“Τμήμα υπό κατάληψη μέχρι νεοτέρας διαταγής”

- Axl Rose

“Για την ακρίβεια, μέχρι δικιάς μου διαταγής”

- Τσακ Νόρις

“Η Θεωρία της Σχετικότητας είναι λάθος”

- Χρήστος Τσόλκας


Ίδρυμα Μαθησιακής Περιθωριοποίησης και Διανοητικής Μετάλλαξης (Ι.Μα.Πε.Δι.Μ - ο τόνος στο δι), το Φυσικό αποτελεί ένα από τα ελάχιστα, για τη σημερινή εποχή, μέρη ευνοϊκά προς τη συνύπαρξη ανθρώπων με υπαρξιακές αναζητήσεις που διατηρούν αμφίεση αποκλειστικώς εκκεντρική με αναφορές στην χεβιμεταλλάδικη και ενίοτε χίππικη ενδυματολογία. Τυχόν εξαιρέσεις είτε:

α) εγκαταλείπουν τη σχολή

β) κάνουν μεταπτυχιακό στα οικονομικά.

Η πλούσια γκάμα των διδασκόμενων μαθημάτων παρέχει στο φοιτητή πρόσθετες αγχώδεις διαταραχές τύπου φοβιών, στρες και διασχιστικής φυγής, καθώς επίσης του δίνει την ευκαιρία να έλθει σε επαφή με την κοινωνικοοικονομική έννοια του χρέους (βλ.'χρωστάω Κβάντο Ι, Στερεά, Φ3' κ.τ.λ.) με την οποία πιθανώς να έρθει αντιμέτωπος και αργότερα στη ζωή του, αν πέσουν τα καράβια του έξω (βλ.'χρωστάω στην εφορία, στο ΤΕΒΕ, στις τράπεζες' κτλ.).

Διδακτικό ΠροσωπικόΕπεξεργασία

“ Από Λογοτεχνικής σκοπιάς, οι διαλέξεις του Πέτρου για τις συμμετρίες της Λανγκρατζιανής είναι η βάση της Πρόζας και του Vaudeville”

~ Ο Όσκαρ Ουάιλντ για τον Ιωάννου Peter


Το Δ.Π. πηγαίο σκοπό έχει την δημιουργία και εγκαθίδρυση Απόλυτης Σύγχυσης και Σχετιχιστικής Ανικανότητας στο μυαλό των φοιτητών με τη χρήση του ύπουλου μέσου της παράδοσης. Στο μεταξύ οργανώνει ανά άτακτα χρονικά διαστήματα εξεταστικές περιόδους, στις οποίες βαθμολογεί τους φοιτητές με άριστα το -5. Προφανείς εξαιρέσεις είναι οι καθηγητές των μαθηματικών, οι οποίοι βαθμολογούν με άριστα το 3 + 2i (το i η γνωστή φανταστική μονάδα των μιγαδικών αριθμών).

Σαν μεμονωμένες οντότητες, οι καθηγητές του τμήματος προέρχονται από διάφορα γραφεία ευρεσιτεχνίας, πανεπιστήμια του ανατολικού μπλοκ και γκαλερί τέχνης. Αξιοσημείωτη στη διαμόρφωση του προσωπικού, είναι η συνεισφορά της αντικερί 'Ό Αρχαίος' που εδρεύει στο Κολωνάκι, που με μεράκι και μαστοριά διατηρεί σε εξέχουσα κατάσταση καθηγητές απ' όλο τoν κόσμο.

Ως αντικείμενα ανεκτίμητης συλλεκτικής και καλλιτεχνικής αξίας, τα περισσότερα των οποίων χρονολογούνται γύρω στην εποχή του χαλκού, οι Καθηγητές του τμήματος προστατεύονται από τις εξωτερικές καιρικές συνθήκες και την κακοήθεια των μαθητών παραμένοντας ολημερίς κλεισμένοι στα γραφεία τους, (προσέγγιση γραφείου σε απόσταση 2 μέτρων από μη μέλος του ΔΕΠ και χωρίς περιοριστικές αλυσίδες αποτελεί πράξη βανδαλισμού και διώκεται ποινικά) καθώς και με τη βοήθεια διαφόρων ενδυματικών αξεσουάρ όπως :

-αντιανεμικά μπουφάν

-ξηλωμένα ρούχα συγκεκριμένης χρωματικής απόχρωσης

-γλίτσα

-διπλοεστιακά ματοκιάλια

-παντόφλες μιτσούκο

-σκόρδα

-πολύχρωμες χάντρες

-περουκίνι.

Σε περίπτωση απορίας επί του μαθήματος από φοιτητή ενδείκνυται η τακτική προσποίησης του κουφού/τυφλού/βιαστικού, ή όταν τα πράγματα γίνονται πιεστικά προσποίηση κινέζικης ιθαγένειας (γνωστό και ως ΄΄παίζω τον κινέζο΄΄). Όταν δε τα πράγματα περιπλέκονται πέραν του λογικού (π.χ. πότε θα διανεμηθούν τα συγγράμματα), μόνη λύση αποτελεί η παραπομπή στη γραμματεία, που αν και κανείς δεν έχει δει ποτέ, φημολογείται ότι βρίσκεται στο τέλος του ουράνιου τόξου.

Ίδιον χαρακτηριστικό τους είναι η έκφραση προβληματισμού που σχηματίζεται στο πρόσωπό τους επί 24ώρου βάσεως, γνωστή και ως ΄΄φάτσα του βαρεμένου΄΄ η οποία σχετίζεται μερικώς με τη δημιουργία της λαϊκής εντύπωσης ότι οι φυσικοί είναι τρελοί. Παρόλ' αυτά ουδέποτε έχει αποδειχτεί άρτιος συσχετισμός μεταξύ σχιζοφρένειας και φυσικής επιστήμης: Το φαινόμενο παράκρουσης που παρουσιάζουν οι καθηγητές είναι απλή σύμπτωση.

TriviaΕπεξεργασία

  • Ο Βούλγαρης ανακάλυψε το Βουλγαρόνιο όμως το σύστημα δεν του το αναγνώρισε ποτέ. Άλλες ανακαλύψεις που συγκαταλέγονται στη λίστα του μεγαλεπιστήμονα είναι αυτή του πρωτονίου, όλων των φερμιονίων (κουάρκς και λεπτόνια αντάμα), των εξισώσεων που περιγράφουν τις αλληλεπιδράσεις τους, των νευτώνειων εξισώσεων κίνησης, των διαφορικών εξισώσεων και της γενικής σχετικότητας του Αϊνστάιν. Γενικά οι ανακαλύψεις του είναι απειράριθμες και μαλιστα φημολογείται ότι ο ίδιος εφήυρε και τελειοποίησε την πυρηνική φυσική.
  • Ο Θ.Αποστολάτος είναι οι αδερφοί Κατσιμίχα. Και οι 2 ταυτόχρονα. Κατά πάσα πιθανότητα και ο Νταρτανιάν. Επίσης έχει χαρακτηριστεί από πολλούς και ως η ένωση ενός επιστήμονα από το μέλλον(συγκεκριμένα από το 2212) και ενός αναγεννησιακού φιλοσόφου(κανείς δεν έχει ακριβέστερες πληροφορίες πάνω σε αυτό το θέμα
  • Ο Ν.Μαμαλούγκος παρουσιάζει μια ανεξήγητη έως ύποπτη ομοιότητα με τον Captain Archibald Haddock, ενώ ο Σ.Καζατζίδης με τον Serj Tankian.
     
    Νεκτάριος Μαμαλούγκος

Πιθανή γενεαλογική συσχέτιση.

See alsoΕπεξεργασία

MediaWiki spam blocked by CleanTalk.