Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Φρικηπαίδεια:Αλμανάκ/Αύγουστος 24

Ημέρα φόρου τιμής στον Θεό της Τερατώδους Ιπτάμενης Μακαρονάδας Με Τους Δύο Κεφτέδες (ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ)στην Πελλοπιδόνησο και στο Τέξας.

  • 3.300.000.000.000 π.X.: Κατά τις ινδικές βέδες, Ο ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ αυτο-γεννιέται, όταν 5x10^5 τόνοι μακαρόνια Μίσκο ανακατεύονται στην διασυμπαντική χύτρα ταχύτητος μέσα σε 8x10^9 νερού σε θερμοκρασία -274 C. Αυτή η αρχέτυπη μορφή σπαγγέτι, έλκυσε δύο τιτανοτεράστιους κεφτέδες από το τρίτο παράλληλο σύμπαν με βαρυτητικές δυνάμεις 11 διαστάσεων και πήρε την τελική του μορφή σε 10^(-10)nanosecond. Το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ είναι όμως άναρχο εκ θαύματος και εκ αποκαλύψεως.
  • 157.000.000 π.Χ.: Κατά τις σκανδιναβικές σάγκα, το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ τινάχτηκε. Τα εκτινασόμενα νερά έπεσαν στον πλανήτη γη, δημιουργόντας τις πρώτες συνθήκες δημιουργίας ζωής.
  • 3.000.000 π.Χ.: Κατά γραφές αιγυπτιακών πυραμιδών, το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ έριξε για πλάκα ένα μακαρόνι στην Γη. Από την πρόσκρουση, δημιουργήθηκε ένας τεράστιος κρατήρας στον κόλπο του Μεξικού, εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι, πλημμυρισε η Μεσόγειος Θάλασσα, αποκολλήθηκε η ήπειρος της Αμερικής από αυτήν της Αφρικής.
  • 500.000 π.Χ.: Κατά τον Ισίοδο, το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ για να διασκεδάσει είπε "Εγένετο Βαγγέλης και Σούλα", ενώ υπήρχαν άνθρωποι με άλλο όνομα. Έτσι γεννήθηκε το πρώτο ζεύγος ελλήνων, που πολλαπλασιάστηκε σε δισεκατομμύρια Βαγγέληδες και Σούλες και το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ διασκεδάζει ακατάπαυστα από τότε.
  • 10.000 π.Χ.: Κατά τας ιουδαϊκάς γραφάς, το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ είπε "Εγένετο μπουρίνι και ερίχνετο καρεκλοπόδαρα". Έτσι, έγινε ο κατακλυσμός του Νίο, από τον οποίο σώθηκαν μόνο ο Γιάννης και η Ρίτα, οι οποίοι έκλεψαν την κιβωτό του Νώε, ο οποίος είχε νοικιάσει την κιβωτό από το γραφείο ενικοίασης σκαφών "Νίο".
  • 24: Κατά τας απόκρυφας γραφάς, το ΘΤΤΙΜΜΤΔΚ είπε στον Ιησού Χριστό "Μήπως θέλεις μακαρονάδα;". Δεν ξέρουμε τι Αυτός απάντησε, αλλά ξέρουμε ότι μετά έκανε το Θαύμα με τις μακαρονάδες και έφαγαν οι δώδεκα Απόστολοι. Και δεν μπορούσαν να χωνέψουν κατά τας γραφάς.