,5 ετών. Τα μάτια βρίσκονται χαμηλότερα, για να χωράει στο κρανίο ο μεγάλος εγκέφαλος.

Περιεχόμενα

Εξωτερικά ΧαρακτηριστικάΕπεξεργασία

Ένας φαλότης είναι εύκολα αναγνωρίσιμος. Κάνει τους πάντες να νομίζουν ότι είναι ένας γεράκος 60-70 χρονών, στην πραγματικότητα όμως είναι ένας ενήλικος φαλότης μόλις τριών χρονών. Οι φαλότες τις περισσότερες φορές είναι φαλάκρες με λιγοστές τρίχες γιατί τους λείπει μία σημαντική πρωτεΐνη, η πρωτεΐνη η Τριχίνη (Trichine). Άλλα χαρακτηριστικά είναι το Λουστρίνι, το Μουστάκι και η έντονη τριχοφυΐα στα αυτιά.

Δράση του ΦαλότηΕπεξεργασία

Κύρια ασχολία ενός φαλότη είναι να ξυπνάει πρωί πρωί στις 4:30, να παίρνει ταξί στις 4:45 και να πηγαίνει για καφέ στο στέκι του στο Ημεροβίγλι στις 5:00. Οι φαλότες συχνάζουν σε ομάδες στις πλατείες, στα καφενεία και στα American Bars. Ο τρόπος αναπαραγωγής τους είναι άγνωστος μέχρι στιγμής, ξέρουμε όμως ότι η αναπαραγωγή γίνεται στα Κ.Α.Φ.Η. (Κέντρα Ανακατασκευής Φαλοτικών Ηρώων).

Απώτερος Σκοπός του ΦαλότηΕπεξεργασία

Ο απώτερος σκοπός του φαλότη και του είδους του είναι να κυριεύσουν το Ηλιακό μας σύστημα. Χρησιμοποιούν την ευγένεια και την φιλική συμπεριφορά για να μας πλησιάσουν και από εκεί που δεν το περιμένεις χτυπούν. Αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που τρέμουν οι Ελ τους Φαλότες, όπου οι τελευταίοι, διαθέτουν πολύ μεγάλο εγκέφαλο (άνω των 1500gr.). Λέγεται ότι ήταν αυτοί που έσφαξαν τα Βριλ που βρήκε η Αβρίλ Λαβίν σφαγμένα στα Βριλήσια. Υπό έκδοση βρίσκεται η νέα 27αλογία για τους Φαλοτοειδείς από τον Λιακόπουλο.

Ιστορία Του ΕίδουςΕπεξεργασία

Όλα άρχισαν το 2003 τότε έφτασε στη Γη ο πρώτος Φαλότης στη Γη από τον μακρινό πλανήτη F-4107-IS (έτσι πιστεύουμε). Τέσσερα χρόνια μετά τον εντόπισαν δύο νεαροί στη Σαντορίνη στις πέντε το πρωί να μπαίνει στο ταξί του. Από τότε οι δύο νεαροί χάθηκαν και κυκλοφορούν δύο γέροι με τα ίδια ονόματα, είναι συνωνυμία; Αυτός ήταν ο ΠΡΩΤΟΣ φαλότης ever! Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ο ΦΑΛΟΤΗΣ! Τότε έδωσε και την επική μάχη που θα έκρινε την επιβίωση του είδους του. Η FIA και το CBI σε συνεργασία με τον Antenna και το MagicTV προσέλαβαν τον υπέρτατο μαχητή, Μπάμπη τον Σουγιά, για να αφανίσει τον φαλότη. Η μάχη στην τουαλέτα της καφετέριας στο ημεροβίγλι ήταν επική και μεγάλη, κράτησε 452 μέρες 13 ώρες και 10 (9,58) δευτερόλεπτα. Ο Φαλότης στέφτηκε νικητής και διαιώνισε το είδος του.