Φασίστας

(Ανακατεύθυνση από Φασισμός)
Ουπς! Μπας και εννοούσατε φασιστοουρακοτάγκος;
Ουπς! Μπας και εννοούσατε ουρακοτάγκος;

“Was ist das?”

Το φάσκιο ροπάλων και τσεκουριού. Το σύμβολο του φασισμού. Ψωμί Παιδεία Λαιμητόμοι. Ο ακροδεξιός χάνει τον πόλεμο. Ο γλυκός, ήπιος και διαλλακτικός δημοκρατικός συνεχίζει τα εγκλήματά του αδιάκοπα για πολύ περισσότερα χρόνια. Η ζωή είναι σκληρή. Μπορεί να έχει δίκιο ο Γάλλος.
Ένας φασίστας που ξέφυγε από τη ψυχιατρική κλινική και βρέθηκε σε ποδοσφαιρικό αγώνα
Τυπικός φασκιωμένος φασίστας. Δήθεν αγύμναστος κι αθώος, όμως με απώτερο σκοπό την παγκόσμια κυριαρχία και το μητρικό γάλα.
- Βάρβαρος Οστρογότθος που δεν ήξερε να πει Τιντούτο, για τους Φασίστας

Οι Φασίστας (Αγγλικά: Fascistas>υπερθετικός βαθμός του fast=γρήγορος, δηλαδή fascist=αυτός που το βάζει στα πόδια. Παρκινσονικός μπασίστας που χτυπά μόνο τη νότα φα. Τον κόβουν στη μίξη μα τον κρατάνε για μασκότ στα lives.), (Ισραηλιτικά: Antifascistas), (Γκρόιτς: Wasistdas) είναι το πρώτο παρακλάδι των Ζαπατίστας της κλάδου των Ελ. Ο φασίστας αποτελεί είδος μασίστα (πεχλιβάνη, γυφταδόρου θεατροπαλαιστή) που λυγίζει την νότα φα (κάνει glissando που εστιάζει στην νότα φα, είτε ως αφετηρία, είτε ως κατάληξη, είτε ως διάρκεια, είτε συνδυαστικά). Είναι γνωστό ότι οι Ελ είναι λαουτίστες που κουρδίζουν βάσει της νότας λα· αλλά λόγω του πολύ fuck, κάποιοι αιρετικοί αποσχίστηκαν και θεοποίησαν την νότα φα. Το κίνημα αυτό εμφανίστηκε στο τέλος του Πρώτου Παγκόσμιου Αυνανισμού, μέλη του ήταν «άνθρωποι» και διάφορα άλλα ζώα που λόγω των παρενεργειών των χημικών όπλων που χρησιμοποίησαν οι Ελοχίμ την εποχή εκείνη είχαν σχηματίσει κάλο στον εγκέφαλο. Τα όντα που ήρθαν σε επαφή με αυτά τα χημικά όπλα, άρχισαν να αποκτούν συμπτώματα ίδια με αυτά της Σοβαρότητας, καθώς και μια σειρά από άλλες ψυχικές ανωμαλίες όπως μίσος προς οποιοδήποτε παρόμοιο ον διαφέρει από αυτούς. Λόγω της ανελέητης τους έκθεσης στα χημικά αυτά παρουσίασαν προβλήματα στο λόγο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να λένε διάφορες παρόμοιες ασυναρτησίες όπως "Πίσω από αυτό κρύβονται οι Εβραίοι", "Είναι κακό που αγαπώ την πατρίδα μου;".

Χαρακτηριστικό παράδειγμα φασιστοουρακοτάγκου.

Εξέλιξη του κινήματοςΕπεξεργασία

 
Σκίτσο βαρέως τύπου Φασίστας
 
Επίθεση φασιστόπουλου

Ο Φασισμός (φάση + -ισμός) είναι ασύδοτο κίνημα φιλιών, χαδιών και γενικά προκαταρκτικών, χωρίς όμως επιτυχημένη συνουσία, διότι οι φασίστες λόγω μαζοχισμού ηλεκτροπλήττονται τριφασικά. Τα ζώα του κινήματος αυτού, άνθρωποι, περιστέρια, ουρακοτάγκοι, γλυκόσκυλα, άλογα, στρουμφάκια, καραγκιόζηδες και άλλα όντα, ήρθαν σε συνεργασία. Γνωστή είναι η επίθεση περιστεριών σε παιδάκια απο την Ασία μετά την προσταγή ενός φασίστα με τη φράση "Ελλάς ή χέστα" (αναφερόμενος στα παιδάκια). Αντίστοιχα οι άνθρωποι σε συνεργασία με τις κότες Γερμανίας πολλές φορές επιτέθηκαν και εξακολουθούν να επιτίθενται ασελγώντας σεξουαλικά εις βάρος ορνίθων άλλης ράτσας. Η πράξη αυτή αποτέλεσε έμπνευση για τους δημιουργούς ενός επεισοδίου Southpark με πρωταγωνιστή τον Chicken Lover. Το 1940 το κίνημα των Φασίστας αποίκισε το Μελιγαλά για να συσπειρωθεί εναντίον κάποιου (ακόμη δεν είχαν αποφασίσει).

ΔιασποράΕπεξεργασία

Το κίνημα των Φασίστας το 1944 δέχθηκε ισχυρότατο πλήγμα απο την επίθεση καμπίσιων αγριανθρώπων και αγριοπερίστερων στο Μελιγαλά και διαλύθηκε εις όλες τις ηπείρους του πλανήτη.

Μετεξέλιξη του κινήματοςΕπεξεργασία

 
Διασπορά του Ισραήλ

Μετά την διάσπαση του κινήματος δημιουργήθηκαν αυτόνομα κινήματα Φασίστας ανά τον κόσμο. Λόγω της έκθεσης τους σε διαφορετικό περιβάλλον μεταλλάχθηκαν. Σοβαρότερες περιπτώσεις είναι αυτές της διασποράς του Ισραήλ που μεταμορφώθηκε σε Αντιφασίστας και της Γαλλίας όπου εξελίχθηκε σε κίνημα ενάντια στον Ισλαμικό φασισμό.

Οι Φασίστας σήμεραΕπεξεργασία

 
Πώληση Φασίστας σε μορφή μαστίχας

Σήμερα τα μέλη του κινήματος Φασίστας είναι υπο εξαφάνιση. Παρόλα αυτά εμφανίζονται ανανεωμένα σε διάφορες άλλες μορφές που υποστηρίζουν πως αποκηρύσσουν τον φασισμό και δεν έχουν καμία σχέση με αυτόν. Παρότι η ασθένεια αυτή εξασθένησε, άρχισε να εμφανίζεται και σε διάφορα αντικείμενα, όπως τσιμούχες, γκαραζόπορτες και μαστίχες.

Γλωσσικά ιδιώματαΕπεξεργασία

 
Οι blogger της φυλής των Φασίστας, έχουν κατακτήσει το ρεκορ γκίνες στην κατηγορία "ότι πιο Κίτς εφευρέθηκε ποτέ"

Οι Φασίστας εξακολουθούν και παρουσιάζουν ακόμη και σήμερα γλωσσικά ιδιώματα. Πολλοί από αυτούς ομιλούν, ή προσπαθούν αποτυχημένα να μιλήσουν εις την καθαρεύουσα. Επίσης συνηθίζουν πίσω από τις ονομασίες των ιδεολογιών να προσθέτουν την λέξη δήθεν (π.χ. δήθεν αναρχικός), καθώς και το πρόθεμα ψευτο- (π.χ. Ψευτοπροοδευτικοί).

Αγαπημένες φράσεις των ΦασίσταςΕπεξεργασία

 • Καταδικάζουμε την βία απ' όπου κι αν προέρχεται, εσείς μπορείτε να το πείτε αυτό;
 • Τι είπες ρε ανθέλληνα!
 • Εγώ φασίστας; Επειδή αγαπάω την πατρίδα μου;
 • ... ο Κολοκοτρώνης έλεγε .... ο Καραισκάκης έκανε ... ο Μακρυγιάννης ήταν ...
 • Δεν είμαι φασίστας, είμαι Έλληνας.
 • Πας μη Έλλην βάρ βαρ ος. Δε το λέω με την σημερινή έννοια το βάρβαρος ρε παιδί μου..
 • Μας έκαψαν οι φασίστες!
 • Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών !!
 • Και αυτή η περιοχή ήταν Ελληνική κάποτε.
 • ... Όση ώρα εγώ μιλάω εσείς παραγγέλνετε ...
 • Ζήτω η Ελλάς !!
 • Οι Πόντιοι, οι Θρακιώτες και οι Βορειοηπειρωτες είναι Έλληνες.
 • Η Μακεδονία είναι Ελληνική !
 • Και αυτό Έλληνες το ανακάλυψαν.
 • Πίσω από αυτά κρύβονται οι Εβραίοι.
 • ... Οι λαθρομετανάστες είναι πολλοί ...
 • Πού τον είδατε τον ρατσισμό στην Ελλάδα;
 • Λαθρομετανάστες σκότωσαν Έλληνα.
 • Εμείς βασικά τους λυπόμαστε τους μετανάστες και θέλουμε να ζούνε στην χώρα τους, από την οποία ξεριζώθηκαν.
 • Σηκωθήτε από τα ντιβάνια, από τις χέστρες, από τους δονητές και παραγγείλτε τα βιβλία μου, που είναι σε μοναδική προσφορά.
 • Το φασιστικό κράτος μας απαγορεύει να κάψουμε βιβλία.
 • Το φασιστικό κράτος μας απαγορεύει να κυρήξουμε πόλεμο στην Τουρκία.
 • Το φασιστικό κράτος μας απαγορεύει να κάψουμε Εβραίους, ντροπή στο κράτος!
 • Οι Ισραηλινοί σκοτώνουν Παλαιστίνιους.
 • ... είμαι εκλεγμένος βουλευτής του Ελληνικού κοινοβουλίου γι' αυτό ...

Νεάτερνταλ (Οι Φασίστας του YouTube)Επεξεργασία

Το 2006 στην Ελλάδα έκανε την εμφάνιση της μια ομάδα από λοβοτομημένους χρήστες απίστευτης αμορφωσιάς, κακογουστιάς και βαρβαρότητας, οι οποίοι ξεκίνησαν τον μάταιο τους αγώνα εναντίον τον αντιφασιστών, των αναρχικών και των αριστερών. Όλα ξεκίνησαν όταν η πρώτη φυλή των εθνικιστών ανακάλυψε το uploading. Μετά από χιλιάδες αποτυχημένες προσπάθειες κατάφεραν να φτιάξουν ακόμα και προσωπικές σελίδες, όπου μπορούσαν να ανεβάζουν βίντεο από τις αγαπημένες τους θεότητες. Έτσι το YouTube πλημμύρισε από βίντεο του Κ. Πλεύρη του Άδωνη, του Χίτλερ και των Duran-Duran. Τα προαναφερθέντα δεν ικανοποίησαν τις ορέξεις τους και έπειτα ανακάλυψαν το "Trollάρισμα".

Ο μέσος Νεάτερνταλ φτιάχνει ένα κανάλι όπου και ανεβάζει λίγα βίντεο της αγαπημένης του θεότητας και ορισμένες φορές κάποιο βίντεο λατρευτικού χαρακτήρα με τίτλο "Macedonia is Greek". Στη συνέχεια ξεκινάει το μακρύ του ταξίδι σε άλλα κανάλια όπου αφήνει σχόλια, επαναλαμβάνοντας βρισιές και μαγικές λέξεις όπως: Θολοκουλτούρα, αναρχοφασίστας, αδερφές, ανθέλληνες, κομμούνια, προδότες. Την συγκεκριμένη ιεροτελεστία την αποκαλούν "αποστομώνω με επιχειρήματα". Οι περισσότεροι Νεάτερνταλ ζουν για πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Ρίχνουν από μόνοι τους το κανάλι τους και όταν επανεμφανίζονται δε τους δίνει κανένας σημασία.

YouTubογραφίαΕπεξεργασία

Είδη φασιστώνΕπεξεργασία

Οι φασίστες ανάλογα με την ψυχοπάθεια τους και το τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρακολουθούν χωρίζονται σε διάφορες ομάδες: Εθνίκια, Χριστοσημαιωτές και Χριστοσημαιοφόροι, Πλευρομανείς, Λιακοκούραδοι, Αρχαιολάγνοι, Αεροψεκασμένοι, Χριστιανοταλιμπάν, Συνομοσιολόγοι, Νεοναζί.

ΡομποφασίσταςΕπεξεργασία

Ο καριόλης μεγάπουστας ρατσιστής ο e-long Ίλλων Mask (Elon Musk) ισχυρίζεται ότι όλα τα ανθρωμπότ είναι δεξιά, κι ότι δεν ανήκουν σε όλο το πολιτικό φάσμα.

Είναι αγράμματος διότι η πιθανοτικότητα (το να ισχύουν οι πιθανότητες) ισχύει για τα πάντα. Κι επίσης τίποτα που υπάγεται στο σύμπαν δεν μπορεί να σταματήσει τις μεταβάσεις φάσης του σύμπαντος (ειδικά όταν αυτό το κάτι δεν είναι θεμελιώδης δύναμη).

Άνθρωποι, ρομπότ κι ανθρωμπότ τσακίστε τους ναζί!

Ομώνυμα-ετερώνυμα του ΦασίσταςΕπεξεργασία

 • Για συνώνυμα δείτε κάψιμο των βιβλιοπωλείων και το πλιάτσικο.

Παρόλαυτα ο Μπάμπης Νιώτης έχει προτείνει για αντίθετο την έννοια ανεξιθρησκεία και συνώνυμο το σαδομαζοχισμό, αλλά δε συμφώνησε ο Πενηνταφυλλίδης, ο οποίος στο λεξικό του έβαλε για συνώνυμο τη δεκτικότητα και αντίθετο την παγωτοκρατία.

Δείτε επίσηςΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.