Άνοιγμα κυρίου μενού

Φρικηπαίδεια β

Φρικηπαίδεια:Αλμανάκ/Ιανουάριος 21

Παγκόσμια ημέρα Θρησκείας.

  • 1902: Τεράστια διαδήλωση οπαδών του τρισμέγιστου Κθούλου, υπερασπιζόμενοι τα δικαιώματα των συντρόφων καλαμαριών. Ο Κθούλου δηλώνει Cuộc trình diễn được khá khả quan
  • 1969: Χιλιάδες οπαδοί του Μογλιανισμού συγκεντρώνονται στον ιερό ναό Ζουγκλο-Μπανάνας, προσευχόμενοι στον Άγιο Μόγλη καπνίζοντας καμιά 20αρια μπάφους ο καθένας. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Άγιος κατεβαίνει από τους ουρανούς τη στιγμή που όλοι είναι Χάι πραγματοποιώντας διάφορα θαυματάκια με τράπουλες και νομίσματα.
  • 1995: Το Ιπτάμενο Μακαρονοτέρας εμφανίζεται σε όνειρο ενός πιστού και του φανερώνει την θέλησή του. Ήταν η αρχή μιας νέας θρησκείας. Ύστερα ο πιστός πηγαίνει για κάνα σουβλάκι, γιατί με τόσα φαγώσιμα να τον περιτριγυρίζουν πείνασε.
  • 1999: Αιματηρές συγκρούσεις λαμβάνουν χώρα, όταν η κυβέρνηση αρνείται σε τρελαμένες θαυμάστριες τη δημιουργία Ναού του σύγχρονου Θεού, Σάκη Ρουβά. Το μανιασμένο πλήθος ορμά στις σαστισμένες δυνάμεις των Μ.Α.Τ. επιχειρώντας να τις ξεμαλλιάσει ουρλιάζοντας ΣΑΚΗΗΗΗΗ. Επικρατεί το χάος και η αναρχία.
  • 2009: Εις τον Καραϊσκακικόν Ιερόν Ναόν τελείται η Θεία Λειτουργία ανάμεσα στο δόγμα των Πρασίνων και των Κοκκίνων. Οι πιστοί τιμούν τον θεό ανάβοντας κεράκια με μολότοφ και εκσφενδονίζοντας καθίσματα αντί για ρύζια.
  • 2010: Οπαδοί του Γουόρλντ οφ γουόρκραφτ μαζεύονται για να προσευχηθούν όλοι μαζί, αποδίδοντας σπονδές στη Θεά Μπλίζαρντ για το ευνοϊκό εξπάνσιον που κυκλοφόρησε.