Diamond-caution.png
Το συγκεκριμένο άρθρο δεν εμπεριέχει ικανοποιητικό αριθμό αναφορών στα Βριλ.
Όπως γνωρίζετε, οι Βριλ είναι παντού. Τροποποιήστε αυτό το άρθρο ώστε να αντανακλά την αλήθεια της πανταχού παρούσας παρουσίας των Βριλ.

Ο Χάρι Πότερ είναι ένας νεαρός μάγος. Κι όταν λέμε νεαρός, το εννοούμε: από το 2000 έως το 2006 μεγάλωσε μόνο κατά τέσσερα χρόνια. Στο τέλος κάθε βιβλίου επιζεί σύμφωνα με τα βιβλία από τύχη. Στην πραγματικότητα ο Τσακ Νόρις είχε δικαιώματα του βιβλίου, και για να βγάλει περισσότερα χρήματα με περισσότερα βιβλία έσωζε τον νεαρό μάγο. Έγινε γνωστός (Ο Χάρι) μετά την συγγραφή 69 βιβλίων για τη ζωή του (ένα για κάθε χρόνο) από τον Τζ. Ρ. Ρ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Δείτε την λίστα των βιβλίων.
Προειδοποίηση για αποκαλύψεις στην υπόθεση: (κοινώς Σπόιλερς) Αποκαλύψεις όπως το γεγονός ότι

ο Τσακ Νόρις σκοτώνει τον Σνέιπ στο έβδομο βιβλίο,

επειδή σκότωσε τον Ντάμπλντορ στο έκτο βιβλίο, ακολουθούν και ίσως σας χαλάσουν την διάθεση να διαβάσετε τα βιβλία. Συνεχίζετε με δική σας ευθύνη.
Προειδοποίηση για αποκαλύψεις στην υπόθεση: (κοινώς Σπόιλερς) Αποκαλύψεις όπως το γεγονός οτι

ο Κλιντ Ίστγουντ και ο Λη Βαν Κλιφ κυνηγούν τον Σνέιπ στο έβδομο βιβλίο,

για να εισπράξουν την επικήρυξη.
Το πρώτο βιβλίο της σειράς με το τότε όνομα Happy Potter
Η δέκατη όγδοη ταινία της σειράς: Ο Χάρι Πότερ και ο Αδόλφος Χίτλερ

Η σειρά Χάρι Πότερ ακολουθεί τον νεαρό μάγο στην ήσυχη, κανονική, σε κάθε φάση της ζωής του. Τα βιβλία δεν έχουν κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αφού η μόνη πλοκή είναι ότι 400 Χορτοφάγοι θέλουν να σκοτώσουν τον μάγο (ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ... Αχ, και να ξέρανε με ποιον τα βάζουν), ο τύπος όμως πάντα τα καταφέρνει, γιατί έχει διασυνδέσεις με υπουργούς, διευθύνοντες και άλλους ιθύνοντες, πράγμα που τον έχει κάνει να εκμεταλλεύεται τα πάντα με σκοπό το κέρδος.

Χαρακτηριστική είναι η ματαιοδοξία του στο πρώτο βιβλίο "Ο Χάρι Πότερ και η φιλοσοφημένη μετοχή" (που πούλησε 4.008.015.016.023.042 αντίτυπα), όπου παίρνει πληροφορίες από τους υψηλά ιστάμενους για να παίξει μετοχές στο χρηματιστήριο. Στο μεταξύ νόμισε ότι συστηματοποίησε το Παράδοξο του Είναι (στην πραγματικότητα το έκανε ο Φασούλα πέντε λεπτά αργότερα) και τα έβαλε με τον Τσακ Νόρις, αλλά αργότερα καταλαβαίνει ότι είναι καλό παιδί, και τα φτιάχνουνε (προς απογοήτευσιν της Ερμιόνης). Την περίοδο 2005-2006 στάθηκε πολύ τυχερός, καθώς ο Μεγάλος, τον είχε βάλει στο μάτι, αλλά και πέντε ηλίθιοι με τα ονόματα Σπύρος, Ντάλια, Αγγέλα, Φώτης, Ζουμπουλία (Όλα μέλη της οργάνωσης ΚΔΩΑ) του απέσπασαν όλη την προσοχή.

Τα βιβλία του Χάρι Πότερ χαρακτηρίζονται κι από αστείρευτη ποικιλία, καθώς εκτός από την εξαίσια εξιστόρηση δράσης/δράματος, έχουμε και λαβ στόρυ μεταξύ των προσφιλέστατων μαθητών του Χόγκουαρτς. Συγκεκριμένα, το γκομενάκι η Ερμιόνη γουστάρει τρελά τον χαμούρα τον Ρον και το αντίθετο, αλλά εδώ και τρία γαμημένα βιβλία δεν λένε να το παραδεχτούνε. Ο Χάρι τρώει καλά με την Τζίνι αλλά το ψαράκι ήθελε να το παίξει και υπεράνω και την άφησε στο τέλος του έκτου βιβλίου "για το δικό της καλό".στην πραγματικότητα ο Χάρι σαν καλό παιδάκι που ήτανε τρομοκρατήθηκε από το γεγονός ότι φασωνόταν με την μετενσάρκωση της καλής του μανούλας (οκ, η Τζίνι ΔΕΝ είχε πράσινα μάτια για έναν πολύ καλό λόγο...είχε ο Χάρι) όλα αυτά φυσικά συνέβησαν κατόπιν προειδοποίησης του ίδιου του Φρόιντ, ο οποίος υπέκυψε στις πιέσεις του Τσακ (άλλος παλιόφιλος από κει!) ο οποίος τελικά συμπαθούσε τον Χάρι....λίγο.....πολύ λίγο....

Ο Χάρι Πότερ και ο Χάρης ο Καπότερ ήταν η τιτλοφόρηση του ενδέκατου βιβλίου με βάση τον Μπάμπη Νιώτη, αλλά κάποιος του τη χάλασε!

Σύντομα, αναμένεται να επανακυκλοφορήσει το έβδομο βιβλίο, Ο Χάρι Πότερ και οι Απόλυτες πωλήσεις.

H πραγματική φύση του Χάρι ΠότερΕπεξεργασία

Δυστυχώς για πολλούς από εμάς, το βιβλίο της Τζ. Κάτι Ρόλλινγκ (εξ' ού και Ρόλλινγκ Στόουνς - από τις ντροπαλές στοές της Αττικής), προοριζόταν για να είναι ένα μυθ-μαστόρεμα πορνογραφικού περιεχομένου. Παρακαλώ, σταματήστε να γελάτε, γιατί παρακολουθήστε τον παρακάτω μονόλογο ενός σπάνιου μελετητή της σειράς Χάρι Πότερ, του J.J.B (Jon Jon Β). Όπως πολύ χαρακτηριστικά σχολιάζει η ακόλουθός του melusine, το μόνο που μπορεί να πει κανείς γι' αυτό είναι O_______O. O J.J.B., το μόνο που έκανε είναι να αντικαταστήσει την λέξη ραβδί με την λέξη καυλί, και απ' ό,τι φαίνεται, αυτή ήταν η αρχική ιδέα της Ρόλλινγκ, αλλά ο εκδότης έκανε ορθογραφικό λάθος στην εκτύπωση:

Ας δούμε λοιπόν τα αποτελέσματα αν αντικαταστήσουμε την λέξη:

 • "Γιατί δεν μπορείς να κάνεις μαγικά;", ρώτησε ο Χάρι.

"Εμμ... Ναι... -- Ήμουν κι εγώ στο Χόγκουαρτς, αλλά -- εμμ... -- με απέβαλλαν για να είμαι ειλικρινής. Τον τρίτο χρόνο. Μου έσπασαν το μαγικό μου καυλί στην μέση.
Ένα μαγικό καυλί!... αυτό ήταν κάτι που πραγματικά περίμενε ο Χάρι με ανυπομονησία.

 • "Ναι! Το ήξερα πως κάποια μέρα θα έρθεις κι εσύ. Δεν αμφέβαλλα καθόλου. Έχεις τα μάτια της μητέρας σου... Σαν χθες μου φαίνεται που ήρθε κι εκείνη για να πάρει το πρώτο της καυλί. Εικοσιτρία εκατοστά, ευλύγιστο, από ξύλο ιτιάς. Ωραίο καυλί ήταν."

πατέρας σου, ωστόσο, προτίμησε ένα καυλί από μαόνι, στα 27 εκατοστά μήκος."

 • Ο Χάρι έπιασε το καυλί και αμέσως αισθάνθηκε μια ξαφνική ζεστασιά. Σήκωσε το καυλί πάνω από το κεφάλι του, το κυμάτιζε αργά προς τα κάτω μέσα από τον σκονισμένο αέρα και ένας καταρράκτης που σαν να αναύλιζε χρυσά πυροτεχνήματα εμφανίστηκε, και φώτισε τον τοίχο.
 • "Φύγε από εκεί!", είπε αγριεμένα η Ερμιόνη. Βούτηξε το καυλί του Χάρι, στόχευσε την κλειδαριά και αναφώνησε: «Αλοχομόρα!»
 • Κάτι τεράστιο, άσπρο και ασημί, εκρήχθη από την άκρη του καυλιού του.
 • Έσκυψε και έβγαλε το καυλί του από την μύτη του καλλικάντζαρου. Ήταν καλυμμένο από κάτι που έμοιαζε με πηχτή γκρι κόλλα.
 • Τότε, σημάδεψε με το καυλί του στους Παράφρονες. Τους εκτόξευσε ασήμι.
 • "Φύγε-από-πάνω-μου!" βόγκηξε ο Χάρι. Πάλεψαν για μερικά δευτερόλεπτα, με τον Χάρι να τραβάει τα χοντρά δάχτυλα του θείου του με το αριστερό του χέρι, ενώ το δεξί εξακολουθούσε να κρατά σφιχτά το σηκωμένο του καυλί.
 • Το τρολ δεν μπορούσε να αισθανθεί τον Χάρι που κρεμόταν πάνω του, αλλά ακόμα και ένα τρολ το νιώθει αν του χώσεις κάτι μακρύ και σκληρό στη μύτη, και ο Χάρι είχε ακόμα το καυλί του στο χέρι όταν πήδηξε - είχε χωθεί ολόκληρο σε ένα απ'τα ρουθούνια του τρολ.
 • "Έτρεξε στο γήπεδο καθώς έπεφτε κουνώντας το καυλί του. Αυτό σταμάτησε την πτώση σου".
 • "Ναι", αναφώνησε ο Χάρι κρατώντας σφιχτά το καυλί του καθώς περπατούσε προς τη μέση της άδειας τάξης. Προσπάθησε να συγκεντρωθεί στην πτήση, αλλά κάποια άλλη σκέψη τον βασάνιζε... Κάθε στιγμή που περνούσε μπορεί να ξανάκουγε την φωνή της μητέρας του... αλλά δεν έπρεπε να κάνει τέτοιες σκέψεις, αλλιώς θα την ξανάκουγε, και δεν το ήθελε... ή μήπως το ήθελε;
 • Τότε, με έναν αναστεναγμό, όρθωσε το καυλί του και άγγιξε την ασημένια ουσία με την άκρη του.
 
Οι Ντεθ-ίτερς της οικογένειας Μητσοτάκη του γένους Βρικολέωντα-Μορτ, η ιδιαίτερα σπάνια διασταύρωση μάγισσας με βρικόλακα Ορκ, το λεγόμενο είδος "Δρακούλιους-Βρικώλους". Ο Χάρι τους αντιμετωπίζει στη τελευταία ταινία "Ο Χάρι Πότερ και οι ψήφοι της Δεξιάς". Στη ταινία ο Χάρι προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα από την κυβέρνηση του Λόρδου Μητσοτάκομορτ στα έτη 1990-1993 τα λεγόμενα "νταρκ γίαρς" στη τελική μάχη που διαδραματίζεται στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας. ΦΩΤΟ - Στη μέση ο Λόρδος Μητσοτάκομορτ. Δεξιά η γυναίκα του Μαρίκα (πιθανότατα ανεβασμένη σε τραπέζι). Και αριστερά η κόρη τους Ντόρα αηδιασμένη και η ίδια από την κυβέρνηση του μπαμπά της. Ενώ στο βάθος διακρίνονται τρεις βουλευτές της Ν.Δ.
MediaWiki spam blocked by CleanTalk.